Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τα casio edifice Ποιο θα προτείνατε μέχρι βαριά βαριά τα 150 ευρώ; όσο φθηνότερο τόσο το καλύτερο χαχα

Πάρε αυτό να ψαρώνεις..  :-D

https://www.skroutz.gr/s/4337873/Casio-Edifice-EFR-533BK-1AVUEF.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και αυτό μου άρεσε γιατί είναι διαφορετικό χρώμα από αυτά που έχω... ( https://www.skroutz.gr/s/5293073/Casio-Edifice-EFR-539D-7AVUEF.html )

έχω αυτά τα 2:

post-266093-0-77450100-1478890989_thumb.jpg

Ιδέα... Γιατί θες να παρεις ακόμα ενα φτηνό ρολοι παρόμοιο με αυτά που έχεις, και δεν κρατάς χρήματα να παρεις αργότερα κατι καλύτερο;

γιατί ηλικιακά και εργασιακά δεν έχω ακόμα τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο.. απλά έχω μια μανία με τα ρολογάκια :)

Βρε εγώ δε σου μιλάω για ρολοι του χιλιάρικου. Αλλα έχεις ήδη δυο ρολόγια και θες και τρίτο των 150. Αν περιμένεις κάποιο διάστημα ας πουμε δε θα μπορείς να μαζέψεις αλλα τόσα, να παρεις ενα καλύτερο;

Για παράδειγμα ενα seiko skx 007 ή 009 , αυτόματο, σκυλί στο οποίο ταιριάζουν πολλα λουριά που θα μπορούσες να αλλάξεις αν θες καποια στιγμη

A δηλαδή κανένα 100αρι παραπάνω.. Μμ θα το σκεφτώ αν και μου άρεσε η συγκεκριμένη σειρά της casio. Τα 2 σεικο η αλήθεια είναι δεν μου πολυαρεσαν. Πάσχω από γούστο; χαχαχα

Μπα, υποκειμενικά ειναι αυτά! Απλά το έφερα ως παράδειγμα ενός ρολογιού με κόστος κάτω απο 300€, με αυτόματο μηχανισμό , που αν δεις στο Google μπορείς να του αλλάξεις και στεφάνη και λουριά και να του δώσεις τελείως αλλο αέρα.

Τα edifice ειναι μια χαρά για τα λεφτά τους , απλά ειναι μια απο τα ίδια μ αυτά που έχεις.

Το εκανα κι εγώ να μαζεύω πολλα ρολόγια , και τελικά έφτασε η στιγμη που πήρα ενα πολύ καλο ομως με τα λεφτά των άλλων θα μπορούσα να έχω κι ενα δεύτερο πολύ καλο! Και σίγουρα πλέον θα προτιμούσα τη δεύτερη περίπτωση.

• Like 1

Σε ευχαριστώ για την άποψη σου. Θα το αναβάλλω για λίγο καιρό μιας και το ήθελα για δώρο γενεθλίων, και μπορεί να παρω κάτι καλύτερο τη πρωτοχρονιά :) αν φυσικά το επιτρέψουν τα οικονομικά..

• Like 2

Λοιπον... ξεχναω τα χρυσα nixon

Αν μου καθεται καλα στο χερι το επομενο μου ρολοι θα ειναι το seiko skx009 το οποιο θα κανω ετσι

8edad7646a199b7ad1afe24c357f8d77.jpg

Απ οταν ειδα αυτη την customιά αρρωστησα :P Μου αρεσουν πολυ τα πρασινα bezels, ο συνδυασμος με το καφε δερμα δενει αψογα, οποτε αν παρω το ρολοι θα κοιταξω να το κανω ετσι.

Και μ ενα NATO για καλοκαιρι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...