Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο ειναι, προσωπικα δε μ αρεσει αυτο το δευτερο κερατο που εχει :P

παντως επιτελους κοιτας ενα καλο ρολοι!

Έχει και καλή τιμή, κάτω από 150€ έχει. Με στεναχωρείς όμως :P Εγώ καλά τα θεωρώ τα δύο που έχω και όμορφα! Ειδικά για το μπλε seiko άκουσα από όλους πολύ καλά λόγια.

Και το μαύρο seiko πολύ όμορφο από κοντά, κρίμα που μου ήρθε χτυπημένο!

Volos27, που ήσουν ρε φίλε τόσο καιρό που σε χρειαζόμασταν;; Welcome back! :)

Nick, το 2ο νομίζω πιο όμορφο! Είναι αρκετά ογκώδη νομίζω τα vostok, από ένα που έχω δει από κοντά τουλάχιστον.

Fylatos πολύ όμορφα φαίνονται!

Δημοσ.

Έχει και καλή τιμή, κάτω από 150€ έχει. Με στεναχωρείς όμως :P Εγώ καλά τα θεωρώ τα δύο που έχω και όμορφα! Ειδικά για το μπλε seiko άκουσα από όλους πολύ καλά λόγια.

Και το μαύρο seiko πολύ όμορφο από κοντά, κρίμα που μου ήρθε χτυπημένο!

Volos27, που ήσουν ρε φίλε τόσο καιρό που σε χρειαζόμασταν;; Welcome back! :)

Nick, το 2ο νομίζω πιο όμορφο! Είναι αρκετά ογκώδη νομίζω τα vostok, από ένα που έχω δει από κοντά τουλάχιστον.

Fylatos πολύ όμορφα φαίνονται!

Χαχα αναφέρθηκα σε κατι ανεκδιγητα που κοιτούσες ν αγοράσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Και μένα δεν με λες αδύνατο! :P

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα στο thread.

Επειδή βλέπω, κατά καιρούς, αρκετούς να ψάχνονται για οικονομικό ρολόι με κάποια σχετική ποιότητα, αποφάσισα να βοηθήσω έναν/μία τυχερό/ή.

Έχω το εικονιζόμενο ρολόι με χρονογράφο μάρκας Fossil:

attachicon.gif20161112_081839.jpg

το οποίο δεν φοράω για τον εξής λόγο:

attachicon.gif20161112_081916.jpg

Όπως θα παρατηρήσατε, έχει ένα "ράγισμα" στο γυαλί της κάσας. Ο λόγος που δεν το φτιάχνω, είναι επειδή το ρολόι, όταν το πήρα, στοίχισε €120. Το γυαλί μαζί με τα εργατικά της αλλαγής από την επίσημη αντιπροσωπεία στην Κύπρο, στοιχίζει €40. Την πρώτη φορά που το χτύπησα και έπαθε την ίδια ζημιά, το άλλαξα - για αυτό γνωρίζω το κόστος αλλαγής. Τη δεύτερη φορά, στην οποία δεν είμαι σίγουρος εάν το χτύπησα κάπου ή εάν η ζημιά που βλέπετε είναι αποτέλεσμα κακής εφαρμογής από τον μάστορα, δεν το έφτιαξα επειδή εάν το έφτιαχνα θα είχα πληρώσει τα 2/3 της αξίας του σε αντικαταστάσεις γυαλιού. Το έχω στο κουτί του και κάθεται - έχει τελειώσει η μπαταρία του, αλλά είναι σε λειτουργική κατάσταση. Στο μεταξύ διάστημα του πρώτου χτυπήματος και του δεύτερου (?), του άλλαξα λουρί (δερμάτινο), το οποίο είναι πρακτικά καινούριο.

Εάν κάποιος είναι διατεθειμένος να το φτιάξει, μπορώ να του το στείλω στο κουτί του (όπως το βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία) δωρεάν (δεν θέλω χρήματα), με δικά μου έξοδα αποστολής, κάποια στιγμή εντός της εβδομάδας 14-18/11. Ο/η τυχερός/ή, θα αποκτήσει το ρολόι και θα επωμιστεί μόνο το κόστος αντικατάστασης του γυαλιού και της μπαταρίας (περίπου €40-50 συνολικά). Όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε το εδώ, σε αυτό το thread, κάνοντας quote αυτό το post, μέχρι αύριο, Δευτέρα, 14/11 στις 10:00.

Εάν προκύψουν πέραν του ενός ενδιαφερόμενοι, θα κάνω κλήρωση τη Δευτέρα και θα επικοινωνήσω με τον/την τυχερός/ή με pm για τις λεπτομέρειες αποστολής.

με ενδιαφερει  το ρολοι, θα ηθελα να μπω στην κληρωση

Δημοσ.

Simplistic/minimal (man)

Εχω ενα swatch με μπρασελε(το αλλαξα στην swatch-το ειχα αγορασει με λουρακι), γιατι βαρεθηκα να κοβεται το λουρακι καθε χρονο και να πηγαινω για αλλαγη...(και τιμες ...swatch).
Μια χαρα ρολοι, αλλα δεν μπορω heavy πραγματα στα χερια μου.

Ετσι συχνα, αν επιλεξω να μην φορω καν ρολοι(αφου εχω παντα κινητο μαζι μου), οταν φοραω, μπορει να φορεσω ενα φτηνο/απλο/καλο πλαστικο & αδιαβροχο casio, το οποιο το επιλεγω λογω του οτι ειναι εντελως minimal.
Ομως δεν ειναι το καλο ρολοι που θα θελες να το φορας παντου...
οκ, το εχω κανει, γιατι σε τετοια θεματα γραφω τον κοσμο εκει που δεν πιανει το μελανι, αλλα ενταξει, δεν θελω να ειμαι και των ακρων (ρουχα καλα, και ρολοι αντε γεια...).

Υπαρχει καμια καλη προταση λοιπον, σε αντρικο ρολοι, φτηνο(σχετικα), και πανω απ'ολα minimal, διχως πομπωδη πραγματα, μπρασελεδες/βαρη/χαιμαλια/κοιταξτε με 'εδω ειμαι'?

Θελω κατι εντελως απλο, φτηνο, minimal, σχεδον ανεπαισθητο στο χερι μου, σχεδον αερινο θα ελεγα, αλλα λιγο καλυτερη κλαση απο το casio που εχω.

Αν εχετε λοιπον κατι πανω στο στυλ που ζηταω, και ακομη καλυτερα μεσω ebay, πειτε μου.
Μπορει καποιοι να περασαν παρομοια 'διλημματα' με εμενα...

Δημοσ.

Στο Amazon βλέπω πολλές θετικές αξιολογήσεις αλλά για no-name ουσιαστικά ρολόι,απλό με μηχανισμό casio που ούτε 10 ευρώ δεν κάνει,δεν είναι  πολλά τα λεφτά που ζητάνε;

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στο thread.

Επειδή βλέπω, κατά καιρούς, αρκετούς να ψάχνονται για οικονομικό ρολόι με κάποια σχετική ποιότητα, αποφάσισα να βοηθήσω έναν/μία τυχερό/ή.

Έχω το εικονιζόμενο ρολόι με χρονογράφο μάρκας Fossil:

attachicon.gif20161112_081839.jpg

το οποίο δεν φοράω για τον εξής λόγο:

attachicon.gif20161112_081916.jpg

Όπως θα παρατηρήσατε, έχει ένα "ράγισμα" στο γυαλί της κάσας. Ο λόγος που δεν το φτιάχνω, είναι επειδή το ρολόι, όταν το πήρα, στοίχισε €120. Το γυαλί μαζί με τα εργατικά της αλλαγής από την επίσημη αντιπροσωπεία στην Κύπρο, στοιχίζει €40. Την πρώτη φορά που το χτύπησα και έπαθε την ίδια ζημιά, το άλλαξα - για αυτό γνωρίζω το κόστος αλλαγής. Τη δεύτερη φορά, στην οποία δεν είμαι σίγουρος εάν το χτύπησα κάπου ή εάν η ζημιά που βλέπετε είναι αποτέλεσμα κακής εφαρμογής από τον μάστορα, δεν το έφτιαξα επειδή εάν το έφτιαχνα θα είχα πληρώσει τα 2/3 της αξίας του σε αντικαταστάσεις γυαλιού. Το έχω στο κουτί του και κάθεται - έχει τελειώσει η μπαταρία του, αλλά είναι σε λειτουργική κατάσταση. Στο μεταξύ διάστημα του πρώτου χτυπήματος και του δεύτερου (?), του άλλαξα λουρί (δερμάτινο), το οποίο είναι πρακτικά καινούριο.

Εάν κάποιος είναι διατεθειμένος να το φτιάξει, μπορώ να του το στείλω στο κουτί του (όπως το βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία) δωρεάν (δεν θέλω χρήματα), με δικά μου έξοδα αποστολής, κάποια στιγμή εντός της εβδομάδας 14-18/11. Ο/η τυχερός/ή, θα αποκτήσει το ρολόι και θα επωμιστεί μόνο το κόστος αντικατάστασης του γυαλιού και της μπαταρίας (περίπου €40-50 συνολικά). Όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε το εδώ, σε αυτό το thread, κάνοντας quote αυτό το post, μέχρι αύριο, Δευτέρα, 14/11 στις 10:00.

Εάν προκύψουν πέραν του ενός ενδιαφερόμενοι, θα κάνω κλήρωση τη Δευτέρα και θα επικοινωνήσω με τον/την τυχερός/ή με pm για τις λεπτομέρειες αποστολής.

Καλημέρα

Ενδιαφέρομαι εγώ φίλε μου να το πάρω και να το φτιαξω γιατί μ αρέσει το σχέδιο του και το λουράκι του.

με ενδιαφερει  το ρολοι, θα ηθελα να μπω στην κληρωση

Νικητής της κλήρωσης είναι ο stelios18120.

• Like 3
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ wizzy

Επιτέλους κέρδισα και εγω κάτι :) :)

Θα το επισκευάσω και θα βάλω μπαταρία και θα ανεβασω φωτο

Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

• Like 2
Δημοσ.

σας χαιρετω και παλι την παρεα καλησπερα σε ολους .ειχα ανοιξει θεμα εδω πριν μια βδομαδα για το τι ρολοι να παρω..καταρχας ευχαριστω ολους για τις ιδεες σας και τις προτασεις σας .σημερα πηγα αγορασα το πρωτο μου ρολοι ..πηρα τo casio AE-2100 W απο ενα μαγαζι με ρολογια ..το πηρα το συγκεκριμενο 42 ευρω..ειναι καλη η τιμη η το πηρα ακριβα??? εχω κανει καλη επιλογη για τα λεφτα/?? θα μπορουσα να επαιρνα δηλαδη κατι καλυτερο με 42 ευρω σε αυτη την κατηγορια?? 5 χρονια θα μου βασταξει λετε??  ..και κατι ακομα λεει 10 χρονια μπαταρια  ειναι δυνατον ??επειδη στα αμαξια πχ οι μπαταριες βαστανε 5 χρονια και γενικα σε αλλες συσκευες δεν βαστανε 10 χρονια..και λεει 200 μετρα βαθος αδιαβροχο..σας επισυναπτω και φωτογραφιες  να το δειτε

post-238316-0-78997900-1479138724_thumb.jpg

post-238316-0-98148100-1479138767_thumb.jpg

post-238316-0-66416900-1479138812_thumb.jpg

post-238316-0-09234000-1479138852_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω δεν έχεις πολλά ερωτήματα... :)

Πάντως αν σ αρέσει μην έχεις ενδοιασμούς αν έκανες καλά που το πήρες στα 40€ η τι άλλο καλύτερο μπορούσες να πάρεις..

Καλοφορετο!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...