vrwmiaris Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Νομιζω θα γινει το αγαπημενο μου!!! Ωραίο το ρολόι, αλλά οι ρίγες στο πουκάμισο πρέπει να είναι κάθετες
fylatos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ωραίο το ρολόι, αλλά οι ρίγες στο πουκάμισο πρέπει να είναι κάθετες Κάθετες ρίγες στη μανσέτα; Πλάκα κάνεις. Τέλειο το ρολόι και σου έκατσε και στο χέρι απίστευτα 1
minipilot22 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Εχετε να μου προτείνετε ένα χρονογράφο μέχρι 42mm, ταχυμετρηκή κλίμακα ή slide rule (εξωτερικά πάντα) γυρω στα 500 ευρώ. Μέχρι στιγμής μόνο το sna411 με καλύπτει.
TheAccountant Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Νομιζω θα γινει το αγαπημενο μου!!! ακου καλά μαύρε... πας μη Omega εστί βάρβαρο .&- Ασε τις τσιπιές και ξηλώσου. Εν ανάγκη πούλα τον Spike. 1
alex_000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Είδα σήμερα ένα Tudor north flag και μου άρεσε. Μοντέρνο (design αλλά και το power reserve στο dial) σχετικά μινιμαλ με προσωπικότητα. Κάπου τριχίλιαρο είναι. in house movement από την Tudor. Το κυριλεύουν και αυτοί. Είναι niche μάρκα πάντως και δύσκολα κάποιος που δεν είναι συλλέκτης θα δώσει το τριάρι για μάρκα που την ξέρουν μόνο οι πιο σχετικοί. Site: review 3
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Είδα σήμερα ένα Tudor north flag και μου άρεσε. Μοντέρνο σχετικά μινιμαλ με προσωπικότητα. Κάπου τριχίλιαρο είναι. in house movement από την Tudor. Το κυριλεύουν και αυτοί Όμορφο! Θα αρχίσεις τη συλλογή;;
alex_000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Όμορφο! Θα αρχίσεις τη συλλογή;; Με τίποτα, απλά συνεχίζω να ενημερώνομαι γιατί είναι πολύ καλό hobby για conversation piece στον επαγγελματικό κύκλο. Προχτές είχα πάει για ένα business deal και τα πρώτα 10 λεπτά ήταν για ρολόγια καθώς πάιζαν δυνατές μάρκες και μοντέλα εκεί μέσα. Όσο ζω πιστεύω θα έχω δύο η τρία ρολόγια, το επόμενο κάπου στα 50 μου κάτι full gold από τοπ 3 brands είτε ακριβώς αντίθετο leather strap με compilations. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Με τίποτα, απλά συνεχίζω να ενημερώνομαι γιατί είναι πολύ καλό hobby για conversation piece στον επαγγελματικό κύκλο. Προχτές είχα πάει για ένα business deal και τα πρώτα 10 λεπτά ήταν για ρολόγια καθώς πάιζαν δυνατές μάρκες και μοντέλα εκεί μέσα. Τρελό κέφι, έτσι;
fylatos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Πάντως είναι εντυπωσιακό πως η Tudor πάει για vertical τρόπο παραγωγής με ίδιες τιμές. Δηλαδή ότι δίνει in house σε τιμή ΕΤΑ. Δε το περίμενα ποτέ το rolex group που χρεώνει το παραμικρό. Το ρολόι είναι πολύ όμορφο πάντως με το design να θυμίζει royal oak, nautilus και φυσικά ρόλεξ. 1
logistoulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εντυπωσιακό είναι ότι πουλούσε eta σε αυτές τις τιμές, όχι ότι θα δίνει in house στα ίδια
fylatos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εντυπωσιακό είναι ότι πουλούσε eta σε αυτές τις τιμές, όχι ότι θα δίνει in house στα ίδια ΕΤΑ σε αυτές τις τιμές ή και υψηλότερες δίνουν πολλοί. Σε τόσο χαμηλή τιμή in house έχουν NOMOS, DAMASKO, TUDOR σε ευρωπαική ωρολογοποιία.
alex_000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Τρελό κέφι, έτσι; όχι όσο να συζητάς Παναιτωλικός βερσους Λεβαδειακός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα