Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βασικά έχει μόνο 5 κριτικές στο σκρουτζ. Το κατάστημα είναι το : timezero.gr και το ρολόι που με ενδιαφέρει αυτό.

Βλέπω παράδοση 4-10 μέρες, άρα τα φέρνει απ'έξω κατόπιν παραγγελίας. Ίσως γι'αυτό μπορεί και έχει τέτοιες τιμές. Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο δεν το βρίσκεις τόσο ούτε έξω, οπότε δεν ξέρω...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω παράδοση 4-10 μέρες, άρα τα φέρνει απ'έξω κατόπιν παραγγελίας. Ίσως γι'αυτό μπορεί και έχει τέτοιες τιμές. Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο δεν το βρίσκεις τόσο ούτε έξω, οπότε δεν ξέρω...

αυτό με παραξένεψε και μένα. αν έχει πάρει κανείς πάντως από το συγκεκριμένο μαγαζί ας πει την γνώμη του.

• Like 1

λοιπόν εγώ πρόσφατα αγόρασα ένα φτηνό ρολόι   για το χέρι συγκεκριμένα αυτό εδώ της casio ελπίζω να βγει καλό γιατί είναι από γνωστή μάρκα και απ ότι λέει η μπαταρία του αντέχει 10 χρόνια

http://www.casio-europe.com/euro/products/watches/collection/aw-80-1aves/

• Like 1

ναι ναι αυτό είναι  δεν ξερω αν ειναι καλο, 45Ε μου το πούλησε αυτός το ρολοϊ  μακάρι να βγει καλο λεει αντεχει για μια ζωή

Eντάξει, το πήρες λίγο πιο ακριβά από όσο έχει στα περισσότερα μαγαζία στο σκρουτζ, αλλά δεν πειράζει και πάλι φθηνό είναι. 

Έχω και μια απορία, αν γίνεται να λέει πρώτα πχ 22 και μετά τον 10 ας πούμε αν μπορεί να αλλάξει η διάταξη της ημερομηνίας, και ένα ακόμα αφού λέει casio γιατί  λέει made in china; αν δεν κάνω λάθος τα casio είναι γιαπωνέζικα

Καλησπέρα παιδιά, 

Προσπαθώ να παραγγείλω ένα ρολόι από την Link.png Site: MVMT αλλά έχω πρόβλημα με την πληρωμή. Δε δέχεται ούτε την πιστωτική ούτε την χρεωστική μου. Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Αν κάποιος από εσάς έχει παραγγείλει από το site τους με τι τρόπο πλήρωσε; 

ΥΓ. ξέρετε τι παίζει με το τελωνείο;;

Έχει αναφερθεί κάποιες φορές το κατάστημα orientuhern.de. Βλέπω ότι πουλάνε τα κουτιά ξεχωριστά, ξέρει κανείς αν τα ρολόγια τα στέλνουν σκέτα χωρίς κουτί;

Μερικοί τα στελνουν με κουτί,Μερικοί όχι.

Πάντως από κινα που έχω φέρει αρκετά με παραγγελίες έχει επιλογή αν τα θελεις με κουτί ή όχι. Οι ποιο πολλοί πωλητές σ δίνουν αυτή την δυνατότητα

• Like 1

Μερικοί τα στελνουν με κουτί,Μερικοί όχι.

Πάντως από κινα που έχω φέρει αρκετά με παραγγελίες έχει επιλογή αν τα θελεις με κουτί ή όχι. Οι ποιο πολλοί πωλητές σ δίνουν αυτή την δυνατότητα

Thanks! Λέω για το συγκεκριμένο αν ξέρει κάποιος γιατί δεν το λέει ξεκάθαρα. Τους έστειλα και μια ερώτηση και περιμένω να απαντήσουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...