Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όταν αγόρασα το δικό μου πήρα και ένα president για ένα φίλο. Προτιμώ το δικό μου to be honest παρόλο που το president είναι 3 φορές πιο ακριβό. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το crown στο κούμπωμα του bracelet

5MFdMgU.jpg

bawthFq.jpg

WTnIRKm.jpg

s6R8IhW.jpg

πανεμορφο. τιμουλα? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεταξύ 30 και 40 ανάλογα πόσο ψαγμένος είσαι ;)

H Rolex είναι πολύ ιδιότροπη και πρέπει να είσαι πολύ ψαγμένος με tax free shopping + διαπραγματεύσεις + να πάρεις κάνα 2 ρολόγια μαζι κτλ. Γενικά η Rolex πλέον δεν κάνει εκπτώσεις στην τιμή καταλόγου σχεδόν καθόλου. 

• Like 1

Μεταξύ 30 και 40 ανάλογα πόσο ψαγμένος είσαι ;)

H Rolex είναι πολύ ιδιότροπη και πρέπει να είσαι πολύ ψαγμένος με tax free shopping + διαπραγματεύσεις + να πάρεις κάνα 2 ρολόγια μαζι κτλ. Γενικά η Rolex πλέον δεν κάνει εκπτώσεις στην τιμή καταλόγου σχεδόν καθόλου. 

Άμα θέλουμε μόνο το μπρασελέ; :P :D

• Like 2

Tissot φυσικα....

Η μια ειναι watch manufacturer με τεραστια ιστορια πισω της ( Τissot) και η αλλη απλα φτιαχνει fashion watches και accesories 

Μονο που το Tissot εχει αχαρακτο ζαφειρι δεν τιθεται θεμα συγκρισης.

• Like 3

Αν και οπως καταλαβα προοριζεται για γυναικα το ρολοι,θα προτιμουσα το Tissot εκτως των αλλων γιατι ειναι πιο minimal.To Nixon ετσι οπως εχει την ημερομηνια δεν μαρεσει καθολου.

• Like 1

Αν και οπως καταλαβα προοριζεται για γυναικα το ρολοι,θα προτιμουσα το Tissot εκτως των αλλων γιατι ειναι πιο minimal.To Nixon ετσι οπως εχει την ημερομηνια δεν μαρεσει καθολου.

Το nixon γράφει ότι είναι ανδρικό πάντως ενώ το άλλο unisex.

To tissot θα έλεγα κι εγώ από τις φωτογραφίες.

• Like 1

Το nixon γράφει ότι είναι ανδρικό πάντως ενώ το άλλο unisex.

To tissot θα έλεγα κι εγώ από τις φωτογραφίες.

Ο ενδιαφερομενος που γραφει παντως ειναι κοπελα αρα εγω για αυτο το λογο εγραψα για τα περι γυναικειου.

Εγω μαλλον αυτες τις μερες με βλεπω για κατι τετοιο https://www.oroloi.gr/el-gr/product/2510097/CASIO-Edifice-Chronograph-Stainless-Steel-Bracelet/

Υπαρχει σε τετοιο στυλακι ισως κατι καλυτερο μεχρι ας πουμε 250ευρω?

• Like 2

Εμένα το Nixon μου φαίνεται unisex και το tissot πιο γυναικείο, αν και τα περισσότερα ρολόγια στις μέρες μας ειναι unisex. Ακόμα και τα sub (ρόλεξ) φοριούνται απο γυναίκες.

Master unabomber ξερω τη διαφορά τους σαν ιστορία, οπτικό ειναι το διλημμα! Ο Ελβετός δε με τρελαίνει στο μπρασελέ του ενώ το Nixon όντως δε με τρελαίνει στην ημερομηνία, θα προτιμούσα να μην ειναι εκεί.

George μου χει κάτσει απο πέρυσι ρε ενα all gold , αμα δε το παρω και φέτος θα σκάσω :P

Για πρωτο ρολοι σκεφτομαι να παρω ενα με δερματινο λουρι (σε καφε χρωμα), για να ταιριαζει σε ενα casual καθημερινο ντυσιμο ή και για πιο καλο ντυσιμο. Εχω καταληξει σε κατι σαν αυτο: http://www.skroutz.gr/s/8189186/Tommy-Hilfiger-Jake-1791230.html

Γνωμες/ιδεες/αποψεις για αυτο; Ηλικια ~30.

Οποιαδηποτε αλλη γνωμη δεκτη :P (αλλα αυστηρα με δερματινο λουρι μονο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...