Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, ψάχνω ένα ρολόι για κοπέλα και έχω καταλήξει σε αυτό της MVMT:

post-413846-0-34703900-1477970563_thumb.jpg

post-413846-0-52938000-1477970564_thumb.jpg

Πώς σας φαίνεται; Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε σε παρόμοιο στυλ και μπάτζετ (μέχρι 120 ευρώ);

EDIT: έβαλα και κάποια specs και details από το site τους.

post-413846-0-73110300-1477970567_thumb.jpg

post-413846-0-97764600-1477972531_thumb.png

post-413846-0-88591500-1477972532_thumb.png

Δημοσ.

Και σε βολεύει όλο αυτό το πράγμα στο χέρι ρε συ Anorymous; :P :D

Wenger όμορφο είναι το ρολόι. Τώρα αν αξίζει τα λεφτά ή αν μπορείς να βρεις και καλύτερο δεν ξέρω.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω μέρες να μπω στο αντιφίτνες έτσι ώστε να κάνω πιο υγιεινή διατροφή και τυχαίνει τώρα να μπω εδώ... (που δεν μπαίνω και συχνά). Ε δεν παίζεστε. Αντιφίτνες, αντιφίτνες παντού.

Νευρικό, έχω πραγματικά δακρύσει :cry: d015.gif

• Like 1
Δημοσ.

Αν ψάχνει κάποιος diver watch μόλις έβαλε το massdrop αυτό στα 169 δολάρια

https://www.massdrop.com/buy/seiko-prospex-sun-diver-watch?referer=TTCGSH

Επόμενη τιμή από Ελλάδα 699.

Έχω πάρει 4 ρολόγια δεν παίζει τελωνείο έρχεται μέσω Γερμανίας.

Είναι kinetic που σημαίνει ότι δε θα ανοιχτεί ποτέ και θα κρατήσει εργοστασιακή αδιαβροχοποιηση.

post-222241-0-00440600-1478096967_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβερή τιμή! Σαν σχέδιο δεν με τρελαίνει κιόλας όμως...εγώ έχω βάλει στο μάτι αυτό:

Orient-Blue-Mako-II-aBlogtoWatch-6.jpg

edit, λάθος φωτογραφία, το σωστό είναι αυτό!

CEM65005DV-1.jpg

Ήρθε και το seiko που είχα πάρει (εδώ και λίγες μέρες δηλαδή αλλά σήμερα το πήρα στα χέρια μου), πολύ ωραίο, θα βάλω φωτογραφίες το συντομότερο! :)

Επεξ/σία από zio10
  • Like 3
Δημοσ.

Από κοντά είναι μεν τεράστιο αλλά είναι πολύ όμορφο ειδικά με αθλητικό ντύσιμο ή τζιν είναι μία χαρά. Θέλει όμως μεγάλο καρπό.

Έτσι κι αλλιώς τελείωσε το drop... 1 ώρα έκαναν να φύγουν 160 ρολόγια.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα θεματάκι τελικά με το ρολόι...ήρθε με σκισμένο κουτί αλλά το κυριότερο με ένα μικρό χτύπημα το ίδιο το ρολόι. Μίλησα με το amazon όμως και θα το επιστρέψω.  

Δημοσ.

Η Swiss Military τι λέει σαν εταιρεία;

Θέλω να πάρω κάτι καλό για δώρο και σκέφτομαι πολύ σοβαρά το παρακάτω:
https://www.amazon.de/Swiss-Military-Hanowa-Herren-Armbanduhr-06-4183-04-007/dp/B009DZMQ00/ref=s9_simh_gw_g241_i1_r?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=&pf_rd_r=8NW43CR11TW8RM80SGBA&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=e23226ec-1f60-41f4-9435-2294c6d8b519&pf_rd_i=desktop

Δημοσ.

Αρρωστησα σημερα. Πηγα Καισαρη για ενα longines για δωρο, και ειδα ρολεξ...

Επισης ειδα audemars piguet και πιο κατω τη μπουτικ της Ω. Πωωωω πραγματικα αρρωστησα. Ειδικα με ενα ΑΡ royal oak γυναικειο και το αντρικο planet ocean με μπλε καντραν χωρις χρονογραφο. Αν θυμαμαι καλα γυρω στα 5-6Κ

Ε μετα πατησα στη γη και πηγα oroloi

Δοκιμασα τα nixon sentry & time teller που μου αρεσαν σε χρυσο χρωμα καθως και ενα tissot quickster chrono. Ολα καθονταν μια χαρα στο χερι μου

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έστειλα πίσω το seiko αν και μου άρεσε πολύ και τώρα είμαι σε δίλημμα να πάρω πάλι το ίδιο ή το orient...

• Like 1
Δημοσ.

Αρρωστησα σημερα. Πηγα Καισαρη για ενα longines για δωρο, και ειδα ρολεξ...

Επισης ειδα audemars piguet και πιο κατω τη μπουτικ της Ω. Πωωωω πραγματικα αρρωστησα. Ειδικα με ενα ΑΡ royal oak γυναικειο και το αντρικο planet ocean με μπλε καντραν χωρις χρονογραφο. Αν θυμαμαι καλα γυρω στα 5-6Κ

Ε μετα πατησα στη γη και πηγα oroloi

Δοκιμασα τα nixon sentry & time teller που μου αρεσαν σε χρυσο χρωμα καθως και ενα tissot quickster chrono. Ολα καθονταν μια χαρα στο χερι μου

Εγώ έχω πάθει έρωτα με αυτό το longlines

https://www.hodinkee.com/articles/introducing-the-longines-heritage-1935-czech-pilots-watch

Φοβερή τιμή! Σαν σχέδιο δεν με τρελαίνει κιόλας όμως...εγώ έχω βάλει στο μάτι αυτό:

Orient-Blue-Mako-II-aBlogtoWatch-6.jpg

edit, λάθος φωτογραφία, το σωστό είναι αυτό!

CEM65005DV-1.jpg

Ήρθε και το seiko που είχα πάρει (εδώ και λίγες μέρες δηλαδή αλλά σήμερα το πήρα στα χέρια μου), πολύ ωραίο, θα βάλω φωτογραφίες το συντομότερο! :)

Δες και αυτό, ψηνομαι να το χτυπησω κάποια στιγμή

https://www.skroutz.gr/s/5120233/Citizen-Promaster-Marine-Automatic-Divers-NY0040-09E.html

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...