Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πρωτο ρολοι σκεφτομαι να παρω ενα με δερματινο λουρι (σε καφε χρωμα), για να ταιριαζει σε ενα casual καθημερινο ντυσιμο ή και για πιο καλο ντυσιμο. Εχω καταληξει σε κατι σαν αυτο: http://www.skroutz.gr/s/8189186/Tommy-Hilfiger-Jake-1791230.html

Γνωμες/ιδεες/αποψεις για αυτο; Ηλικια ~30.

Οποιαδηποτε αλλη γνωμη δεκτη :P (αλλα αυστηρα με δερματινο λουρι μονο)

Mέχρι πόσα χρήματα;

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πρωτο ρολοι σκεφτομαι να παρω ενα με δερματινο λουρι (σε καφε χρωμα), για να ταιριαζει σε ενα casual καθημερινο ντυσιμο ή και για πιο καλο ντυσιμο. Εχω καταληξει σε κατι σαν αυτο: http://www.skroutz.gr/s/8189186/Tommy-Hilfiger-Jake-1791230.html

Γνωμες/ιδεες/αποψεις για αυτο; Ηλικια ~30.

Οποιαδηποτε αλλη γνωμη δεκτη :P (αλλα αυστηρα με δερματινο λουρι μονο)

Όμορφο είναι. Αλλά είναι πραγματικά πάρα πολλά αυτά που μπορείς να διαλέξεις. Θα μπερδευτείς στο τέλος πιστεύω! :D

Δημοσ.

πανεμορφο. τιμουλα? :P

εντάξει δεν μπορώ να πω status symbol και καλά κτλ και μπορεί να ειναι και καλό ρολογάκι και ο χρυσός ειναι χρυσός...

αλλά πραγματικά δεν μπορούν να το κάνουν λίγο πιο όμορφο; φαίνεται σαν να ειναι κάτι που θα φορούσε ενας ταξιτζής που σπάει πιάτα σε επαρχιακά μπουζούκια έχει μουστάκα και κομπολόι

και την κορόνα κάντε την λίγο πιο μικρή... σαν κάτι μπλούζες Polo που έχουν το σήμα σε ολόκληρη την μπλούζα... 

αυτό ειναι καλύτερο αλλά προσωπικά μου λείπει γύρο στο ενάμιση εκατομμύριο για συμπληρώσω την τιμή του και να το αγοράσω :P

bd3596d1018a04a3442dbe248603e7bc.jpg

Δημοσ.

H δικιά μου άποψη ήταν να πάρει το ίδιο μοντέλο σε everose gold. Πιο όμορφο, πιο κυριλέ και χωρίς το effect που περιγράφεις

από κοντά ειδικά τα 2 ρολόγια ήταν η μέρα με την νύχτα. Το everose ήταν πολύ classy καμία σχέση

Rolex-Day-Date-40-3.jpg?2dca82

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλαξε το λουρι γιατι ειναι σαν τριχωμα απο μαυρο labrador :P

Ρε σεις ετσι απο περιεργεια, τα rolex submarine, president και Platinum σε τι τιμες παιζουν καινουρια?

Επεξ/σία από Haris San
Δημοσ.

Ρε σεις ετσι απο περιεργεια, τα rolex submarine, president και Platinum σε τι τιμες παιζουν καινουρια?

Sub = $8-9k+ 

Pre= $25k +   

Plat=  $50-60+ 

ps : Εξαρταται φυσικα το μοντελο... πχ, το sub βγαινει σε αρκετα variations (υπαρχει και sub με $35-$40κ) Οπως και με τα υπολοιπα(pre , pla)

Δημοσ.

Sub = $8-9k+ 

Pre= $25k +   

Plat=  $50-60+ 

ps : Εξαρταται φυσικα το μοντελο... πχ, το sub βγαινει σε αρκετα variations (υπαρχει και sub με $35-$40κ) Οπως και με τα υπολοιπα(pre , pla)

Εντάξει σύντροφε η περιέργεια; :P

Δημοσ.

Για 10-15 χρονων καλα ειναι :P

Τώρα που τα ξαναείδα αυτό σκέφτηκα, ότι μοιάζουν κάπως παιδικά! Ενώ στην αρχή δεν μου φάνηκαν έτσι...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...