dimitrisbd87 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά sorry αν βγαίνω off topic αλλά αυτο το ρολόι (http://www.ebay.co.uk/itm/Casio-Pro-trek-Tough-Solar-Mens-Watch-PRG-500-1-PRG500-/110765058032?pt=AU_Watches&hash=item19ca1ca7f0) είναι μούφα και έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή ή απλά τα πουλάνε πιο φθηνά?εχει αγοράσει κανεις από ανατολή να ξέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά sorry αν βγαίνω off topic αλλά αυτο το ρολόι (http://www.ebay.co.uk/itm/Casio-Pro-trek-Tough-Solar-Mens-Watch-PRG-500-1-PRG500-/110765058032?pt=AU_Watches&hash=item19ca1ca7f0) είναι μούφα και έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή ή απλά τα πουλάνε πιο φθηνά?εχει αγοράσει κανεις από ανατολή να ξέρει; Δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι αυθεντικό, επομένως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisbd87 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Όντως αλλα απο την στιγμή που παραθέτει ολα τα στοιχεία που εχει το γνήσιο;δλαδη λεει ψεματα και στα χαρακτηριστικά του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Γνήσια είναι όλα αυτά. Απλά θα σου έρθει ο κούκος αηδόνι στο τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisbd87 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Α ναι αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου...δεν υπάρχει να φανταστώ τρόπος να το γλιτώσουμε ε;αυτο που λένε να το δηλώσεις σαν δώρο ή με μικροτερη αξία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εγώ είχα πάρει για τον πατέρα μου ένα Citizen κάπου στα 250ευρώ (εδώ το έβρισκα 2πλασια τιμή) απο αμερική και δεν περάσε τελωνείο, μάλλον λόγω μεγέθους. Το ρολογάκι μου Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2011 από Tomahawk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 εχω κολλησει με τα tw steel, ελπιζω τα Χριστουγεννα να παρω ενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Εχω αυτο για καθε μερα και αυτο για διαφορες δουλειες που μπορει να χτυπηθει-γρατζουνιστει το αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Εγώ είχα εδώ και κάποια χρόνια ένα citizen απλά ήθελα να πάρω κι ένα μαύρο ακριβώς όπως το armani. Είχα πεθάνει στο ψάξιμο κανα 2μηνο και δεν έβρισκα κανένα που να είναι ακριβώς του γούστου μου και πέτυχα απο το tsoonami μια προσφορά απο ένα ρολογάδικο (μια τρύπα στα πατήσια) που πουλάει στο e-bay και το τσίμπησα στα 220 ενώ κάνει 400++. Έχουν κι ένα κόλλημα οι εταιρίες με τα λουράκια απο καουτσούκ και είχα σπαστεί άσχημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Aν και δε μου βγήκε τόσο καλό όσο το περίμενα, και όχι ακριβώς όπως είναι στη φωτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 τελικα το πηρα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 είναι λίγο μεγάλο για το χέρι σου ή μου φαίεται ? πάντως καταπληκτικό ρολογάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 τελικα το πηρα τωρα Θα σου πρότεινα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 εχω λεπτο καρπο αλλα δε φαινεται ασχημο! σε αντιθεση με αλλα που εχω βαλει και δε μου πηγαιναν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 το δικό μου εχω λεπτο καρπο αλλα δε φαινεται ασχημο! σε αντιθεση με αλλα που εχω βαλει και δε μου πηγαιναν! και τριχωτό επισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα