stelios18120 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Όντως και εγώ θέλω μία θήκη 12 θεσεων για τα ρολογια μου. Όσο και αν εψαξα Αθήνα της έχουν ακριβά από 35€+ μέχρι 120€ βρήκα. Θα ρίξω παραγγελία από αμαζον στα 18€ και πιστεύω να έρθει οκ χωρίς σπασίματα η άλλα περίεργα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Για ψαξε για να φτιάξεις μόνος σου θήκη, υπάρχουν διάφορα θέματα στο νετ, δες μπας και είναι εύκολο και αν συμφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Με το ανθρακι zuludiver όχι στο χέρι μου αλλά της πάει, οπότε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αγαπητοι φιλοι των ρολογιων, χρειαζομαι την αμεση και αμεριστη καθοδηγηση σας προς αγορα ρολογιου. Εξηγω ομως την κατασταση: Μεγαλο αφεντικο (δικο μου), εμιρατι (ντοπιος δλδ) μου εδωσε τασκ στις διακοπες μου να του παρω ρολοι. Ψαχνει για Poljot και sturmanskie. Με την εξης διαφορα, θελει να μην γραφει made in Russia αλλα να το γραφει με την παλια γραφη την κυριλλικη. Απο τα λιγα που γνωριζω (μεχρι tag φτανουν οι γνωσεις μου) αυτα δεν υπαρχουν σαν καινουργια μοντελα, παρα μονο σαν παλια (μεταχειρισμενα?), καθως οτιδηποτε παραγεται απο ενα ετος Χ και μετα (δεν ξερω το ετος), το "φτιαγμενο σε" ειναι στα αγγλικα και οχι στα κυριλλικα. Θα παρακαλουσα λοιπον τους γνωστες να μου υποδειξουν μαγαζια που ισως γνωριζουν οτι εχουν τετοια μοντελα. Αν δεν θελουν να πουν τις επωνυμιες εδω (για αποφυγη διαφημισης ξερω γω) μπορειτε να μου τις στειλειτε σε πμ. Τα μαγαζια πρεπει να εχουν φυσικη υποσταση καθως πρεπει να παω εκει να δω τα ρολογια να παρω φωτο και να του τις στειλω πριν μου πει το τελικο οκ (ποιοτητα κτλ). Οποτε δυστυχως ονλαιν αγγελιες αποκλειονται. Εχω 4 μερες Ελλαδα απο Δευτερα, που σημαινει πρακτικα 3 λογω της Καθαρας. Πρεπει τελος να πω πως αν τα βρω τα ρολογια και τα παρω σημαινει αμεση προαγωγη, ο τυπος θα με λατρεψει. Φακ λοτζικ βεβαια αλλα ετσι ειναι οι εμιρατι. Παρακαλω, οποια καθοδηγηση ευπροσδεκτη. Ευχαριστω. εδιτ: Οριο τιμης 1000 Ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αγαπητοι φιλοι των ρολογιων, χρειαζομαι την αμεση και αμεριστη καθοδηγηση σας προς αγορα ρολογιου. Εξηγω ομως την κατασταση: Μεγαλο αφεντικο (δικο μου), εμιρατι (ντοπιος δλδ) μου εδωσε τασκ στις διακοπες μου να του παρω ρολοι. Ψαχνει για Poljot και sturmanskie. Με την εξης διαφορα, θελει να μην γραφει made in Russia αλλα να το γραφει με την παλια γραφη την κυριλλικη. Απο τα λιγα που γνωριζω (μεχρι tag φτανουν οι γνωσεις μου) αυτα δεν υπαρχουν σαν καινουργια μοντελα, παρα μονο σαν παλια (μεταχειρισμενα?), καθως οτιδηποτε παραγεται απο ενα ετος Χ και μετα (δεν ξερω το ετος), το "φτιαγμενο σε" ειναι στα αγγλικα και οχι στα κυριλλικα. Θα παρακαλουσα λοιπον τους γνωστες να μου υποδειξουν μαγαζια που ισως γνωριζουν οτι εχουν τετοια μοντελα. Αν δεν θελουν να πουν τις επωνυμιες εδω (για αποφυγη διαφημισης ξερω γω) μπορειτε να μου τις στειλειτε σε πμ. Τα μαγαζια πρεπει να εχουν φυσικη υποσταση καθως πρεπει να παω εκει να δω τα ρολογια να παρω φωτο και να του τις στειλω πριν μου πει το τελικο οκ (ποιοτητα κτλ). Οποτε δυστυχως ονλαιν αγγελιες αποκλειονται. Εχω 4 μερες Ελλαδα απο Δευτερα, που σημαινει πρακτικα 3 λογω της Καθαρας. Πρεπει τελος να πω πως αν τα βρω τα ρολογια και τα παρω σημαινει αμεση προαγωγη, ο τυπος θα με λατρεψει. Φακ λοτζικ βεβαια αλλα ετσι ειναι οι εμιρατι. Παρακαλω, οποια καθοδηγηση ευπροσδεκτη. Ευχαριστω. εδιτ: Οριο τιμης 1000 Ευρω. Poljot aviator όλα στα κυριλλικαEdit: Ελλάδα θα τα βρεις δύσκολα. Αλλά τα παρακάτω ως Τετάρτη τα έχεις εύκολα. Θεσσαλονίκη έχουν και κατάστημα αλλά σε 1 μέρα στο στέλνουν. https://www.oroloi.gr/mobile/SearchShop2.aspx?CategoryId=0&TableLookupStr=627@1386915@ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 αγορα απο ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Poljot aviator όλα στα κυριλλικα Edit: Ελλάδα θα τα βρεις δύσκολα. Αλλά τα παρακάτω ως Τετάρτη τα έχεις εύκολα. Θεσσαλονίκη έχουν και κατάστημα αλλά σε 1 μέρα στο στέλνουν. https://www.oroloi.gr/mobile/SearchShop2.aspx?CategoryId=0&TableLookupStr=627@1386915@ Φοβερος φιλτατε, αυτα ειναι!ειδικα το aviator ειναι ενα απο αυτα που θελει. οπως και το strela. Εχω φυγει τριτη πρωι για την Ερμου. Σε ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Επική έκπτωση για άλλη μια φορά. Τα λεφτά είναι αστεία για colab Tag Heuer (περιστρεφόμενη στεφάνη) με Porsche design. Ελλάδα δε ξέρω αν παίζει καν να έχει έρθει σε κατάστημα ή σε παραγγελία. Στα 6-7 χιλ που έπαιζε δε θα το έπαιρνα αλλά στο χιλιάρικο είναι ασυζητητή η καλύτερη για εμένα πρόταση αυτόματου χρονογράφου με μπρασελέ αυτή τη στιγμή στην αγορά. https://www.massdrop.com/buy/porsche-design-p-6500-titanium-automatic-watch?mode=guest_open 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 είναι πολύ χαμηλή τιμή για χρονογράφο τιτανίου αλλά όχι γενικά με μπρασελέ αφού υπάρχουν και φθηνότεροι ατσάλινοι. Η tag heuer τι σχέση έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 είναι πολύ χαμηλή τιμή για χρονογράφο τιτανίου αλλά όχι γενικά με μπρασελέ αφού υπάρχουν και φθηνότεροι ατσάλινοι. Η tag heuer τι σχέση έχει; Έχει τις πατέντες για τον μισό χρονογράφο. Επίσης αγοράζεις και το design όπως σε όλα τα porsche design. Γενικά σε αυτά τα λεφτά δε νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο σε αυτά τα χαρακτηριστικά. Επίσης μιλάμε για πραγματικά μεγάλη έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 δεν εχει σχεση η tag heuer της eterna ειναι με εναν valjoux 7750 μαμισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Από εμφάνιση πάντως εγώ δεν το βρίσκω κάτι ιδιαίτερο το συγκεκριμένο. Ίσως σε πραγματική φωτογραφία να δείχνει καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 τα 1000ε ειναι οντως πολυ καλη τιμη ,αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο,στην κανονικη τιμη του πληρωνεις το porsche design που γραφει,αν εγραφε tissot η hamilton κλπ.θα ειχε επισημη τιμη 1500ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 δεν εχει σχεση η tag heuer της eterna ειναι με εναν valjoux 7750 μαμισιο Είναι της eterna αλλά ο σχεδιασμός του μηχανισμού της στεφανης του χρονογράφου είναι πατέντα της tag. Το έθεσα λάθος σόρρυ αν το παρεξηγησατε. Προφανώς και παίζει ρόλο το Porsche design ευτυχώς ή δυστυχώς. Από τις βαλίτσες ως τα ρολόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 για μενα δεν ειναι ιδιαιτερα κολακευτικο για την eterna να χρησιμοποιει πατεντες της tag δεν την γουσταρω καθολου (προσωπικη αποψη ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα