stratigos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εγώ μετά το οοζοο που φόραγα παλιά, μόνο μαξ 42-43μμ πλεον.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εγώ μετά το οοζοο που φόραγα παλιά, μόνο μαξ 42-43μμ πλεον.. Κι εγώ εκεί κοιτάω, νομίζω είναι ιδανικό μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αυτο μ αρεσει! με γειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ το ίδιο νομίζω, αλλά οκ,γούστα είναι αυτά. Έχω δει και tw steel σε άλλον και του καθότανε σουπερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αυτο μ αρεσει! με γειες Του asfe, του στρατηγού ή το δικό μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αυτο ειναι.. http://www.e-oro.gr/en/rologia/jacques-lemans-rologia/jacques-lemans-liverpool-brown-leather-chronograph-1-1117sn.html 44mm. Μικρο αλλα τι να κανουμε Οχι οκ μια χαρα καθεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Έχει πολύ ωραίο χρώμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Του asfe Ειδα σημερα το tissot το χρυσο και καποια nixon. Το tissot ενω δεν ειναι ασχημο απο κοντα, ειναι πολυ εντονο, δε ξερω αν θελω κατι τοσο εντονο. Nixon δεν ειχε το φουλ χρυσο, ειχε με λευκο καντραν και δε μου αρεσε. Σε tissot αυτο που μου αρεσε ηταν το quickster chrono Επισης μου αρεσει το tw steel canteen αλλα δε το χω δει στο χερι μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Του asfe Ειδα σημερα το tissot το χρυσο και καποια nixon. Το tissot ενω δεν ειναι ασχημο απο κοντα, ειναι πολυ εντονο, δε ξερω αν θελω κατι τοσο εντονο. Nixon δεν ειχε το φουλ χρυσο, ειχε με λευκο καντραν και δε μου αρεσε. Σε tissot αυτο που μου αρεσε ηταν το quickster chrono Επισης μου αρεσει το tw steel canteen αλλα δε το χω δει στο χερι μου Τα αντρικά μου βγάζει στο google... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αντρικα ειναι υπαρχει και quickster γυναικειο, χωρις χρονογραφο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αντρικα ειναι υπαρχει και quickster γυναικειο, χωρις χρονογραφο Αντρικό θα πάρεις για σένα; Έχω μπερδευτεί λίγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειπα οτι θα παρω, κοιταω, μη βιαζεσαι . Σιγα βρε τα περισσοτερα ρολογια ειναι unisex , αμα σου καθεται καλα στο χερι no prob! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας και πάλι.. έχω βάλει στο μάτι 1 ρολόγια diesel (DZ4362) και βλέπω ότι υπάρχει ένα μαγαζί στο σκρούτζ που το έχει σε αρκετά πιο μικρή τιμή από τα άλλα. και γενικά έχει πολλά σε μικρές τιμές.. έχει κανείς εμπειρία από εκεί αν είναι γνήσια τα ρολόγια ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας και πάλι.. έχω βάλει στο μάτι 1 ρολόγια diesel (DZ4362) και βλέπω ότι υπάρχει ένα μαγαζί στο σκρούτζ που το έχει σε αρκετά πιο μικρή τιμή από τα άλλα. και γενικά έχει πολλά σε μικρές τιμές.. έχει κανείς εμπειρία από εκεί αν είναι γνήσια τα ρολόγια ή όχι? Είναι λίγο αόριστη η ερώτησή σου...δες τι κριτικές έχει το κατάστημα, μίλα και μαζί τους. Βάλε κι εδώ ποιο είναι μήπως το ξέρει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 βασικά έχει μόνο 5 κριτικές στο σκρουτζ. Το κατάστημα είναι το : timezero.gr και το ρολόι που με ενδιαφέρει αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα