Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαμηλου μπατζετ  για καθε μερα αντικαθιστα το ρολοι που φοραγα στη δουλεια και το ταλαιπωρουσα...attachicon.gifDSC_0421.JPG απο το παλιο καταλαβαινετε οτι μ' αρεσουν τα pilot ρολογια εποχης Β Παγκοσμιου

Ισως τα ρωσικα ρολογια ειναι του γουστου σου. Ψαξε στο ιντερνετ για Poljot, Sturmanskie, Vostok.

Πχ

3133_PILOT_MESH_24_920.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο τα vostok έχω πετύχει και έχει αρκετά όμορφα μοντέλα, νομίζω κάπως μεγάλα - ογκώδη όμως. Θα τσεκάρω και τα άλλα.

Stelio, βάλε κανένα κινέζικο ρε συ! :)

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή θέλω κάτι να ψωνίσω αποφάσισα να πάρω κάτι οικονομικό, έτσι απλά για να μου περάσει και αργότερα βλέπουμε για πιο καλό! :) Εντελώς κινέζικο δεν θέλω να πάρω τώρα οπότε κατέληξα σε αυτά τα δύο και λίγο πιο πολύ προς το πρώτο:

3035_img1.jpg

51DLQzBwr8L.jpg

Ποιο λέτε;

Δημοσ.

Αίσχος ειναι και τα δυο :P ποςο κάνουν; Πανω απο 30€ δε τα κόβω, θα φαίνεσαι σα να φοράς ρολόι απο τη λαϊκή :P

Φτηνά είναι ναι, αλλά τόσο χάλια ε; Καλά κάνω και ρωτάω! :)

Για τα κινέζικα να μη ρωτήσω καν τι γνώμη έχεις ε; :D

Δημοσ.

Ρε να τα φόραγε κανα παιδάκι , κάποιος Τέλοςπάντων με οικονομικό πρόβλημα που δεν μπορεί να παρει καλύτερο , να πω ναι βρήκε ενα ρολόι των 20€ ο άνθρωπος, Casio, q&q, και το πήρε. Τωρα εσυ, δεν είσαι για τέτοια φάση ... Κι όχι απλά κοιτάς φτηνά για να πετάξεις λεφτά, αλλα κοιτάς και άσχημα!! :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε να τα φόραγε κανα παιδάκι , κάποιος Τέλοςπάντων με οικονομικό πρόβλημα που δεν μπορεί να παρει καλύτερο , να πω ναι βρήκε ενα ρολόι των 20€ ο άνθρωπος, Casio, q&q, και το πήρε. Τωρα εσυ, δεν είσαι για τέτοια φάση ... Κι όχι απλά κοιτάς φτηνά για να πετάξεις λεφτά, αλλα κοιτάς και άσχημα!! :P

Ψάξιμο από την αρχή και θα επανέλθω! :D

Αυτό που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα, το pulsar, επίσης χάλια σου φάνηκε; Εμένα μου φάνηκε ωραίο και διάβασα και καλά λόγια για την εταιρεία.

Δημοσ.

Eιδα προσφατα σε βιτρινα κατι ρολογακια της gant σε καλες τιμες 

Αν θες ριξε μια ματια...Αυτα που εβαλες δεν ξερω ποσο εχουν,προσωπικα δεν μου αρεσουν :)

post-342417-0-25171200-1476541099_thumb.jpg

post-342417-0-44673500-1476541132_thumb.jpg

Και σε μπλε που ξερω οτι σου αρεσει ( αν θυμαμαι καλα)

post-342417-0-00933000-1476541163_thumb.jpg

Καπου εκει στα 130-150ευρω εχουν στο σκρουτζ..Βεβαια δεν ξερω τι ακριβως ψαχνεις και μεχρι ποσα δινεις.
  • Like 2
Δημοσ.

Πιο καλο ειναι, καλύτερα επισης ειναι αυτά που έβαλε ο απο πανω.

Το θεμα ειναι να δεις τι στυλ θες, καταδυτικό, dress, με μπρασελέ, μεγάλο, μικρό κλπ και μετά βλέπεις και το σχέδιο

Δημοσ.

Αυτά που έβαλε ο Μιχάλιεςς ενώ είναι όμορφα ρολόγια δεν θα τα φορούσα κάθε μέρα. Μου κάνουν αρκετά κυριλέ.

Από στυλ, έχω καταλάβει ότι μου αρέσουν ρολόγια από διάφορα στυλ....μπέρδεμα!

Δημοσ.

Κατατοπιστικός!!!

Οκ, λίγο πιο συγκεκριμένα :P

Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα, ογκώδη ρολόγια. Δεν μου αρέσει το χρυσό, δεν μου αρέσουν τα μπρασελέ, δεν μου αρέσουν τα dress. Εννοώ ότι δεν μου αρέσουν για να τα φορούσα εγώ αυτή τη στιγμή, σαν ρολόγια - κατασκευές μου αρέσουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...