Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και λεφτά;

Αν πάρω τώρα δεν θα ήθελα να δώσω πολλά, περίπου μέχρι 100 ας πούμε. Αν το αφήσω για λίγο αργότερα μπορεί 200-300. Αλλά εκεί έρχεται και το άλλο που λέγαμε. Καλύτερα ένα των 300 ή δύο των 150; Για μένα είναι δύσκολο να αποφασίσω, πιο πολύ είμαι προς τα δύο των 150!

Για παραπάνω δεν θα ήθελα αυτή τη στιγμή, είναι και ψυχολογικό :)

Ναι κάτι τέτοιο το βρίσκω πολύ όμορφο και ευκολοφόρετο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα χρηματα σου ειναι..Νομιζω ειναι πιο ομορφο απο αυτα που εβαλες πιο πριν ( στην φωτο πιο πανω δειχνει πιο ομορφο)

https://www.skroutz.gr/s/4973978/Citizen-Eco-drive-Fabric-Strap-BM8470-11EE.html

Βγαινει και με μαυρη κασα αν προτιμας 

post-342417-0-20187100-1476543609_thumb.jpg

• Like 2

Ιδιαίτερα!

Thanks margarita! Θα τα δω προσεκτικά και θα γράψω ποια μου αρέσανε πιο πολύ! :)

Ναι όντως, λατρεύω τα ξύλινα αξεσουάρ και γενικά είμαι του "ιδιαίτερου" στυλ. 

δεν ξέρω τι τιμές όμως παίζουν...

Ναι όντως, λατρεύω τα ξύλινα αξεσουάρ και γενικά είμαι του "ιδιαίτερου" στυλ. 

δεν ξέρω τι τιμές όμως παίζουν...

Έχω δει τέτοια κινέζικα πάρα πολύ φτηνά, κάτω από 10€ και τώρα πριν λίγο είδα και από ελληνική σελίδα κάποια ξύλινα γύρω στα 50€. Λογικά θα υπάρχουν και ακριβότερα.

Ρε να τα φόραγε κανα παιδάκι , κάποιος Τέλοςπάντων με οικονομικό πρόβλημα που δεν μπορεί να παρει καλύτερο , να πω ναι βρήκε ενα ρολόι των 20€ ο άνθρωπος, Casio, q&q, και το πήρε. Τωρα εσυ, δεν είσαι για τέτοια φάση ... Κι όχι απλά κοιτάς φτηνά για να πετάξεις λεφτά, αλλα κοιτάς και άσχημα!! :P

Δηλαδή εγώ που φορώ G shock, έχω οικονομικό πρόβλημα;

Σε αυτα τα λεφτα 100-150 εχει πολλα ρολογια... Αυτα απο τις εταιριες τυπου timberland,nautica, tommy hilfiger κτλ ειναι πολυ ομορφα (αφου ειναι εταιριες μοδας), αλλα επειδη δεν κατασκευαζουν ρολογια, αυτοι τα σχεδιαζουν και τα δινουν σε κινεζικες εταιριες και τα φτιαχνουν. Εγω ενα tommy hilfiger εχω που το ειχα παρει 150 ευρω και ειναι ομορφο, αλλα αν επαιρνα τωρα ρολοι θα κοιτουσα κατι σε swiss made πλευρα και ας ηταν πιο απλο..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...