zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλή τύχη στο να βλέπεις τους μαύρους δείκτες σε μαύρο background Θα βλέπει από το κινητό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Όπως χάζευα έπεσα σε κάτι φτηνά κινέζικα. Πολύ φτηνά όμως, 1-2-3 δολάρια, χιλιάδες κάτω από 10 δολάρια...με μπρασελέ, χρονογράφους κλπ και μου έκανε φοβερή εντύπωση! Τι κόστος έχουν αυτά; Πως μπορούν και βγαίνουν οι Κινέζοι;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 φοράω casio θα θελα να φοράω rolex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 φοράω casio θα θελα να φοράω rolex Βάλε και φωτογραφία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εκανα ψιλο τρελλα σημερα. Τσιμπησα ενα diesel... Μεγαλο!!! ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΣΑΣ:51mm x 56mm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Φωτο or never happened Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πόσα έχεις ρε συ;! Πολύ όμορφο, αλλά δεν θα μπορούσα να φορέσω πολύ μεγάλο ρολόι. Φωτο or never happened Ναι. βρήκες κι εσύ άνθρωπο! Εγώ κοιτούσα αυτό, το έχει σε καλή τιμή στο amazon και μου αρέσει. Αλλά είναι κάπως μικρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ψώνισα τελικά! Έλεγα να πάρω ρολόι κάπου τα Χριστούγεννα αλλά... Πήρα ένα casio, για να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ψώνισα τελικά! Έλεγα να πάρω ρολόι κάπου τα Χριστούγεννα αλλά... Πήρα ένα casio, για να δούμε! Πηρες ενα casion απο τα 1730μοντελα https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia/m/268/Casio.html?o=casio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πηρες ενα casion απο τα 1730μοντελα https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia/m/268/Casio.html?o=casio Όχι, δεν το έχει το skroutz αυτό που πήρα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 κρατιεμαι κρατιέμαι αλλα το Δεκέμβρη στα γενέθλια βλέπω το μπαμ... Με κουρδιζετε κι εσείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εμένα ο alex μου την έκανε τη ζημιά πιο πολύ και ένας φίλος που έχει μανία και έχει καμιά 40αριά! Δε σε βλέπω να κρατιέσαι μέχρι το Δεκέμβρη...έτσι έλεγα κι εγώ αλλά με βλέπω να παίρνω κι άλλο τότε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγώ?? Εγώ μόνο ένα έχω και δεν με βλέπω για δεύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγώ?? Εγώ μόνο ένα έχω και δεν με βλέπω για δεύτερο Όταν έψαχνες εσύ κάπου τότε μου μπήκε και μένα η ιδέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα