dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Η προίκα μου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ^Αυτό το nautica σε μπλε μου αρέσει πάρα πολύ, στο τσακ δεν το πήρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ωραίο το timberland Έχω ένα ιδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Feast your eyes people... Τα πέντε ρολόγια που "σταμάτησαν" το χρόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 τι γνώμη έχετε για τα σκρουτζομάγαζα; πχ τα DW τα πουλάνε έως και 100ε κάτω. μήπως είναι fake; εννοείται πως δεν είναι authorised sellers από την DW. έχει πάρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 100€ διαφορά για dw ειναι μεγάλη... Κοιτά αν το μαγαζί έχει κριτικές Το μικρόβιο αγοράς ρολογιού δε μου χει φυγει...πέρα απο το "χρυσό" θέλω κι ενα diver (seiko ή citizen -το δεύτερο υπάρχει και σε γυναικείο μέγεθος) ή κατι τετοιο http://www.oroeora.gr/product/edifice-3/ . Αν και αντρικό, το χα δοκιμάσει κι ήταν στο στο χέρι. Δύσκολες αποφάσεις Το diver ειναι πιο χοντροκομμένο ενώ αυτο φοριέται και σε καποια casual περίσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 yolo Margarita!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχα βρε γιολο αλλα σε ποια κατεύθυνση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gv Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadimaf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν φοράω ρολόι, έχω το κινητό . Αλλά σκεφτομαι σοβαρά να πάρω ένα καλό και οικονομικό smartwatch .Καμία πρόταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 τσίμπησα ένα hirsch για το καθημερινό μου γαϊδούρι, το δικό του είχε αρχίσει να διασύρεται είπα να πάρω ένα που είναι δέρμα από έξω και καουτσούκ από μέσα (hirsch paul είναι το μοντέλο) για να δω πώς θα τα πάει με τη φθορά από την επαφή με το δέρμα μου. μου αρέσει που σε σχέση με το φουλ δέρμα είναι σαφώς πιο μαλακό από την αρχή και δε χρειάζεται να μαλακώσει με τη χρήση. γενικά φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ψάχνω ανδρικό ρολόι για δώρο με μεταλλικό μπρασελε, τιμή μέχρι 100 ευρώ. Τι προτείνετε; γιατί δεν έχω ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δες μεταξύ Seiko, citizen, orient και ίσως και κανα Tissot λίγο πάνω από το budget σου Όποιο σου αρέσει.. (Απλά σου προτείνω αποκλειστικά ρολογομαρκες που έχουν μοντέλα στο budget σου και όχι μάρκες ρούχων ή τίποτα νεωτεριστικες μοδατες, αν και έχουν και κάποιες απο αυτές κάποια καλά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα