arnold94 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ποιο απ αυτα θα μου προτεινατε να αγοραζα?ενα σοβαρο μειονεκτημα που πιστευω οτι εχουν το 1),3) ειναι οτι πρεπει να φορτιζεις τη μπαταρια σε αντιθεση με το casio,τι λετε? 1)Garmin Fenix 3 Sapphire HR 2)Casio Pro Trek PRW-2500-1ER 3)Suunto Ambit 3 Peak Black HR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vchristod84 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Η προίκα μου Πανέμορφο το timberland! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ποιο απ αυτα θα μου προτεινατε να αγοραζα?ενα σοβαρο μειονεκτημα που πιστευω οτι εχουν το 1),3) ειναι οτι πρεπει να φορτιζεις τη μπαταρια σε αντιθεση με το casio,τι λετε? 1)Garmin Fenix 3 Sapphire HR 2)Casio Pro Trek PRW-2500-1ER 3)Suunto Ambit 3 Peak Black HR Βασιζόμενη αποκλειστικά στο εμφανισιακό τού πράγματος, θα έλεγα το πρώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beeblebrox Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορουν τα προγραμματα fitness σαν το runtastic να διαβασουν heart rate απο κινεζικα smartwatch με ful android? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beeblebrox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 ή το google fit για παραδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 εχει αγορασει καποιος φτηνη θηκη ρολογιων να προτεινει? εχω βρει καποιες στο amazon πχ https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01DNZIABE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AM8J14MPD0OKH αλλα ελεγα μηπως καποιος εχει εμπειρια. Φυσικα δε ψαχνω καλο δερμα ή ξυλο σ αυτα τα λεφτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα δει στο alixpress με 20-22€ μία ωραία με 10 θεσεις για ρολογια και είχε και κλειδαριά. Περίπου σαν αυτήν που εβαλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ποιο απ αυτα θα μου προτεινατε να αγοραζα?ενα σοβαρο μειονεκτημα που πιστευω οτι εχουν το 1),3) ειναι οτι πρεπει να φορτιζεις τη μπαταρια σε αντιθεση με το casio,τι λετε? 1)Garmin Fenix 3 Sapphire HR 2)Casio Pro Trek PRW-2500-1ER 3)Suunto Ambit 3 Peak Black HR κατασκευαστικα θα επερνα το suunto.Κλασεις πολυ καλυτερο απο τα casio. για garmin πολυ καλα λογια ακουω και πιστευω οτι τα αξιζουν απλα δεν εχει τυχει να δοκιμασω τετοιο ρολοι.suunto δεν ειχα hr αλλα ειχα αλλους τυπους και απολυτα ικανοποιημενος.casio ειχα καποτε παλια.τα θεωρω value for money τιποτε παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Protreck με πυξίδες, θερμόμετρα και φορτιστή απο ήλιο. Μοντέλο δεν θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 εχει αγορασει καποιος φτηνη θηκη ρολογιων να προτεινει? εχω βρει καποιες στο amazon πχ https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01DNZIABE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AM8J14MPD0OKH αλλα ελεγα μηπως καποιος εχει εμπειρια. Φυσικα δε ψαχνω καλο δερμα ή ξυλο σ αυτα τα λεφτα Παρόμοιες θήκες έχω δει πολλές και είμαι στο τσακ να τις πάρω κάθε φορά. Από θέμα ποιότητας δεν ξέρω αν είναι καλές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μωρε κι εγω γι αυτο ρωτησα μπας εχει παρει κανεις να μας πει γνωμη , αλλα δε βλεπω φως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokemonhunter Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τommy Hilfiger τωρα... Aμα ειχα λευτα...rollex... Αμα ειχα πολλα λευτα... Hublot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κ άμα είχα πιο πολλά λεφτά Rolex presidential 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μου κάνανε δώρο μια τετραπλή θήκη και τώρα μου λείπουν δύο ρολόγια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κ άμα είχα πιο πολλά λεφτά Rolex presidential όταν αγόρασα το δικό μου πήρα και ένα president για ένα φίλο. Προτιμώ το δικό μου to be honest παρόλο που το president είναι 3 φορές πιο ακριβό. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το crown στο κούμπωμα του bracelet. Τα full χρυσά ρολόγια είναι και λίγο σπαστικά καθώς έχουν το τριπλό βάρος από τα ατσάλινα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα