volos27 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 αν σου κανει κλικ παρτο,εγω εχω παρει ρολογια γιαυτο τον λογο,αλλα εγω δεν τα φοραω ετσι κ αλλιως ,οποτε δεν με ενοιαζε 1
stratigos24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 ^^ εγω δεν τα φοραω ετσι κ αλλιως ,οποτε δεν με ενοιαζε Είναι παλίκάρι.. τί να πεις.. Ούτε εμένα μαρέσει το ρολόι σε χρυσό και επειδή έχει γίνει και μόδα δεν μαρέσει 2 φορές.. αλλά είναι τόσο οικονομικό που το παίρνεις για πλάκα και το έχεις και στην άκρη αν δεν σου κάνει. Πιάνω βέβαια τον εαυτό μου κάποιες στιγμες να αναρωτιέται μήπως αυτό λέει τίποτα, αλλά μετά μπαίνει η λογικη.. .. και μου λέει: Όχι ρε συ, αυτό πιο ωραίο... 2
nikolakisteo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Υπάρχει κάποιο site που να στέλνεις φωτογραφία το ρολόι και να μπορεί να γίνει μία εκτίμηση ? Ρωτάω γιατί από τον γάμο μου ο πεθερός μου είχε κάνει δώρο ένα ASTON MARTIN. Το είχα φορέσει μόνο στον γάμο μου και από τότε το είχα παρατημένο στο συρτάρι, το ανακάλυψα προχτές και δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι. Στο internet δεν βρήκα τίποτα εκτός από κάποια ASTON MARTIN και τίποτα άλλο. Υπάρχει κάποιο site για βοήθεια ή κάποιος ο οποίος γνωρίζει ?? Κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Bαλε εδω την φωτο και ολο και κατι θα βρουμε. εχει και aston martin απο JLC που κοστιζει περιπου $10κ και αλλο που παει στα $30κ Σας στέλνω φωτογραφία του εσωτερικού του. Ευχαριστώ.
nikolakisteo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 ποσα χρονια το εχεις? 18 χρόνια μπορεί και παραπάνω 20 περίπου.
volos27 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 δεν πιστευω οτι εχει καποια αξια ο μηχανισμος ειναι μαλλον ο ETA 955.412 ο μηχανισμος καινουριος κανει κανα 30αρι ευρο εκει που ειναι το κοκκινο πινιο αριστερα εχει κατι νουμερα ,αν μπορεις να τα διαβασεις θα ειμασταν σιγουροι
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 για το χρυσο retro casio που ειναι η γνωμη σας? θα το φορουσατε? gold watch yes..... casio NO.... ειδικα το συγκεκριμενο οταν το βλεπω, θελω να κοψω τον καρπο αυτου που το φοραει..... 2
volos27 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 ειναι σιγουρα ο ETA 955.412 ,καλος μηχανισμος,εχει φορεθει σε καλα ρολογια,δεν εχει ομως καποια ιδιαιτερη αξια,εκτος αν το υπολοιπο ρολοι ειναι πλατινενιο
nikolakisteo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 δεν πιστευω οτι εχει καποια αξια ο μηχανισμος ειναι μαλλον ο ETA 955.412 ο μηχανισμος καινουριος κανει κανα 30αρι ευρο εκει που ειναι το κοκκινο πινιο αριστερα εχει κατι νουμερα ,αν μπορεις να τα διαβασεις θα ειμασταν σιγουροι Δεν μπορώ να τον διαβάσω. Σας Ευχαριστώ για τον κόπο σας και την βοήθειά σας. ειναι σιγουρα ο ETA 955.412 ,καλος μηχανισμος,εχει φορεθει σε καλα ρολογια,δεν εχει ομως καποια ιδιαιτερη αξια,εκτος αν το υπολοιπο ρολοι ειναι πλατινενιο Ξέρω πάντως ότι μου είχε πει ότι και το κούμπωμα στο λουράκι είναι χρυσό και να μην το πετάξω αν χαλάσει το λουράκι. Τώρα το ρολόι αν είναι πλατινένιο ??????
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δεν μπορώ να τον διαβάσω. Σας Ευχαριστώ για τον κόπο σας και την βοήθειά σας. Ξέρω πάντως ότι μου είχε πει ότι και το κούμπωμα στο λουράκι είναι χρυσό και να μην το πετάξω αν χαλάσει το λουράκι. Τώρα το ρολόι αν είναι πλατινένιο ?????? Κράτα το καλύτερα. Πρώτον, είναι πιο κομψό και πάρα πολύ όμορφο από οτιδήποτε κυκλοφορεί. Δεύτερον, ο μηχανισμός όπως προειπώθηκε δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο οπότε και αυτό το ρολόι δεν έχει κάποια αξία που να το κάνει βολικό για σένα να το πουλήσεις. My two cents.
nikolakisteo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Κράτα το καλύτερα. Πρώτον, είναι πιο κομψό και πάρα πολύ όμορφο από οτιδήποτε κυκλοφορεί. Δεύτερον, ο μηχανισμός όπως προειπώθηκε δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο οπότε και αυτό το ρολόι δεν έχει κάποια αξία που να το κάνει βολικό για σένα να το πουλήσεις. My two cents. Το ρολόι το έχω φορέσει 1 φορά μόνο πριν από 20 χρόνια και ο λόγος ήταν ότι δεν μου πολυάρεσε. Σκεφτόμουν αν πιάνει κάτι να το πουλήσω γιατί όσο κάθετε καταστρέφετε. (Αλήθεια λόγο μη χρήσης να αφαιρέσω την μπαταρία????????)
j0hnn1e Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Για γυναικείο ρολόι, μεταξύ - Armani - Michael Kors - Marc Jacobs Τι θα επιλέγατε; Θα ανεβάσω τα μοντέλα αργότερα.
volos27 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 δεν παθαινει τπτ,βγαλε την μπαταρια κ βαλτο στο κουτι του κ θα ειναι μια χαρα
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το ρολόι το έχω φορέσει 1 φορά μόνο πριν από 20 χρόνια και ο λόγος ήταν ότι δεν μου πολυάρεσε. Σκεφτόμουν αν πιάνει κάτι να το πουλήσω γιατί όσο κάθετε καταστρέφετε. (Αλήθεια λόγο μη χρήσης να αφαιρέσω την μπαταρία????????) Όχι. Τα ρολόγια δεν παθαίνουν κάτι με την μπαταρία αν τα έχεις μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα