alxsti Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για το συγκεκριμένο site https://www.massdrop.com/my-communities τι άποψη έχετε? έχει τελωνείο άμα παραγγείλουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 για μενα δεν ειναι ιδιαιτερα κολακευτικο για την eterna να χρησιμοποιει πατεντες της tag δεν την γουσταρω καθολου (προσωπικη αποψη ) Η συγκεκριμένη πατέντα όμως είναι καλή όπως και κάποιες άλλες για hollow bracelets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μετά από 4 χρόνια.... είπα να του κάνω μία ριζική αλλαγή και να αντικαταστήσω το λουράκι με μπρασελέ.... Σαν καινούργιο.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isyourboyoge Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Τι ρολόι μου προτείνετε? Μέχρι 800-900€ θέλω κάτι καλό εξάλλου εμείς οι άντρες δεν έχουμε και πολλά αξεσουάρ να αγοράσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?price_min=900&price_max=900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Όσα και χρήματα να δώσεις, ότι και ρολόι να πάρεις, να θυμάσαι πως σε λίγα χρόνια θα το βαρεθείς και θα είναι σε ένα συρτάρι. Και εγώ κάποια στιγμή είχα δώσει 1000 και ήμουν έτοιμος να δώσω 4000 για ένα Tag. Ε τώρα πλέον όπως το βλέπω δεν έχει καμία ουσία, πόσο μάλλον όταν ο κόσμος δεν έχει πλέον χρήματα και ένα ακριβό ρολόι λειτουργεί μόνο ως πρόκληση σε όσους το βλέπουν και τελικά περισσότερο κακό κάνει στην εικόνα κάποιου, παρά καλό. Πλέον παίρνω ένα swatch το χρόνο με 80-90€ και δεν το βαριέμαι κ όλας. Τέλος πάντων αν έδινα χρήματα τώρα μάλλον θα έψαχνα να πάρω κάτι μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, μιας και αρκετοί τα δίνουν σε φοβερές τιμές λόγω ανάγκης. Τυχαία ένα που έψαξα και είναι συμπαθητικό είναι αυτό. http://www.ora24.gr/gr/Tag-Heuer/formula-1-date-41mm-stainless-steel-white-dial-6745 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 καλησπερα εχω ενα omega constellation και θελω να του αλλαξω το τζαμακι ξερετε ποσο θα κοστισει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 καλησπερα εχω ενα omega constellation και θελω να του αλλαξω το τζαμακι ξερετε ποσο θα κοστισει? Το τζάμι αν βάλεις ζαφειρι κάνει ένα 60-80αρι. Συνήθως δε χρεώνεται κάτι άλλο εκτός αν θες αδιαβροχοποίηση.Αν θες δοκίμασε κανένα resurfacing kit μπορεί να κάνει άψογη δουλειά. http://www.ebay.co.uk/itm/Watch-Glass-Scratch-Remover-Polishing-kit-Acrylic-Plastic-Sapphire-Crystal-/261646910061 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το τζαμι σε longines που ηθελε αλλαγη, παει πανω απο 500€. Να κανει κατω απο 100 σε Ω λιιιιιιγο δυσκολο. Πρεπει να ρωτησεις στην Ω αλλα ετοιμασου για μεγαλο ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το τζαμι σε longines που ηθελε αλλαγη, παει πανω απο 500€. Να κανει κατω απο 100 σε Ω λιιιιιιγο δυσκολο. Πρεπει να ρωτησεις στην Ω αλλα ετοιμασου για μεγαλο ποσό. Προφανώς δε πάει για τζάμι σε official retailer. Στη τελική ας δοκιμάσει να το στιλβωσει με 10€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το τζαμι σε longines που ηθελε αλλαγη, παει πανω απο 500€. Να κανει κατω απο 100 σε Ω λιιιιιιγο δυσκολο. Πρεπει να ρωτησεις στην Ω αλλα ετοιμασου για μεγαλο ποσό. καταλαβα... Το τζάμι αν βάλεις ζαφειρι κάνει ένα 60-80αρι. Συνήθως δε χρεώνεται κάτι άλλο εκτός αν θες αδιαβροχοποίηση. Αν θες δοκίμασε κανένα resurfacing kit μπορεί να κάνει άψογη δουλειά. http://www.ebay.co.uk/itm/Watch-Glass-Scratch-Remover-Polishing-kit-Acrylic-Plastic-Sapphire-Crystal-/261646910061 φοβαμαι να το αφησω σε καποιον αλλο οποτε αν το παω για αλλαγη θα το παω στην omega.. το resurfacing kit φαινεται ενδιαφερον.. το εχεις δοκιμασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ναι μία χαρά δουλεύει με Dremel. Υπόψιν δε θέλει πίεση και να βάλεις αυτοκόλλητο στο ρολόι πχ χαρτοταινια. Έκανα ένα longines golden wings του πατέρα μου έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Το τζάμι αν βάλεις ζαφειρι κάνει ένα 60-80αρι. Συνήθως δε χρεώνεται κάτι άλλο εκτός αν θες αδιαβροχοποίηση. Αν θες δοκίμασε κανένα resurfacing kit μπορεί να κάνει άψογη δουλειά. http://www.ebay.co.uk/itm/Watch-Glass-Scratch-Remover-Polishing-kit-Acrylic-Plastic-Sapphire-Crystal-/261646910061 Το συγκεκριμένο ρολόι δεν είναι αδιάβροχο, αν θυμάμαι καλά από την αδερφή μου ούτε νερό βρύσης σε πλύσιμο χεριών δεν άντεξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 σαν καινουριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ερώτηση, επειδή δεν μπορώ να βρω το G shock που θέλω χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου, τα sunto , λένε τίποτα σαν μάρκα; αξίζουν σε σχέση με premium G shock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα