zio10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το έχω δει, αλλά μου φάνηκε κάπως πιο κομψό το orient. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δε το έχω δει από κοντά το orient, το άλλο για φθηνό καταδυτικό πάντως μου είναι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ούτε εγώ έχω δει κανένα από κοντά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το citizen το έχω δει σε κάμποσους το έχει και φίλος, είναι κλασικό μαζί με το skx αν και το προτιμώ από το skx παρότι πιο άσχημο γιατί είναι πιο φθηνό κουρδίζεται (το Seiko μόνο με κίνηση ότι κάνει) και έχει καλύτερο μηχανισμό Καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται πιο κομψό το orient (κυρίως λόγω του πιο ωραίου/ περίτεχνου χρώματος του dial), αλλά για ρολόι "εργαλείο" υποτίθεται η απλότητα νομίζω είναι πιο κατάλληλη Το citizen είναι ασχημουλι είναι η αλήθεια, αλλα το συμπαθώ και για θάλασσα οτι πρέπει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το ειδα σημερα το citizen, κοιταω κατι αντιστοιχο σε eco drive ομως. Τα skx της seiko μου αρεσουν, θα ηθελα να δοκιμασω αν το βρω να δω πως μου καθεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Τα skx είναι τα πιο όμορφα και κλασατα σε αυτή τη κατηγορία αδιαμφισβήτητα, αλλά με προβληματίζει η ακρίβεια τους καθώς και το ότι δε μπορώ να τα κουρδιζω. Αλλά είναι σκυλιά δε παθαίνουν τίποτα Τα ecodrive είναι πιο "σοφή" επιλογή, απλά τα αυτόματα έχουν τη γοητεία τους και σε αυτή τη τιμή ε δε σε νοιάζει και πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλα κοιτα εγω προτιμω το μη αυτοματο γιατι τα ρολογια τα αλλαζω, γι αυτο και οταν εδωσα χρημα προτιμησα tag μη αυτοματο. Απλα θελω ενα divers απο περυσι. Το citizen βγαινει σε μικρο μεγεθος γυναικειο, το seiko δε ξερω πως μου καθεται δε το εχω βρει καπου. Επισης στο seiko θα εβαζα αλλο λουρι, μαλλον ιμαντα γιατι ετσι ειναι φουλ αντρικο.. Παντως εχω διαβασει τα καλυτερα δυσκολα καποιος θα σου πει μη το παρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Τα quartz και όλα τα συναφή πέρα από φθηνότερα (συνήθως) είναι και καλύτερα από άποψη ακριβειας και δεν σταματάνε άμα αλλάζεις συχνά, οπότε μαζί σου σε αυτό Όσο για τη διάμετρο γενικά εγω έχω σαν ταβάνι τα 42mm (εκτός αν έχεις χέρι σταλόνε) και πιο ιδανικά τα 40-41 Σε γυναίκες δε βρίσκω αρνητικό το σχετικά μεγάλο για γυναίκα, οπότε αν θεωρήσουμε το 37-39 ιδανικό δε θα μου φαίνονταν άσχημο και το 40-41 σε γυναικείο καρπό ειδικά αν μιλάμε για καταδυτικό που είναι πιο bulky αλλά μετά από κει αρχίζει και φαίνεται περίεργο Ανάλογα το χέρι σου βέβαια θα το δεις (μπορεί να είσαι νταβραντισμενη ), αλλά μη πάρεις και κάνα ταψί γιατί θα είναι άσχημο Επίσης αν μιλάμε για πιο φθηνά μοντέλα όπως το skx καλύτερα να πας σε καουτσούκ που είναι απλά καουτσούκ γιατί ο μπρασελες είναι για πέταμα ασχέτως του αισθητικού και αν είναι περισσότερο ή όχι αντρικός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μεταξύ kinetic, solar, ecodrive, αυτόματων ποια θεωρούνται ας πούμε καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μεταξύ kinetic, solar, ecodrive, αυτόματων ποια θεωρούνται ας πούμε καλύτερα; καταλαβαίνεις οτι δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό έτσι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μπραβο εγκρατεια Μαργαριτα που δεν ψωνισες! Ευγε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 καταλαβαίνεις οτι δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό έτσι; Μάλλον ναι! Εννοούσα ποιο θεωρείται ανώτερο τεχνολογικά από αυτά και πάντα εννοώντας προσιτά ρολόγια εκεί στα 100-200-300€. Αν κι αυτό έχει απάντηση, δεν ξέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μπραβο εγκρατεια Μαργαριτα που δεν ψωνισες! Ευγε!! Δε ψώνισα γιατί μέσα σε δυο μέρες οργίασα τοσο που πήγα στα "ρολογάδικα" χωρίς πια υπόλοιπο στην κάρτα Ralph Lauren, super dry & massimo duti μου τα φάγανε Άσε που πια μου αρέσουν πολλα και δε ξερω ποιο θα πρώτοδιάλεγα... Άσε μεγάλο πρόβλημα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μάλλον ναι! Εννοούσα ποιο θεωρείται ανώτερο τεχνολογικά από αυτά και πάντα εννοώντας προσιτά ρολόγια εκεί στα 100-200-300€. Αν κι αυτό έχει απάντηση, δεν ξέρω! Σαν μηχανισμός, εννοείται το αυτόματο. Σαν ακρίβεια το quartz, σε λογικές τιμές. Αν αντί για σπίτι πάρεις ρολόι, ακριβές θα είναι και το αυτόματο. Το kinetic είναι quartz χωρίς μπαταρία, αν δεν κάνω τραγικό λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δε ψώνισα γιατί μέσα σε δυο μέρες οργίασα τοσο που πήγα στα "ρολογάδικα" χωρίς πια υπόλοιπο στην κάρτα Ralph Lauren, super dry & massimo duti μου τα φάγανε Άσε που πια μου αρέσουν πολλα και δε ξερω ποιο θα πρώτοδιάλεγα... Άσε μεγάλο πρόβλημα! Εχουμε τοσα κοινα !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα