Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί κακό πράγμα είναι αυτό; Πόσο δήθεν είναι ο κόσμος;

Όταν πήγα μέχρι την καλαμαριά τελευταία φορά που πήγα Θεσσσαλονίκη πάιζαν αρκετά Ρολεξ. Καλύτερα έτσι γιατί με τόσες μούφες κανείς δεν πιστεύει ότι κάποιοι φοράνε αληθινό να τους την πέσουν :D

• Like 2
Δημοσ.

και ο δευτερολεπτοδείκτης κινείται, αυτό που κοιτάς δεν είναι ο δευτερολεπτοδείκτης αλλά τα δευτερόλεπτα που χρονογράφου που στους στρατιωτικούς χρονογράφους όπως αυτός που αγόρασες είναι στο κέντρο αφού αυτή είναι η σημαντική μέτρηση στον στρατό και όχι τα δευτερόλεπτα της ώρας. Αν ήθελες κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη να αγόραζες κανονικό χρονογράφο

Κατάλαβα φίλε μου, ευχαριστώ! Σόρυ αλλά δεν τα ξέρω καλά, είμαι πολύ καινούργιος στο θέμα ρολόγια! :)

Δημοσ.

και ο δευτερολεπτοδείκτης κινείται, αυτό που κοιτάς δεν είναι ο δευτερολεπτοδείκτης αλλά τα δευτερόλεπτα που χρονογράφου που στους στρατιωτικούς χρονογράφους όπως αυτός που αγόρασες είναι στο κέντρο αφού αυτή είναι η σημαντική μέτρηση στον στρατό και όχι τα δευτερόλεπτα της ώρας. Αν ήθελες κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη να αγόραζες κανονικό χρονογράφο

Στο σεικο που έχω βάλει παραπάνω με το καφέ λουράκι δεν είναι "κανονικός χρονογραφος"? Ρωτάω για να καταλάβω πως το εννοείς, όχι ειρωνικά, μην παρεξηγηθώ.

• Like 1
Δημοσ.

αν εννοείς το SSC081 είναι στρατιωτικού τύπου αφού έχει τα δευτερόλεπτα της ώρας στο 9 και κεντρικά το χρονόμετρο, στους κλασικούς χρονογράφους είναι ανάποδα τα δευτερόλεπτα της ώρας είναι στο κέντρο και το χρονόμετρο σε μικρό subdial

• Like 2
Δημοσ.

Καλά, ναι, κάτσε να έρθει πρώτα, αλλά με μια πρώτη ματιά, γκρι και κίτρινο ή κανένα γκρι με ρίγα - ριγες κίτρινες. Και μαύρο - γκρι.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά, ναι, κάτσε να έρθει πρώτα, αλλά με μια πρώτη ματιά, γκρι και κίτρινο ή κανένα γκρι με ρίγα - ριγες κίτρινες.

Κίτρινο με τίποτα, αλλά το γκρι το σκέφτηκα κι εγώ. Όπως και αποχρώσεις σε μπεζ - καφέ - χακί. Σκέφτηκα και μαύρο σιλικόνης αντί για το υφασμάτινο που έχει, αλλά μάλλον θα περιμένω. Σήμερα έφυγε, σε δύο βδομάδες θα έρθει περίπου.

Δημοσ.

Όντως θα του ταίριαζε αλλά δεν...:) Θα το σκεφτώ, θα περιμένω να έρθει μάλλον. Από τις λίγες φωτογραφίες του, βίντεο δεν έχω βρει κανένα! Στην Ελλάδα επίσης δεν το πουλάει κανένας, γενικά ψιλοεξαφανισμένο είναι! :D

Δημοσ.

Στα χρηματα σου ειναι..Νομιζω ειναι πιο ομορφο απο αυτα που εβαλες πιο πριν ( στην φωτο πιο πανω δειχνει πιο ομορφο)

https://www.skroutz.gr/s/4973978/Citizen-Eco-drive-Fabric-Strap-BM8470-11EE.html

Βγαινει και με μαυρη κασα αν προτιμας 

attachicon.gifacitizenBM8476-23E012.jpg

Περαστικός παιδιά,

πολύ συμπαθητικό ρολόι,

τσιμπαω. ty.

• Like 1
Δημοσ.

Όμορφο ρολόι! Φαίνεται λίγο μεγάλο; Τι μέγεθος είναι;

Μεγειά και καλοφόρετο και αυτό! :P

Ξέρεις τον ASFE να φοράει τίποτα μικρά; :P

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις τον ASFE να φοράει τίποτα μικρά; :P

Εγώ τα «φοβάμαι» λίγο τα μεγάλα...αλλά 1-2 χιλιοστά ίσως μπορώ να ανέβω αργότερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...