Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Νέα αγορά: 20160605_225928.jpg Φίλε μεγιά σου, καλοφόρετο. Αλλά τα δύο μου δραχμουλίνια. Για ποιόν λόγο να αγοράσεις ένα τόσο μεγάλο καντράν; Δεν είναι άβολο, και αισθητικά αποστρεφικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 γιατι δεν παιρνει ενα μανισιο απο την ρολεξ? Βγαζει η ρολεξ νατο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Eίχε ποστάρει κάποιος παλιότερα πριν κανα 6μηνο max δλδ ένα seiko military με λουράκι αν θυμάμαι καλά. Ο zio10 πρέπει να ήταν η ο φοταρας13... Το θυμάται κανείς να το βάλει λίγο; edit: Και νομίζω το χε αγοράσει αυτός που το έβαλε. Μήπως λες αυτό που έβαλε ο fylatos; Εγώ μόνο με χρονογράφο είχα βάλει http://www.insomnia.gr/topic/275459-ρολόι-χειρός-τί-φοράτεποιο-θα-θέλατε/?p=54903888 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Βγαζει η ρολεξ νατο; η tudor ειναι της ρολεξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Nαι, οκ. Νάτο λουράκια η ρολεξ βγάζει ή εννοείς να πάρει Tudor μαμίσιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 tudor μαμισιο ,που στην ουσια η ρολεξ τα φτιαχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παλιος ανεκπληρωτος ερωτας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Φίλε μεγιά σου, καλοφόρετο. Αλλά τα δύο μου δραχμουλίνια. Για ποιόν λόγο να αγοράσεις ένα τόσο μεγάλο καντράν; Δεν είναι άβολο, και αισθητικά αποστρεφικό; Δεν είναι τόσο μεγάλο, ίσως φαίνεται λιγο μεγαλύτερο από ότι είναι στη φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Το καινούργιο μου σε δύο λίγο βιαστικές φωτογραφίες 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Πολύ ωραίο, ζίο. Καλοφόρετο, και να σου βαράει τους πιο όμορφους και μεγάλους χρόνους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Πήγα χθές σε μαγαζί και δοκίμασα μερικά ρολόγια που μου άρεσαν. Τα είχα δεί σε φωτογραφίες στο ίντερνετ όμως απο κοντά άλλαξα γνώμη. http://www.skroutz.gr/s/7421501/Festina-Watch-Chronograph-F16847-4.html Μαζεμένο ρολόι αλλά νομίζω οτι δεν έδειχνε τόσο πολύ στο χέρι μου http://www.skroutz.gr/s/4634679/Vostok-Europe-Expedition-NH35A-5955195.html Έχει μεγαλούτσικη κάσα όμως στην βάση του. Επάνω μικραίνει και δεν φαίνεται τεράστιο. Μου άρεσε και αν δεν βρώ κάτι άλλο σκέφτομαι να το πάρω. Δοκίμασα και σε μαύρο παρόμοιο http://www.skroutz.gr/s/6548912/Vostok-Europe-Black-Rubber-Strap-6S21-5954198S.html Και αυτό έδειχνε ωραία στο χέρι. Τα vostok είναι αξιόλογα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Και τα 3 τα βρίσκω όμορφα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Νέκρωσε πάλι το θέμα, που είναι ο volos;; Μου ήρθε σήμερα ένα μπλε nato λουράκι που είχα πάρει, θα το δοκιμάσω στο seiko να δω αν του ταιριάζει. Επίσης, έχει κανείς άποψη για τα ρολόγια nautec no limit; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μου αρέσει πιο πολύ με το μπλε λουράκι, θα το κρατήσω έτσι! Θα βάλω φωτογραφία σύντομα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis71 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά. Ειδού και το 50€ ρολόι που φορώ όταν κάνω δουλειές για να μην φοβάμαι να το χτυπήσω. Χάνει λιγότερο από το ρολεξ μου (datejust perpetual oyster-κληρονομιά) το συμπαθώ περισσότερο από το rado και το longines που έχω και δε το λυπάμαι καθόλου αλλά δεν έχει σημάδι όσο κι αν το φορώ. Υπαρχει καποιο online καταστημα απο εξωτερικο που το στελνει Ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα