Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τι γνώμη έχετε για τα σκρουτζομάγαζα;

πχ τα DW τα πουλάνε έως και 100ε κάτω. μήπως είναι fake; εννοείται πως δεν είναι authorised sellers από την DW.

έχει πάρει κανείς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

100€ διαφορά για dw ειναι μεγάλη... Κοιτά αν το μαγαζί έχει κριτικές

Το μικρόβιο αγοράς ρολογιού δε μου χει φυγει...πέρα απο το "χρυσό" θέλω κι ενα diver (seiko ή citizen -το δεύτερο υπάρχει και σε γυναικείο μέγεθος) ή κατι τετοιο http://www.oroeora.gr/product/edifice-3/ . Αν και αντρικό, το χα δοκιμάσει κι ήταν στο στο χέρι. Δύσκολες αποφάσεις :P

Το diver ειναι πιο χοντροκομμένο ενώ αυτο φοριέται και σε καποια casual περίσταση...

τσίμπησα ένα hirsch για το καθημερινό μου γαϊδούρι, το δικό του είχε αρχίσει να διασύρεται

είπα να πάρω ένα που είναι δέρμα από έξω και καουτσούκ από μέσα (hirsch paul είναι το μοντέλο) για να δω πώς θα τα πάει με τη φθορά 

από την επαφή με το δέρμα μου.

μου αρέσει που σε σχέση με το φουλ δέρμα είναι σαφώς πιο μαλακό από την αρχή και δε χρειάζεται να μαλακώσει με τη χρήση.

γενικά φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένο

20160918_213517_zpspios4ghr.jpg

20160918_213604_zpsadgfwa91.jpg

• Like 5

Δες μεταξύ Seiko, citizen, orient και ίσως και κανα Tissot λίγο πάνω από το budget σου

Όποιο σου αρέσει..

(Απλά σου προτείνω αποκλειστικά ρολογομαρκες που έχουν μοντέλα στο budget σου και όχι μάρκες ρούχων ή τίποτα νεωτεριστικες μοδατες, αν και έχουν και κάποιες απο αυτές κάποια καλά)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...