zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Εκτος αν τους πεις να το στειλουν ως gift,αλλα δεν ξερω τι επιπτωσεις υπαρχουν αν χαθει το δεμα.. Για τέτοιο ποσό δεν θα το ρίσκαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Θεωρώ ότι είναι μικρό σαν δέμα και θα το κάνουν αβαβά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά λεω να αγορασω ένα bulova masonic Τι λέτε σας αρέσει; Πειτε καμία άποψη και εσείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Θεωρώ ότι είναι μικρό σαν δέμα και θα το κάνουν αβαβά Κοίτα να στέλνουν με απλό ταχυδρομείο τουλάχιστον! Stelios, εμένα δεν είναι καθόλου το στυλ μου, δεν θα το έπαιρνα δηλαδή. Άσε που θα λένε ότι είσαι μασόνος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Κοίτα να στέλνουν με απλό ταχυδρομείο τουλάχιστον! Stelios, εμένα δεν είναι καθόλου το στυλ μου, δεν θα το έπαιρνα δηλαδή. Άσε που θα λένε ότι είσαι μασόνος Με post NL πάλι θα το ανοίξουν; μικρότερο από μισό κιλό θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Με post NL πάλι θα το ανοίξουν; μικρότερο από μισό κιλό θα είναι Μια χαρά είναι το nl post. Ευρώπη πόσο κάνει αυτό το ρολόι έχεις δει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Aπο εχθές που κοιτάω τα bulova, βλέπω ότι έχουν αρκετά ωραία μοντέλα στα 400-500 ευρώ...(σε πιο πάνω τιμή έχουν εννοείται επίσης ωραία, απλά λέω ότι και τα σχετικά οικονομικά είναι όμορφα). Δείχνουν σε όλο το εύρος τιμών να είναι πολύ ποιοτικά. πχ https://www.skroutz.gr/s/8276199/Bulova-Marine-Star-96B255.html https://www.skroutz.gr/s/1894013/Bulova-Automatic-Stainless-Steel-Bracelet-96A118.html https://www.skroutz.gr/s/2460782/Bulova-96A135.html ..κάπου νομίζω το πέτυχα και στις αγγελίες του φόρουμ αυτό. Για το στυλ του φαίνεται ωραίο: Σε αξιολόγηση του στο skroutz αναφέρεται πως σε μόλις 1-2 μέρες χάνει 2 λεπτά. Πολύ δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Το πρώτο ειδικά πολύ ωραίο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Nαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρά είναι το nl post. Ευρώπη πόσο κάνει αυτό το ρολόι έχεις δει; Ναι όμως δεν ιό έχει μαγαζί στην Θεσσαλονίκη να το δω από κοντά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 το Site: νεο μου ρολόϊ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 το Site: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FIYCOIY/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1">νεο μου ρολόϊ Φίλος έχεις κακό γούστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Φίλος έχεις κακό γούστο Όχι και κακό ρε συ, πολύ διαφορετικό από το δικό σου ναι! Καλοφόρετο actor, φαίνεται όμορφο! Σαν μάρκα θεωρείται καλή η avi8; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 χαμηλου μπατζετ για καθε μερα αντικαθιστα το ρολοι που φοραγα στη δουλεια και το ταλαιπωρουσα... απο το παλιο καταλαβαινετε οτι μ' αρεσουν τα pilot ρολογια εποχης Β Παγκοσμιου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πως σας φαίνεται αυτό; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα