Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,αναζήτηση για ρολόι (οχι σπορ),ψάχνω μέχρι 200 ευρώ (πάνω κάτω). Κυρίως ενδιαφέρομαι σε κάτι πιο σκούρο (καφέ,χρυσό,μαύρο) Ευχαριστώ και σορυ αν δε δίνω αρκετές πληροφορίες(άσχετος)

Δημοσ.

Ψάξε να δεις και πιο «πραγματικές» φωτογραφίες πάντως. Αν δεν μπορείς να το δεις από κοντά.

αυτά τα δύο γλυκοκοιτώ

• Like 1
Δημοσ.

Τρελη απομίμηση ulysse nardin

Αν σου αρεσει το παίρνεις, απλα δεν εμπιστεύομαι τα fashion brands ρολογια

Μεχρι 200 ευρω προτείνω μονο σεικο, καζιο, σιτιζεν, τιμεξ

Δημοσ.

και τα citizen Μου αρέσουν ειδικά που δεν χρειάζονται μπαταρία. έχω Seiko,Festina, camel και άλλα. απλά ήθελα με δερματινο λουράκι στιβαρο

Δημοσ.

Αξίζουν τελικά τα timex; Έχω διαβάσει διάφορες απόψεις και έχω μπερδευτεί...τα orient οκ δεν θεωρούνται; Γιατί κοιτάω προς τα εκεί για επόμενο.

Δημοσ.

Αν σας αρεσει καποιο εκτος απο τις μαρκες που ανεφερα, απλα το παίρνετε, αποφύγετε το νερο ακομη κ αν λεει 1 εκατομμύριο μετρα υδατοστεγανοτητα

Κ οριεντ, τα ξεχασα, ο ορισμός του vfm, ιαπωνικα 100%

Τα timex ειναι αξιόπιστα κ είναι ο λογος που μπορεί ο καθενας να φοραει σήμερα ρολοι

Ψαξτε εδω πρωτα

https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia/m/3281_3543_3537_307_6252_1249_23658_2638_11768_341_17044/Alpina_or_Buler_or_Bulova_or_Citizen_or_Junkers_or_Nautica_or_Orient_or_Roamer_or_Rodania_or_Seiko_or_Zeppelin/f/361549/Δέρμα.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=250&price_min=

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...