Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως zio τσεκαρε και από κινα μερια τα curren,naviforce,swiss army,infantry,shark και γενικά τέτοιες φθηνές μάρκες (έχουν 20-25-30ευρω) και έχουν μερικά πολύ όμορφα μοντέλα :)

• Like 1
Δημοσ.

Τα πέτυχα σε ebay και amazon, όντως μερικά φαίνονται πολύ ωραία στις φωτογραφίες....να σου πω την αλήθεια μου πέρασε από το μυαλό να το ρίξω σ'αυτά, δέκα παίρνεις αντί για ένα μεσαίο επώνυμο ας πούμε! Αλλά δεν ξέρω, το φοβάμαι λίγο αν και μεγάλος κινεζοφάν! :D

Έχεις τσεκάρει κανένα από κοντά;

Δημοσ.

Αν έχω τσεκαρει;

Έχω 3 curren,1 shark,2 naviforce :) :) :)

Θα βγάλω μερικές φώτο αύριο να στα δείξω που θα είμαι σπιτι

Τα έχω για κανένα καφεδακι και καμία βόλτα χαλαρη,τα αγόρασα επειδή μ αρεσαν τα σχέδια τους.

Τα curren 15-17€ έκαστο

Το shark 55€

Tα naviforce 22€ εκαστο

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως zio τσεκαρε και από κινα μερια τα curren,naviforce,swiss army,infantry,shark και γενικά τέτοιες φθηνές μάρκες (έχουν 20-25-30ευρω) και έχουν μερικά πολύ όμορφα μοντέλα :)

Συμφωνώ.. και φίλος μου είχε πάρει ένα shark όταν είχα πάρει και εγώ το krohnen&sohne... ενημερωτικά όμως.. δεν είναι κανένα αδιάβροχο από αυτά.

Curren έχω δει και σε περίπτερα να κρέμονται στην Ομόνοια.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ.. και φίλος μου είχε πάρει ένα shark όταν είχα πάρει και εγώ το krohnen&sohne... ενημερωτικά όμως.. δεν είναι κανένα αδιάβροχο από αυτά.

Curren έχω δει και σε περίπτερα να κρέμονται στην Ομόνοια.

Καλά το αδιάβροχο δεν με ενδιαφέρει, αν αντέχουν τη βροχή μια χαρά είναι!

Αν έχω τσεκαρει;

Έχω 3 curren,1 shark,2 naviforce :) :) :)

Θα βγάλω μερικές φώτο αύριο να στα δείξω που θα είμαι σπιτι

Τα έχω για κανένα καφεδακι και καμία βόλτα χαλαρη,τα αγόρασα επειδή μ αρεσαν τα σχέδια τους.

Τα curren 15-17€ έκαστο

Το shark 55€

Tα naviforce 22€ εκαστο

Βάλε ναι!

Δημοσ.

Εντάξει μερικές ψιχαλες αντέχουν αλλά να το βουτηξεις στο νερό όχι.

Τα φθηνά και όμορφα ρολόγια τους τα έχω βολευτει από όλες αυτές τις μάρκες που σου είπα πιο πάνω.

Βέβαια έχω και 2-3 ακριβά και τα φοραω αναλόγως την περίσταση ;)

Αύριο το απόγευμα θα σ βάλω μερικές φώτο από 2-3 που τα έχω πρόχειρα σπιτι να τα δεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν θα έδινα 1000-1500€ για ρολόι αυτή τη στιγμή δεν είναι καλύτερα 2-3 διαφορετικά από ένα; :)

(Που και στα 1000-1500 να πάμε για κάποιον άλλον θα είναι της πλάκας κοκ).

Εξαρταται. Απο το ντυσιμο, την ανθεκτικοτητα κλπ.

Εγω πχ εχω ενα Seiko kx009  με μπρασελε εδω και 5-6 χρονια, το οποιο φοριεται σχεδον με τα παντα. Και λογω αντοχης, δε βγαινει ποτε απο το χερι μου, ουτε στη θαλασσα.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω πχ εχω ενα Seiko kx009  με μπρασελε εδω και 5-6 χρονια, το οποιο φοριεται σχεδον με τα παντα. Και λογω αντοχης, δε βγαινει ποτε απο το χερι μου, ουτε στη θαλασσα.

Ωραίο ρολόι και όντως φοριέται με τα πάντα! Νομίζω ότι το ρολόι πρέπει να ταιριάζει - συμπληρώνει όλα τα υπόλοιπα. Το να έχεις ένα ρολόι των 10 χιλιάδων ευρώ ας πούμε που δούλευες ένα χρόνο να το πάρεις και δεν έπινες ούτε καφέ για μένα είναι σεβαστό από τη μία αλλά είναι και άκυρο από την άλλη.

• Like 1
Δημοσ.

+1

Ειμαι και εγω της γνωμης να παρεις κατι καλο,εχω το skx007 μου 2 χρονια και δεν το βγαζω απο πανω μου :)

Θεωρω το ρολοι κατι ιδιαιτερο,χιλιες φορες ποιοτητα απο ποσοτητα για εμενα.

Αντε να εχεις 2 ρολογια 1 για πιο casual καταστασεις και 1 πιο επισημο.

Edit:Επισης θα προτεινα αγορα απ΄ εξω,ενδεικτικα το δικο μου το πηρα τοτε 130€,τωρα το βλεπω 183€ απο το ιδιο κατηστημα και στο σκρουτζ εχει ~300€.Υπαρχει βεβαια το ρισκο του τελωνειου,αλλα αν δεν παιρνεις ρισκα δεν κερδιζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται , εχει το massdrop τα SKX007 + SKX009 σε παρα πολυ καλες τιμες....

https://www.massdrop.com/buy/seiko-core-skx-dive-watch

Zio δες αυτα καλυτερα, ή κανενα swatch system 51.

Eχει αρχιζει και μου κλεινει το ματι σιγα σιγα το παρακατω.... 

To ειδα live πριν 2 μερες σε ενα meeting που ειχα, και περισσοτερο αυτο κοιτουσα παρα τα contracts... :P

Rolex DeepSea Predator

DeepseaPredator-hero-2.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται , εχει το massdrop τα SKX007 + SKX009 σε παρα πολυ καλες τιμες....

https://www.massdrop.com/buy/seiko-core-skx-dive-watch

Thanks φίλε, στέλνει Ελλάδα αυτό; Είδα και αυτό το casio σε πολύ καλή τιμή και διάβασα πολύ καλά λόγια:

s-l300.jpg

Δημοσ.

Αν σου πω ότι πριν κανα μισάωρο το είδα για πρώτη φορά σε διαφήμιση και έψαχνα να μπω να ρωτήσω τί είναι κλπ?

Θυμίζουν κάτι από Seiko..

Προσωπικά δεν μου λένε πολλά..

Με τον μηχανισμό τους τί παίζει?

Δημοσ.

Αν σου πω ότι πριν κανα μισάωρο το είδα για πρώτη φορά σε διαφήμιση και έψαχνα να μπω να ρωτήσω τί είναι κλπ?

Θυμίζουν κάτι από Seiko..

Προσωπικά δεν μου λένε πολλά..

Με τον μηχανισμό τους τί παίζει?

Automatic ειναι...

check this out https://www.swatch.com/en_us/sistem51/

Thanks φίλε, στέλνει Ελλάδα αυτό; Είδα και αυτό το casio σε πολύ καλή τιμή και διάβασα πολύ καλά λόγια:

Δυστυχως δεν γνωριζω....  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Automatic ειναι...

check this out https://www.swatch.com/en_us/sistem51/

Ναι, το είδα, απλά έλεγα μήπως έχει κάτι παραπάνω να μας πει ο μηχανισμός..

Είδα και ένα βίντεο που το δείχνει στο περίπου εσωτερικά (διαφημιστικό βίντεο) και τώρα δεν το βρίσκω.

Aυτό μου αρέσει τώρα λίγο που το ψάχνω:

https://www.skroutz.gr/s/365886/Seiko-5-Sports-SNZF17K1.html#reviews

Μου θυμίζει λίγο ένα orient που μου άρεσε παλιότερα, αλλά δεν ξέρω αν είναι πολύ παχύ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...