salliara Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 πόσο κοστίζει να αλλάξεις μπαταρία σε ρολόι?
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Τελικα μου πηρανε δωρο αυτο Link Το αγαπαωωωωωωωωωωωωωωω :wub:
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω να παραγγείλω ένα ρολόι από το watchshop. Στις επιλογές αποστολής μου έχει αυτά τα δύο: Πως γίνεται με courier να βγαίνει φθηνότερα; Έχω βάλει ήδη την διεύθυνση (Ελλάδα) και μετά μου βγάζει αυτές τις δύο επιλογές για αποστολή. Ισχύει όντως αυτό που γράφει για 2-3 μέρες ή θα είναι μόνο για την Αγγλία;
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Πως γίνεται με courier να βγαίνει φθηνότερα; Γιατί η Royal Mail είναι πολύ καλύτερη από τις κωλο κούριερ.
Whiteyez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί η Royal Mail είναι πολύ καλύτερη από τις κωλο κούριερ. Μη φάς..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Τελικα μου πηρανε δωρο αυτο Link Το αγαπαωωωωωωωωωωωωωωω :wub: ΟMG...πότε βγήκες στη σύνταξη;
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ΟMG...πότε βγήκες στη σύνταξη; τι λες ρε ειναι πολυ ωραιο το ρολοι απο κοντα ειναι ακομα πιο φινετσατο.Δεν ειναι τοσο καφε το λουρι του και δενει απιστευτα το ολο σετ.
UpToDate_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εχτές μου έφεραν δώρο αυτό Και με έκανε να ξαναφορέσω ρολόι μετά απο αρκετό καιρό:Ρ
duende Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 αυτο αγορασα προσφατα. ειναι ο,τι πρεπει για οποιον ταξιδευει πολυ, εχει world time για 48 χωρες, ουτε ρυθμισεις ουτε τπτ
fanpan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Για πείτε καμιά γνώμη γι αυτό το seiko Link Στα συν ότι είναι πολύ ελαφρύ
Adon1s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 εγω εχω αυτο το Swatch αλλα ψαχνομαι τωρα να αγορασω κατι καινουριο αναμεσα σε δερματινο και σιλικονατο μπρασελε τι προτιματε ?? γιατι αναμεσα σαυτα τα 2 ειμαι η μηπως το κλασσικο ατσαλινο ??
skipperas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 παιδιά να σας ρωτήσω..έχω αυτό εδώ στην άκρη και κάθεται,με σπασμένο καντράν,χαμένο πλαίσιο και ψιλοσπασμένο μπρασελέ! αν παω στην swatch λέτε να το φτιάχνουν?εγγύηση δεν έχω..ή δε θα με συμφέρει από άποψη τιμής μιας και κοστίζει 130!? θα περάσω βέβαια και μια βόλτα αύριο να ρωτήσω,απλά έτσι για να ξέρω!
Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δέν ξέρω αν ανήκει στα urban legends ή έχει να κάνει με τον παράγοντα κόστος,άλλα με όσους έχω μιλήσει σχετικά για τα συγκεκριμένα ρολόγια,μου απαντάνε οτι "τα swatch δεν φτιάχνονται!"
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς τι ρολόι φορούσε ο Παπαδήμος χτες στην ορκωμοσία του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα