Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το αντρικο planet ocean με μπλε καντραν χωρις χρονογραφο. Αν θυμαμαι καλα γυρω στα 5-6Κ

Το συγκεκριμμένο ρολόι είναι μεγάλη κα...  αγάπη.

Είναι το μόνο ρολόι που αν είχα χρήμα να διαθέσω για ρολόι θα τα έσκαγα. Για κανένα άλλο δεν θα έδινα πάνω από 2000 ευρώ εκτός και αν καθαριζα πάνω από 5k/μήνα γιατί τα περισσότερα τα βρίσκω πολυφορεμένα  και κακάσχημα...

• Like 1
  • Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα χουμε ξαναπει. Σε τετοια μπατζετ κοιτας για seiko/orient/casio και δεν το μετανιωνεις ποτέ!

ναι όμως δεν εχω βρει κατι στο στυλ που ψάχνω από αυτές τις εταιρίες έχετε κάποιο να προτείνεται;
Δημοσ.

Ψάχνω για pilots watch με καντράν με 2 επίπεδα κατά προτίμηση.

Έχω καταλήξει στα παρακάτω και θα ήθελα μια γνώμη και κυρίως να μου προτείνετε κάποια αξιόλογη εναλλακτκή αν υπάρχει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

https://www.skroutz.gr/s/6324100/Citizen-Eco-Drive-Chrograph-Brown-CA4215-04W.html

&

https://www.skroutz.gr/s/4389111/Citizen-Men-s-Sport-Watch-AW1365-19P.html

Δημοσ.

γεια σας και απο μενα χαιρετω το φορουμ.θελω να μου προτεινεται ενα ρολοι χειρος ηλεκτρονικο  ψηφιακο με λουρακι μαυρο καουτσουκ/πλαστικο  δινω 20 ευρω .ποια μαρκα να παρω σε αυτα τα λεφτα ??? μπορειται να μου προτεινεται κατι καλο με αυτα τα λεφτα??? αναμεσα σε casio jaga q &q ποια μαρκα να προτιμησω σε αυτα τα λεφτα?????

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Σε αυτά τα € μην αγορασεις τίποτα...

Καλύτερα μάζεψε κάνα 100€ και πάρε κάτι άξιολογο που θα σ κρατήσει λίγο περισσότερο

Φιλικά πάντα :)

Δημοσ.

Σε αυτά τα € μην αγορασεις τίποτα...

Καλύτερα μάζεψε κάνα 100€ και πάρε κάτι άξιολογο που θα σ κρατήσει λίγο περισσότερο

Φιλικά πάντα :)

Από τα 20 στα 100 είναι μεγάλη διαφορά ρε συ! Συμφωνώ με τη margarita για κανένα casio!

Δημοσ.

Με λίγη οικονομία μαζεύονται εύκολα τα 100€ :)

Να πάρει κάτι να του μείνει όχι να χαλάσει σε 1 μήνα

Τα casio είναι σκυλιά ρε συ! :)

• Like 1
Δημοσ.

παιδες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις για αυτο ρωταω για να μην την πατησω επειδη δεν ξερω απο ρολογια  ενταξει θα μαζεψω 100 αν ειναι και θα αγορασω ενα .απλα θελω κατι να  με κρατησει για χρονια δεν θελω αλλαζω ρολογια καθε τρεις και λιγο..το ρολοι θελω να εχει φωτακι και να εχει και χρονομετρο ..στα 100 τι μου προτεινεται ???

ευχαριστω και παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...