Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σκεφτομαι να αγορασω ενα ταπεινο ρολογακι οπως αυτο 

http://www.watchshop.com/mens-pulsar-sport-chronograph-watch-pu2082x1-p99965792.html 

Η Pulsar σαν εταιρια ειναι θηγατρικη της Σεικο με σεικο μηχανισμους διαβασα αλλα γενικος δεν την εχω ακουσει.εχει καποιος καμια γνωμη περι της εταιριας?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδε αγόρασα ένα seiko με χρονογράφους πάνω δευτερόλεπτων, λεπτών και ώρας. Ο χρονογράφος των δευτερολέπτων σχεδόν έχω βρει πώς ρυθμίζεται αλλά οι χρονογράφoι λεπτών και ώρας ξεκινάνε από το 0 ...  Διαβασα τα χαρτια ειδα καποια βιντεο για αλλα μοντελα αλλα δεν εβγαλα αρκη ευκολα... Μπορει καποιος να βοηθησει;

Μικρούτσικο είναι  :P

Για dress ρολοι μια χαρα ειναι, ισως και οριακα μεγαλο. Τα dress κυμαινονται απο 38-40 χιλιοστα. Η μοδα με τα ρολογια τοιχου-χειρος >48 χιλιοστα δεν αγγιζει τετοιου στυλ ρολογια.

Για dress ρολοι μια χαρα ειναι, ισως και οριακα μεγαλο. Τα dress κυμαινονται απο 38-40 χιλιοστα. Η μοδα με τα ρολογια τοιχου-χειρος >48 χιλιοστα δεν αγγιζει τετοιου στυλ ρολογια.

Αν και για dress μάλλον ισχύει αυτό που λες, πλέον δε δίνω καμία σημασία σε οδηγούς μεγεθών. Με αυτά που είχα διαβάσει/ υπολογισει λανθασμένα πίστευα ότι είμαι για 40-41mm.

Πλέον άνετα ανάλογα και το είδος ρολογιού πάω μέχρι και 45mm ΜΑΧ. To ιδανικό 44mm αν και λεπτόκαρπoς. Δύσκολα θα ξαναγυρναγα σε μικροτερα μεγέθη, χάνονται στο χέρι μου...

Έχει να κάνει με το στυλ, το ρολόι και τη σωματοδομή ακόμα του καθενός. Γκουμούτσες τείχου τις απεχθάνομαι δεν ειναι το στυλ μου.

Παίδε αγόρασα ένα seiko με χρονογράφους πάνω δευτερόλεπτων, λεπτών και ώρας. Ο χρονογράφος των δευτερολέπτων σχεδόν έχω βρει πώς ρυθμίζεται αλλά οι χρονογράφoι λεπτών και ώρας ξεκινάνε από το 0 ...  Διαβασα τα χαρτια ειδα καποια βιντεο για αλλα μοντελα αλλα δεν εβγαλα αρκη ευκολα... Μπορει καποιος να βοηθησει;

Μηπως ο χρονογραφος δεν ειναι για ενδειξη ωρας αλλα χρονου; Aν κατάλαβα καλά...

• Like 1

Καλησπέρα! Ξέρει κανεις αν αξίζει τα λεφτα του το Tissot PRS 516 extreme " Herren-Armbanduhr Chronograph Automatik Leder T079.427.26.057.00 " ? Στο κόκκινο χρωμα του και σκεφτόμουν το καουτσούκ λουράκι...

Όποιος ενδιαφέρεται για ένα πραγματικά εξαιρετικό Seiko με μπρασελέ αυτόματο παίζει αυτό https://www.massdrop.com/buy/seiko-presage-ssa30-automatic-watch?referer=TTCGSH#_=_ στα μισά λεφτά στην πραγματικότητα. Έχω ξαναπάρει δε παίζει τελωνείο είναι μέσω Γερμανίας.

• Like 1

Ηρθε εδω και λιγες μερες. Απο ebay, Ιρλανδια. Seiko Alpinist, Sarb017. Η φωτο το αδικει αρκετα, απο κοντα ειναι φανταστικο.

2nlwnzn.jpg

Μεγεια είναι πράγματι από τα πιο όμορφα Seiko. Καλοφόρετο

• Like 1

Καλησπέρα στην ομάδα,

Αυτο εδώ αξίζει σαν ρολόι? 161 έχει εδώ σκρουτζ.

Aviator M.2.19.5.134.6

949.png

Ψάχνω κάτι σχετικά απλό για καθημερινό. Μου αρέσει αρκετά και το 

Seiko SSB067P1

SSB067P1-02-500x500.jpg

Καμιά άλλη ιδέα για ~150-200 απο Ελλάδα?

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Έχω βάλει στο μάτι το Casio PRG-600-1ER. Τα έχει όλα και συμφέρει. ... θερμότερο, βαρόμετρο, υψόμετρο, ψηφιακή πυξίδα, ηλιακή φόρτιση. .. και τιμή γύρω στα 280€ από Γερμανία.....

post-53323-0-42101600-1485558453_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...