Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Zio γνώμη μου ειναι σταματά να δίνεις λίγα λίγα λεφτά για διαφορά ρολόγια, και περίμενε να μαζέψεις, να παρεις ενα και καλο!

Ένα και καλό δεν θα το φορούσα άνετα πιστεύω, κάπως θα μου φαινόταν να φοράω κάτι πολύ ακριβό (οκ σχετικά ακριβό) κάθε μέρα. Άσε που θα βαριόμουν κιόλας. Ενώ με αυτά είμαι πιο άνετος και τα αλλάζω και μεταξύ τους. Κάποια στιγμή μπορεί να πάρω ένα πιο καλό αλλά να μη το φοράω και συχνά.

Δημοσ.

Ένα και καλό δεν θα το φορούσα άνετα πιστεύω, κάπως θα μου φαινόταν να φοράω κάτι πολύ ακριβό (οκ σχετικά ακριβό) κάθε μέρα. Άσε που θα βαριόμουν κιόλας. Ενώ με αυτά είμαι πιο άνετος και τα αλλάζω και μεταξύ τους. Κάποια στιγμή μπορεί να πάρω ένα πιο καλό αλλά να μη το φοράω και συχνά.

Μα δεν ειπαμε να κοιταξεις μονο σε Omega,rolex και Breitling

Υπαρχουν και φθηνοτερες προτασεις απο Tissot και αν δεν νιωθεις βολικα να το φορας καθε μερα,φορα το σε εξοδους κυριως.

https://www.skroutz.gr/s/382901/Tissot-Mens-Chronograph-PRS200-Stainless-Steel-Bracelet-T067-417-11-041-00.html?from=favorites_popup

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχουν και φθηνοτερες προτασεις απο Tissot και αν δεν νιωθεις βολικα να το φορας καθε μερα,φορα το σε εξοδους κυριως.

https://www.skroutz.gr/s/382901/Tissot-Mens-Chronograph-PRS200-Stainless-Steel-Bracelet-T067-417-11-041-00.html?from=favorites_popup

Όντως εκεί στα 300-400€ έχει πολλά πολύ ωραία ρολόγια και ποιοτικά λογικά.

Έχει λογική αυτό που λέτε σίγουρα...δεν ξέρω...τι να κάνω να το ακυρώσω τώρα; :P

• Like 1
Δημοσ.

Seiko skx007

Το εχω 2 χρονια και ειναι πραγματικα απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει.

Βαζω μαυρο zulu λουρακι οταν βαριεμαι το πορτοκαλι,αναλογα και τι φοραω :)

s9X1HwW.jpg

eZblZhH.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Γεια σας, ξέρει κανείς το δεξί το ρολόι τι μάρκα είναι. Ψάχνω κάτι παρόμοιο.

Επίσης από που να ψάξω για σχετικά καλό ρολόι σε μπάτζετ μέχρι 150€?

post-252613-0-00686200-1476351998_thumb.jpg

Δημοσ.

Zio γνώμη μου ειναι σταματά να δίνεις λίγα λίγα λεφτά για διαφορά ρολόγια, και περίμενε να μαζέψεις, να παρεις ενα και καλο!

Σύμφωνω

Καλύτερα 1-2 καλά ρολόγια παρά 15 να έχεις να αλλάζεις που λέμε.

Τα 1-2 καλά ρολόγια θα σε βγαλουν πολλά χρόνια αξιόπιστα :)

Σκεφτόμουν ρε παιδιά αυτό που μου γράψατε και ενώ μου φάνηκε σωστό στην αρχή μετά προβληματίστηκα...:) Τι εννοούμε «καλό» δηλαδή; Γιατί για κάποιον μπορεί να είναι με 50€, για κάποιον με 500€ και για κάποιον με 100 χιλιάδες! Οπότε, αν πούμε ότι εγώ κοιτούσα ρολόγια της τάξης των 100 - 200€ πόσο καλύτερο θα ήταν ένα της τάξης των 300 - 400 - 500€ για να πω ότι θα πάρω ένα και καλό; Εννοώ ότι οκ δεν τα δίνω και σε εντελώς ψεύτικα των 5-10€...

Τρία ρολόγια των 150€ μου φαίνονται καλύτερη λύση από ένα των 500€ δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως το βλέπει ο καθένας

Βέβαια ένα ρολόι των 150€ δεν έχει ουσιαστικες διάφορες με ένα των 300-350€ αλλά με ένα των 1000-1500€ και πάνω έχει ;) (Ποιότητα κατασκευής κ.α πολλά)

Βεβαια ξαναλεω ότι αρέσει στον καθένα είναι.

Δημοσ.

Όπως το βλέπει ο καθένας

Βέβαια ένα ρολόι των 150€ δεν έχει ουσιαστικες διάφορες με ένα των 300-350€ αλλά με ένα των 1000-1500€ και πάνω έχει ;) (Ποιότητα κατασκευής κ.α πολλά)

Βεβαια ξαναλεω ότι αρέσει στον καθένα είναι.

Ναι αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν θα έδινα 1000-1500€ για ρολόι αυτή τη στιγμή δεν είναι καλύτερα 2-3 διαφορετικά από ένα; :)

(Που και στα 1000-1500 να πάμε για κάποιον άλλον θα είναι της πλάκας κοκ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...