Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονος αν και λιγο που το εψαξα ειδα οτι καποιοι ασχολουνται με αυτο

Βρηκα φωτο με γυναιες να τα φορανε και ηταν οκ, οπως κ να χει ομως θα δοκιμασω πριν το παρω πως καθεται. Αν ειναι οκ θα του παρω κ ενα ομορφο δερματινο λουρακι ταμπά και αργοτερα αλλαζω το bezel

Καποιοι αναφερουν οτι ειναι καλυτερα ν αλλαξεις και κρυσταλλο για να καθεται καλα το νεο bezel, θα δω οταν ειναι

Και το καλοκαιρι μ εναν χρωματιστο ιμαντα θα ειναι κουκλι :D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αν πάρω καταδυτικό τελικά θα πάρω το orient mako σε μπλε ή ίσως πορτοκαλί. Επίσης αυτόματο, με πολύ καλές κριτικές, καλύτερη τιμή και για μένα πιο όμορφο - κομψό από το seiko. Ρίξτου μια ματιά :)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ αν πάρω καταδυτικό τελικά θα πάρω το orient mako σε μπλε ή ίσως πορτοκαλί. Επίσης αυτόματο, με πολύ καλές κριτικές, καλύτερη τιμή και για μένα πιο όμορφο - κομψό από το seiko. Ρίξτου μια ματιά :)

Πολύ ωραίο το orient.. και γενικά μου αρέσουν τα ρολόγια της εταιρείας..

Ακόμα σε budget diver μαρέσει και αυτό, αλλά ίσως γυαλίζει λίγο παραπάνω:

https://www.skroutz.gr/s/365886/Seiko-5-Sports-SNZF17K1.html

• Like 1
Δημοσ.

^Ωραίο είναι αλλά για μένα δεν θα το έπαιρνα :)

Έχει κάποια άλλα η seiko από αυτή τη σειρά (σειρά δεν είναι το 5;  ) που μου αρέσουν πολύ όμως!

Δημοσ.

Καλημέρα στο thread.

Επειδή βλέπω, κατά καιρούς, αρκετούς να ψάχνονται για οικονομικό ρολόι με κάποια σχετική ποιότητα, αποφάσισα να βοηθήσω έναν/μία τυχερό/ή.

Έχω το εικονιζόμενο ρολόι με χρονογράφο μάρκας Fossil:

post-62403-0-75186300-1479023685_thumb.jpg

το οποίο δεν φοράω για τον εξής λόγο:

post-62403-0-05597100-1479023752_thumb.jpg

Όπως θα παρατηρήσατε, έχει ένα "ράγισμα" στο γυαλί της κάσας. Ο λόγος που δεν το φτιάχνω, είναι επειδή το ρολόι, όταν το πήρα, στοίχισε €120. Το γυαλί μαζί με τα εργατικά της αλλαγής από την επίσημη αντιπροσωπεία στην Κύπρο, στοιχίζει €40. Την πρώτη φορά που το χτύπησα και έπαθε την ίδια ζημιά, το άλλαξα - για αυτό γνωρίζω το κόστος αλλαγής. Τη δεύτερη φορά, στην οποία δεν είμαι σίγουρος εάν το χτύπησα κάπου ή εάν η ζημιά που βλέπετε είναι αποτέλεσμα κακής εφαρμογής από τον μάστορα, δεν το έφτιαξα επειδή εάν το έφτιαχνα θα είχα πληρώσει τα 2/3 της αξίας του σε αντικαταστάσεις γυαλιού. Το έχω στο κουτί του και κάθεται - έχει τελειώσει η μπαταρία του, αλλά είναι σε λειτουργική κατάσταση. Στο μεταξύ διάστημα του πρώτου χτυπήματος και του δεύτερου (?), του άλλαξα λουρί (δερμάτινο), το οποίο είναι πρακτικά καινούριο.

Εάν κάποιος είναι διατεθειμένος να το φτιάξει, μπορώ να του το στείλω στο κουτί του (όπως το βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία) δωρεάν (δεν θέλω χρήματα), με δικά μου έξοδα αποστολής, κάποια στιγμή εντός της εβδομάδας 14-18/11. Ο/η τυχερός/ή, θα αποκτήσει το ρολόι και θα επωμιστεί μόνο το κόστος αντικατάστασης του γυαλιού και της μπαταρίας (περίπου €40-50 συνολικά). Όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε το εδώ, σε αυτό το thread, κάνοντας quote αυτό το post, μέχρι αύριο, Δευτέρα, 14/11 στις 10:00.

Εάν προκύψουν πέραν του ενός ενδιαφερόμενοι, θα κάνω κλήρωση τη Δευτέρα και θα επικοινωνήσω με τον/την τυχερός/ή με pm για τις λεπτομέρειες αποστολής.

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα στο thread.

Επειδή βλέπω, κατά καιρούς, αρκετούς να ψάχνονται για οικονομικό ρολόι με κάποια σχετική ποιότητα, αποφάσισα να βοηθήσω έναν/μία τυχερό/ή.

Έχω το εικονιζόμενο ρολόι με χρονογράφο μάρκας Fossil:

20161112_081839.jpg

το οποίο δεν φοράω για τον εξής λόγο:

20161112_081916.jpg

Όπως θα παρατηρήσατε, έχει ένα "ράγισμα" στο γυαλί της κάσας. Ο λόγος που δεν το φτιάχνω, είναι επειδή το ρολόι, όταν το πήρα, στοίχισε €120. Το γυαλί μαζί με τα εργατικά της αλλαγής από την επίσημη αντιπροσωπεία στην Κύπρο, στοιχίζει €40. Την πρώτη φορά που το χτύπησα και έπαθε την ίδια ζημιά, το άλλαξα - για αυτό γνωρίζω το κόστος αλλαγής. Τη δεύτερη φορά, στην οποία δεν είμαι σίγουρος εάν το χτύπησα κάπου ή εάν η ζημιά που βλέπετε είναι αποτέλεσμα κακής εφαρμογής από τον μάστορα, δεν το έφτιαξα επειδή εάν το έφτιαχνα θα είχα πληρώσει τα 2/3 της αξίας του σε αντικαταστάσεις γυαλιού. Το έχω στο κουτί του και κάθεται - έχει τελειώσει η μπαταρία του, αλλά είναι σε λειτουργική κατάσταση. Στο μεταξύ διάστημα του πρώτου χτυπήματος και του δεύτερου (?), του άλλαξα λουρί (δερμάτινο), το οποίο είναι πρακτικά καινούριο.

Εάν κάποιος είναι διατεθειμένος να το φτιάξει, μπορώ να του το στείλω στο κουτί του (όπως το βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία) δωρεάν (δεν θέλω χρήματα), με δικά μου έξοδα αποστολής, κάποια στιγμή εντός της εβδομάδας 14-18/11. Ο/η τυχερός/ή, θα αποκτήσει το ρολόι και θα επωμιστεί μόνο το κόστος αντικατάστασης του γυαλιού και της μπαταρίας (περίπου €40-50 συνολικά). Όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε το εδώ, σε αυτό το thread, κάνοντας quote αυτό το post, μέχρι αύριο, Δευτέρα, 14/11 στις 10:00.

Εάν προκύψουν πέραν του ενός ενδιαφερόμενοι, θα κάνω κλήρωση τη Δευτέρα και θα επικοινωνήσω με τον/την τυχερός/ή με pm για τις λεπτομέρειες αποστολής.

Καλημέρα

Ενδιαφέρομαι εγώ φίλε μου να το πάρω και να το φτιαξω γιατί μ αρέσει το σχέδιο του και το λουράκι του.

Δημοσ.

καλο ειναι, προσωπικα δε μ αρεσει αυτο το δευτερο κερατο που εχει :P

παντως επιτελους κοιτας ενα καλο ρολοι!

• Like 1
Δημοσ.

(σειρά δεν είναι το 5;  ) 

Ναι, σειρά είναι. Ιστορική σειρά μάλιστα. Πολύ ανθεκτικά ρολόγια. Άμα κάνεις μια αναζήτηση στο google για την ιστορία τους κλπ θα βρεις πολλά θέματα.

Εγώ έχω φίλο που κάνει χειρωνακτικό επάγγελμα (καταπονεί το ρολόι του... χτυπήματα, γδαρσήματα, πεσίματα) και έχει seiko 5 πόσα χρόνια.. και τώρα πάλι 5αρι θα πάρει.

• Like 2
Δημοσ.

Πρόσφατα είδα αυτό από κοντά:

http://www.magrette.com/photographs-leoncino.php

Έχει 550€, έχει τον Myota 9015 και υπάρχει επιλογή για hand carved case.

Η εταιρία κάνει καταδυτικά ρολόγια στη Νέα Ζηλανδία. Μου άρεσαν πολλά στο site και βρίσκω τις τιμές λογικές ειδικά για την ποιότητα που είδα από κοντά.

post-222241-0-42248100-1479059941_thumb.jpg

post-222241-0-32831400-1479059955_thumb.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...