Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποιο απ αυτα θα μου προτεινατε να αγοραζα?ενα σοβαρο μειονεκτημα που πιστευω οτι εχουν το 1),3) ειναι οτι πρεπει να φορτιζεις τη μπαταρια σε αντιθεση με το casio,τι λετε? 1)Garmin Fenix 3 Sapphire HR

2)Casio Pro Trek PRW-2500-1ER

3)Suunto Ambit 3 Peak Black HR

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποιο απ αυτα θα μου προτεινατε να αγοραζα?ενα σοβαρο μειονεκτημα που πιστευω οτι εχουν το 1),3) ειναι οτι πρεπει να φορτιζεις τη μπαταρια σε αντιθεση με το casio,τι λετε? 1)Garmin Fenix 3 Sapphire HR

Βασιζόμενη αποκλειστικά στο εμφανισιακό τού πράγματος, θα έλεγα το πρώτο.

εχει αγορασει καποιος φτηνη θηκη ρολογιων να προτεινει?

εχω βρει καποιες στο amazon πχ https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01DNZIABE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AM8J14MPD0OKH αλλα ελεγα μηπως καποιος εχει εμπειρια. Φυσικα δε ψαχνω καλο δερμα ή ξυλο σ αυτα τα λεφτα :P

• Like 1

κατασκευαστικα θα επερνα το suunto.Κλασεις πολυ καλυτερο απο τα casio. για garmin πολυ καλα λογια ακουω και πιστευω οτι τα αξιζουν απλα δεν εχει τυχει να δοκιμασω τετοιο ρολοι.suunto δεν ειχα hr αλλα ειχα αλλους τυπους και απολυτα ικανοποιημενος.casio ειχα καποτε παλια.τα θεωρω value for money τιποτε παραπανω.

εχει αγορασει καποιος φτηνη θηκη ρολογιων να προτεινει?

εχω βρει καποιες στο amazon πχ https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01DNZIABE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AM8J14MPD0OKH αλλα ελεγα μηπως καποιος εχει εμπειρια. Φυσικα δε ψαχνω καλο δερμα ή ξυλο σ αυτα τα λεφτα :P

Παρόμοιες θήκες έχω δει πολλές και είμαι στο τσακ να τις πάρω κάθε φορά.

Από θέμα ποιότητας δεν ξέρω αν είναι καλές...

Κ άμα είχα πιο πολλά λεφτά

Rolex presidential :P

όταν αγόρασα το δικό μου πήρα και ένα president για ένα φίλο. Προτιμώ το δικό μου to be honest παρόλο που το president είναι 3 φορές πιο ακριβό. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το crown στο κούμπωμα του bracelet. Τα full χρυσά ρολόγια είναι και λίγο σπαστικά καθώς έχουν το τριπλό βάρος από τα ατσάλινα. 

5MFdMgU.jpg

bawthFq.jpg

WTnIRKm.jpg

s6R8IhW.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...