Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks, θα τα έχω υπόψη! :)

βγαζει κ αυτοματους χρονογραφους της  eta  κ ειναι αρκετα φτηνα σε σχεση με αλλα με ιδιο μηχανισμο

σκατουλι?

για τον μηχανισμο που εχει ειναι τζαμπα

https://www.skroutz.gr/s/94730/Breil-Mens-Manta-Chronograph-Black-Rubber-Strap-BW0497.html

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πολύ μου αρέσει το τρίτο γιατί το έχω κι εγώ! :D

Και το τελευταίο το ίδιο σε άλλο χρώμα είναι νομίζω. Είναι μαζεμένο ρολόι, δεν θα έχεις θέμα με το μέγεθος!

Εδώ μέσα το είχα δεί και έψαξα μετά για ρολόγια festina. Μάλλον εσύ θα το είχες ανεβάσει :-)

Θα ψαχτώ καμία εβδομάδα ακόμη και μετά μάλλον θα κάνω την αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχει κάτσει μια σειρά της Casio. Τα Frogman, Mudman, Rangeman, Gulfman. 

Τείνω σε Mud και Range. Λίγο παραπάνω από το budget μου αλλά πιστεύω αξίζει να περιμένω λίγο ακόμα.

Δημοσ.

g-shock να ειναι κ οποιο θες παρε,σκυλια 

Είχα αφήσει ένα στο συρτάρι μετά απο 4-5 χρόνια χρήσης. Και για άλλα τόσα σχεδόν χτυπούσε το ξυπνητήρι κάθε 00:00 το βράδυ, ξεχασμένο για κάποιο λόγο.

Του άλλαξα πρόσφατα μπαταρία, ακόμα τέλειο είναι.

Πρέπει να μιλάμε για ρολόι 15 ετίας; Και με χρήση σε πισίνα για αρκετά χρόνια

Δημοσ.

Χθες, κανα 2ωρακι πριν φυγω για το airport, ηρθε μετα απο 2μηνη παραμονη στο καθιερωμενο service, το yatchaki μου..... :)

το κοιταξα, το χαιδεψα, και το εβαλα ξανα στο κουτι του και απο κει στο bank safe deposit box....  :-)

Οσο για τα g-shock ειναι απλα τερατα, δεν νοιωθουν τιποτα.... 

Δημοσ.

Εσυ εθχες πει οτι χρωστάς φωτο....

Me? τι photo ?

το yatchaki παντως το εβγαλα για να το δειτε, μην σας αφησω παραπονεμενους.... :P

Δημοσ.

στην τραπεζα εχεις τα ρολογια?

οταν λες yatchaki εννοεις το yachtmaster?

παντως ειναι λιγο προβλημα με καποιες μαρκες πχ.

παει ο ελληναρας  με την μερσεντα  να αγορασει ρολοι ,τα ηχεια τερμα τα παραθυρα κατω να ακουνε ολοι τον μπουγα σε λαιβ να αφιερωνει το επομενο ασμα στην παρεα εξω δεξια που μολις βγηκε απο την στενη,γυαλι τοπ γκαν ,3 κουμπια ανοιχτα στο πουκαμισο τυπου ζουγκλα να φαινεται το φυσικο πουλοβερ κ η καδενα η φακαντορο,σταματαει τριπλοπαρκαρισμα εξω απο το μαγαζι, κατεβαινει χωερις να κλεισει τον μπουγα κ παει να παρει ρολοι ,μπαινει μεσα κ λεει ,ψιτ μικρε τυλιψε μου σε μια λαδοκολα ενα βαχεγον κονσταντεν  κουα ντε τιλ ,ενα ουλισε ναγντεν φγικ κγουιζα,ενα σοπαγ χαπυ νταιαμοντ για την κυρα γιατι μου χει πρηξει τα ουμπαλα απο ψε κ ειχα πιει κ κατι κρασα κ της ειπα οκ μωρη θα στο παρω,τσακο κ ενα ζεζε λεκουγτ νταμπλ τουγμπιγιο,αυτα, παρε τα ψιλα κ τα ρεστα δικα σου να πιεις κανα μπυρονι

• Like 1
Δημοσ.

Είχες πει ότι όταν πήγαινες στη τράπεζα θα στέλνες υλικό!

Aντε παρε, να μην γκρινιαζεις....  :-)

ενα συντομο brief.....

Aγορασμενο το 1999 απο το official store στο LV....... μετα απο 5 μερες, εκαναν δεκτo το application μου to become enlisted in the army..... οποτε δεν το χαρηκα και πολυ..... :( 

Το ref number ειναι 16628

Warning excessive use of gold......

Behold, my yatch....  :-)

hgyatch3_zps2ycmqaj2.jpg

hgyatch1_zpsyapcnek3.jpg

στην τραπεζα εχεις τα ρολογια?

οταν λες yatchaki εννοεις το yachtmaster?

yeap and yeap....  ειδικα εδω που μενω, δεν ειναι να αφηνω πραγματα αξιας, εντος....   :-)

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...