logistoulis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Γράψε καμιά πληροφορία παραπάνω, όμορφο ρολόι! αυτό είναι ένα khaki field day/date από τη hamilton, το οποίο είναι το καθημερινό μου το τελευταίο περίπου 6μηνο πρόκειται για ένα entry level ελβετικό αυτόματο με όλα όσα αυτό συνεπαγέται (για παράδειγμα όχι τόσο καλό φινίρισμα στο μπρασελέ σε σχέση με άλλες πιο ακριβές μάρκες, δέρματινο λουρί απλά οκ αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, αν και στη φωτό το έχω σε ένα φθηνό νάιλον λουράκι γιατί με βολεύει καλύτερα τις ζεστές μέρες) το ίδιο το ρολόι όμως είναι αρκετά προσεγμένο για το κόστος του και με εξαίρεση το lume από το οποίο πάσχουν γενικά τα hamilton. έχει πάντως ζαφείρι με anti reflective επίστρωση που είναι θετικό, αλλά δεν είναι για να μπαίνει σε νερό (βέβαια αν κάτι δεν έχει βιδωτή κορώνα καλό είναι γενικά να μη μπαίνει σε νερό άσχετα πόσα μέτρα ανακοινώνει ο κατασκευαστής) ο μηχανισμός του σύμφωνα τη hamilton είναι ο h30 o οποίος ουσιαστικά πρόκειται για έναν τροποποιημένο eta 2836 με κύριο πλεονέκτημα σε σχέση με αυτόν που βασίζεται την αυτονομία που φτάνει τις 80 ώρες, πράγμα που δε σε αγχώνει ιδιαίτερα σε σχέση με άλλα μηχανικά, μέχρι τώρα δε μου έχει σταματήσει ποτέ και μπορεί να το βγάζω σχεδόν ολόκληρα σαββατοκύριακα ειδικά αν περνάω αρκετό χρόνο σπίτι είναι hackable, όπως φαίνεται έχει σαν complications την ημέρα και την ημερομηνία πράγματα που εμένα με βολεύουν και στη πράξη στη καθημερινότητά μου μιας και δε μου αρέσει να κοιτάω κινητό και πολύ συχνά ξεχνιέμαι με ημερομηνίες και όλα αυτά τα θέλω στο καρπό μου εκτός σπιτιού και ας τα έχω και μπροστά στην οθόνη μου. για αυτόματο πάντα και χωρίς να είναι και κάποιο χρονόμετρο ή γενικά αυτόματος eta από το πάνω ράφι τα πάει αρκετά καλά από άποψη ακριβείας. μου αρέσει επίσης που στο πεδίο της ημέρας δεν έχει άλλο χρώμα στο πλαίσιο αλλά ακολουθεί αυτό του υπόλοιπου καντράν όπως μου αρέσει που -προσωπική άποψη βέβαια- αν και δεν είναι άδειο δεν είναι και πολύ "φλύαρο" και παραφορτωμένο.. επίσης δεν είναι και πολύ μπουρδέλο με τις διάφορες γραμματοσειρές, είναι οκ η 24ωρη ώρα στη μέση αν και ψιλοάχρηστη (όπως και τα μεγάλα ευδιάκριτα νούμερα στη 12ωρη ώρα) δίνει στην ουσία το στυλ των παλιών στρατιωτικών ρολογιών που κάποτε και η hamilton προμήθευε στο στρατό (προφανώς και το συγκεκριμένο δε βασίζεται ούτε είναι κάποιο μοντέλο που έχει χορηγηθεί σε πραγματικό στρατό, απλά αντλεί το ύφος του από κει όπως και πολλά khaki) γενικά αυτό το ρολογάκι μου είχε γυαλίσει και το τσίμπησα όταν μου περίσσεψαν τα συγκεκριμένα λεφτά, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απλά είναι ένα σχετικά "τίμιο" για το κόστος του και δεδομένης της ελβετίλας (όσο τοις εκατό είναι τέλοσπάντων) ρολόι μέχρι τώρα μου έχει βγει αρκετά καλό, στα μόνα που θα ήθελα το κάτι παραπάνω είναι ο μπρασελές με τον οποίο το αγόρασα ,αν και δε του πάει, και το λουράκι του (το οποίο αγόρασα στη συνέχεια και όπως είπα και στην αρχή ήταν απλά οκ, αλλά όχι τόσο για τα χρήματά του) .θα ήθελα κάποια στιγμή που θα διαλυθεί τελείως το δικό του λουρί να κοιτάξω και κάτι καλύτερο. το ίδιο το ρολόι σκοπευω να το κρατήσω και να το χρησιμοποιήσω για πολλά χρόνια για καθημερινό είναι ότι πρέπει για τα δικά μου γούστα 3
logistoulis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 ένα 600αρι http://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?keyphrase=khaki+field+day+date για επόμενη αγορά θέλω ένα ιαπωνικό καταδυτικό και μόλις ανέβει λίγο το μαρούλι μου (ελπίζω όσο πιο σύντομα) θα ήθελα να πάω για aqua terra, έχω πάθει έρωτα 1
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Νεο αποκτημα Μεγιεςςς καλοφορετο!! Όμορφο είναι 2
Geosim79 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 άλλαξα το καουτσούκ λουράκι με bracelet για το Citizen Promaster Diver's Eco Drive και δείχνει άλλο ρολόι στο χέρι μου... 2
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 άλλαξα το καουτσούκ λουράκι με bracelet για το Citizen Promaster Diver's Eco Drive και δείχνει άλλο ρολόι στο χέρι μου... Είναι θολή η φωτογραφία... Χρωστάω κι εγώ μία, θα τη βάλω σήμερα που μου το θύμησες!
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Παραλαβη σημερα!! Πολύ ωραίο, καλοφόρετο! Τι μέγεθος είναι;
OneTwo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τελευταία αγορά: https://www.amazon.co.uk/dp/B01CZHKS1G/ref=pdp_new_dp_review Από τις φθηνές επιλογές στην κατηγορία των ρολογιών. Είχα κάποτε oozoo όταν ήμουν 2-3 έτος στη σχολή και δεν είχα παράπονο. Το συγκεκριμένο αποφάσισα να το πάρω λόγω συνδυασμού χρωμάτων και το ότι είναι αρκετά minimal. Συν του ότι είναι μια έξτρα επιλογή στις εξόδους. Inside στο link, το review με τα 5 αστέρια είναι δικό μου, όπως και οι φωτογραφίες. Τσεκάρετε, όποιοι ενδιαφέρονται.
thephotoshoped Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Σε αυτό το στυλ πήρα και εγώ από την σειρά της Daniel Wellington. Μινιναλ στυλ, πολύ όμορφο, παναλαφρο και δείχνει σαν να έχεις 2 διαφορετικά ρολόγια με το υφασματινο και το δερμάτινο λουράκι. 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τα daniel wellington είναι μόδα πλέον όπως ήταν μόδα κάποτε τα oozoo. Πολλοί πού δεν έχουν τα 100-120€ που έχουν daniel wellington δίνουν ένα 15-20€ και παίρνουν την απομίμηση του επειδή μοιάζει αλλά μέσα στο καντράν δεν γράφει αυτο γράφει αλλά. Το είδα προχθες που το φόραγε ένας στις διακοπες, τραγικό απλά. Αν δεν έχεις λεφτά για το γνήσιο καλύτερα μην αγοραζεις. 2
thephotoshoped Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τα έχω δει και εγώ! Κρίμα απλά για τους διάφορους και τις διάφορες που παίρνουν τέτοιες μούφες. Το αυθεντικό πάντως μου κάθισε πάρα πολύ καλά στο χέρι και είναι σικάτο όπως το ήθελα. Στο συγκεκριμένο εύρος χρημάτων όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Μόνο κάποια bulova από amazon σε πολύ καλές τιμές αλλά αρκετά μικρό καντραν.
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Πολύ καλο είναι μία χαρά ρολόι και όμορφο το daniel Wellington. Πάντως και τα bulova είναι πολύ όμορφα. Είχα αγοράσει ένα bulova masonic πριν 2 χρόνια στα 150€ από ebay και ήταν πολύ όμορφο Είχα πάρει το μοντέλο με τον χρυσό μπρασελέ.
margaritagr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 εγω το εχω με το nato λουρακι κοκκινο μπλε ασπρο και το χειμωνα θα παω να του βαλω το καφε δερματινο, ετσι θα χω 2 ρολογια αναλογα με την εποχη :p αν και σχεδον καθε μερα φοραω το tag, ακομα δε μου χει φυγει η τρελα για ενα "χρυσο" ρολοι. ιδανικα θα θελα καποιο nixon αλλα εχοντας δωσει τοσα για το tag δε νομιζω να ριξω 300ρι γι αυτο. ισως τελικα παρω το casio που γλυκοκοιταζω απο καιρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα