Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για μενα δεν ειναι ιδιαιτερα κολακευτικο για την eterna να χρησιμοποιει πατεντες της tag

δεν την γουσταρω καθολου (προσωπικη αποψη )

Η συγκεκριμένη πατέντα όμως είναι καλή όπως και κάποιες άλλες για hollow bracelets.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Όσα και χρήματα να δώσεις, ότι και ρολόι να πάρεις, να θυμάσαι πως σε λίγα χρόνια θα το βαρεθείς και θα είναι σε ένα συρτάρι.

Και εγώ κάποια στιγμή είχα δώσει 1000 και ήμουν έτοιμος να δώσω 4000 για ένα Tag.

Ε τώρα πλέον όπως το βλέπω δεν έχει καμία ουσία, πόσο μάλλον όταν ο κόσμος δεν έχει πλέον χρήματα και ένα ακριβό ρολόι λειτουργεί μόνο ως πρόκληση σε όσους το βλέπουν και τελικά περισσότερο κακό κάνει στην εικόνα κάποιου, παρά καλό. Πλέον παίρνω ένα swatch το χρόνο με 80-90€ και δεν το βαριέμαι κ όλας.

Τέλος πάντων αν έδινα χρήματα τώρα μάλλον θα έψαχνα να πάρω κάτι μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, μιας και αρκετοί τα δίνουν σε φοβερές τιμές λόγω ανάγκης.

Τυχαία ένα που έψαξα και είναι συμπαθητικό είναι αυτό. http://www.ora24.gr/gr/Tag-Heuer/formula-1-date-41mm-stainless-steel-white-dial-6745

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα

εχω ενα omega constellation και θελω να του αλλαξω το τζαμακι ξερετε ποσο θα κοστισει?

Το τζάμι αν βάλεις ζαφειρι κάνει ένα 60-80αρι. Συνήθως δε χρεώνεται κάτι άλλο εκτός αν θες αδιαβροχοποίηση.

Αν θες δοκίμασε κανένα resurfacing kit μπορεί να κάνει άψογη δουλειά.

http://www.ebay.co.uk/itm/Watch-Glass-Scratch-Remover-Polishing-kit-Acrylic-Plastic-Sapphire-Crystal-/261646910061

Το τζαμι σε longines που ηθελε αλλαγη, παει πανω απο 500€. Να κανει κατω απο 100 σε Ω λιιιιιιγο δυσκολο.

Πρεπει να ρωτησεις στην Ω αλλα ετοιμασου για μεγαλο ποσό.

Το τζαμι σε longines που ηθελε αλλαγη, παει πανω απο 500€. Να κανει κατω απο 100 σε Ω λιιιιιιγο δυσκολο.

Προφανώς δε πάει για τζάμι σε official retailer. Στη τελική ας δοκιμάσει να το στιλβωσει με 10€

• Like 1

καταλαβα...

Το τζάμι αν βάλεις ζαφειρι κάνει ένα 60-80αρι. Συνήθως δε χρεώνεται κάτι άλλο εκτός αν θες αδιαβροχοποίηση.

http://www.ebay.co.uk/itm/Watch-Glass-Scratch-Remover-Polishing-kit-Acrylic-Plastic-Sapphire-Crystal-/261646910061

φοβαμαι να το αφησω σε καποιον αλλο οποτε αν το παω για αλλαγη θα το παω στην omega..

το resurfacing kit φαινεται ενδιαφερον.. το εχεις δοκιμασει?

Ναι μία χαρά δουλεύει με Dremel.

Υπόψιν δε θέλει πίεση και να βάλεις αυτοκόλλητο στο ρολόι πχ χαρτοταινια. Έκανα ένα longines golden wings του πατέρα μου έτσι.

Το συγκεκριμένο ρολόι δεν είναι αδιάβροχο, αν θυμάμαι καλά από την αδερφή μου ούτε νερό βρύσης σε πλύσιμο χεριών δεν άντεξε

Ερώτηση, επειδή δεν μπορώ να βρω το G shock που θέλω χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου, τα sunto , λένε τίποτα σαν μάρκα; αξίζουν σε σχέση με premium G shock;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...