Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Thanks φίλε, στέλνει Ελλάδα αυτό; Είδα και αυτό το casio σε πολύ καλή τιμή και διάβασα πολύ καλά λόγια:

s-l300.jpg

Αμα κανεις login με το facebook acc στο massdrop θα σου δειξει σε ποια τιμη ειναι τωρα...(174,99)

Λεει 11.5 ευρω μεταφορικα για Ελλαδα και οτι στο checkout βγαινουν οι επιλογες που διαλεγεις τι χρωμα καντραν θελεις, λουρι κτλ...

Γενικα λουρια μπορεις να βαλεις πολλα και δερματινα με 15 ευρω(σε ρολογαδικα), αλλα το μπρασελε που ερχεται με το ρολοι, της μανας του, δεν θα το ξαναβρεις, οποτε εγω θα εδινα +10ευρω να παρω με μπρασελε.. και θα επαιρνα και ενα λουρακι απο ρολογαδικο με 15 ευρω και θα τα ειχα και τα 2.

Επισης αυτο που λεγατε πριν για τα πολλα ή ενα και καλο ρολοι, νομιζω το 1 και καλο εχει περισσοτερο νοημα γιατι το ρολοι ειναι ενα accessory το οποιο θα σου μεινει και θα ειναι ενα πραγματικο time piece. Δεν εχουμε ολοι τα λεφτα να δωσουμε 2000 ή και παραπανω για ρολοι, αλλα με 400 ευρω (οχι οτι και αυτα ειναι λιγα) παιρνεις μια γνωστη μαρκα, "αποδεκτη", καλης ποιοτητας σε αυτα τα χρηματα το οποιο μετα απο 6 χρονια θα εχει παλι 400 ευρω(περιπου). Στην ουσια οταν αγοραζεις ενα ρολοι περισσοτερο επενδυεις τα χρηματα σου παρα τα πετας.πχ καποιος που αγορασε ενα rolex ξερει οτι αν το πουλησει θα παρει τα λεφτα του πισω, ενω ενα pleb level ρολοι δεν θα το αγορασει κανενας... Αυτο το seiko οπως και το skx009 ειναι απο τα καλα ρολογια στις τιμες τους, δλδ αξιζει να τα αγορασεις...(εγω θα επαιρνα το skx009)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι, το είδα, απλά έλεγα μήπως έχει κάτι παραπάνω να μας πει ο μηχανισμός..

Είδα και ένα βίντεο που το δείχνει στο περίπου εσωτερικά (διαφημιστικό βίντεο) και τώρα δεν το βρίσκω.

Ο μηχανισμος ειναι με 51 κομματια μονο, κατι που το κανει εντυπωσιακο για αυτοματο ρολοι επωνυμης εταιριας.  :-)

αυτο εδω εννοεις ?

• Like 1

Ερώτηση, τα bulova τί λένε?

Πολυ καλα ρολογια, εχω ενα precisionist που ειναι σκυλι.... και ειναι το alternative μου μεταξυ του Omega και του Breitling που εχω για καθε μερα.

Επισης και τα Bulova Accutron μετρανε πολυ.

• Like 2

Να σας ενημερώσω πως οι τάσεις στα ρολόγια αλλάξανε... 

Τέτοια θα δείτε να φοράει ο λαός σε λίγα χρόνια (γιατι υπάρχει lagg στα ρολόγια :P

2c8f2e660a92a2898c8b81302da2036d.jpg

βέβαια όχι της συγκεκριμένης μάρκας...  αλλά τέτοιου στύλ.

απο την άλλη υπάρχουν και τα κλασικά

130-large.jpg

απο εκει και πέρα σίγουρα ειναι και γούστα κτλ όπως βλέπεις αμάξια με νέον φώτα σπόιλερ κτλ το ίδιο υπάρχει και στα ρολόγια ή μπλούζες με την στάμπα μεγαλύτερη απο το στέρνο  :P

Να σας ενημερώσω πως οι τάσεις στα ρολόγια αλλάξανε... 

Τέτοια θα δείτε να φοράει ο λαός σε λίγα χρόνια (γιατι υπάρχει lagg στα ρολόγια :P

Παντα υπηρχαν rectangular & square watches και σιγουρα τα φοραει αρκετος κοσμος εδω και δεκαετιες... Δεν ειναι καινουργια ''ταση''  :-)   

Απο το Patek -Phillipe Tonneue και το JLC Reverso μεχρι το Cartier Santos και το Longines Evidenza  και αλλα πολλα...

Aλλα οπως ανεφερες και συ, ειναι τι αρεσει προσωπικα στον καθενα.  :-)  

Παντα υπηρχαν rectangular & square watches και σιγουρα τα φοραει αρκετος κοσμος εδω και δεκαετιες... Δεν ειναι καινουργια ''ταση''  :-)   

Απο το Patek -Phillipe Tonneue και το JLC Reverso μεχρι το Cartier Santos και το Longines Evidenza  και αλλα πολλα...

Aλλα οπως ανεφερες και συ, ειναι τι αρεσει προσωπικα στον καθενα.  :-)  

Εγώ ξέρω ότι κάποιοι τύποι που συνήθως τους αντιγράφουν φόρεσαν τα συγκεκριμένα "μαζικά" και αρκετοί που μπορούν να επιλέξουν αυτό που θέλουν τα φοράνε ακόμη τον τελευταίο καιρό επίσης δεν ειναι τυχαίο που η apple είχε διαλέξει τετράπλευρο σχήμα :P νομίζεις ότι απο τεχνολογικής άποψης δεν θα εντυπωσίαζε το στρόγγυλο; απλά δεν ήταν το target group τους οι εντελώς geeks.. τα μελετάνε αυτά. 

Δεν είπα φυσικά ότι τώρα βγήκαν για πρώτη φορά τετράπλευροι χρονογράφοι θα ήταν και αστείο εγώ μίλησα για τάση....

Κατι μπορεί να υπήρχε και παλιότερα δεν χρειάζεται να εχει μόλις εμφανιστεί για να αποτελέσει τάση.

Και αν παρατηρήσεις δεν ειναι τυχαίο που κορυφαίοι οίκοι εμπλουτίζουν την σειρά τους στο συγκεκριμένο είδος. 

Tι λετε για το συγκεκριμενο https://www.amazon.de/gp/product/B01CAVH59A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ABBDLEY92MTP

Η διαφορα τιμης με τα μαγαζια εδω ειναι 90 ευρο πιο ακριβο.....Απαραδεκτο!!!

Υπαρχει καποιο εμπιστο μαγαζι απο ευρωπη που εχει καλες τιμες εκτος το Αμαζον?

http://www.shoppinginjapan.net/mudmaster-gwg-1000rd

Την συγκεκριμένη σελίδα την γνωρίζει κάποιος ή θα κλαίω τα ευρώ μου;

θα δωσεις 700 ευρω για αυτο? Τι θα κανεις safari? :P

Επειδη το ρολοι ειναι σαν κοσμημα στην ουσια, αξιζει να δωσεις λεφτα μονο για κατι το οποιο θα το εχεις για καλο (για εξοδους κτλ).

Αν θελεις κατι για αθλημα ή αλλη δραστηριοτητα που χρειαζεται κατι ανθεκτικο, παρε κατι πιο φτηνο αλλα κανει την δουλεια...

θα δωσεις 700 ευρω για αυτο? Τι θα κανεις safari? :P

Επειδη το ρολοι ειναι σαν κοσμημα στην ουσια, αξιζει να δωσεις λεφτα μονο για κατι το οποιο θα το εχεις για καλο (για εξοδους κτλ).

Αν θελεις κατι για αθλημα ή αλλη δραστηριοτητα που χρειαζεται κατι ανθεκτικο, παρε κατι πιο φτηνο αλλα κανει την δουλεια...

Ναι θα τα δώσω, δεν μπορώ τα μπρασελε κτλπ. Γενικά έχω μάθει μόνο να φορώ G shock, πρωί βράδυ το βάζω δεν το ξεχωρίζω ανάλογα με την περίσταση

Ναι θα τα δώσω, δεν μπορώ τα μπρασελε κτλπ. Γενικά έχω μάθει μόνο να φορώ G shock, πρωί βράδυ το βάζω δεν το ξεχωρίζω ανάλογα με την περίσταση

Δεν ξερω το στυλ ντυσιματος σου, παντως σε ενα casual look (πουκαμισο,καλο παντελονι) κατ'εμε δεν πηγαινει αυτο το ρολοι, εκτος αν εισαι ο steve jobs, που αμα θες φορας και new balance παπουτσι ή σανταλο :P

Πιθανό να περάσει τελωνείο πάντως γιατί βλέπω τιμές σε δολάρια...

Πιθανό να περάσει τελωνείο πάντως γιατί βλέπω τιμές σε δολάρια...

Εκτος αν τους πεις να το στειλουν ως gift,αλλα δεν ξερω τι επιπτωσεις υπαρχουν αν χαθει το δεμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...