volos27 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 τα fashion ρολογια αυτο κανουν,δεν ενδιαφερονται να βγαλουν κατι δικο τους,απλα να πουλησουν θελουν 1
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 εγω οταν πηρα το tw δεν ηξερα καν την UBOAT. απλα θεωρουσα τα oozoo φτηνη τους αντιγραφη. για το χρυσο retro casio που ειναι η γνωμη σας? θα το φορουσατε?
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 απο τη μια μου φαινεται too much , απο την αλλη αυτος ο συνδυασμος με το retro στυλ με βαζει σε δευτερες σκεψεις. Και δ εμπορω να καταληξω αν θα το φορουσα ή οχι....
astrosunnefo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μαργαρίτα, για σπέσιαλ εξόδους ίσως. Σαν καθημερινό, το θεωρώ too much. Κατ' εμέ, τουλάχιστον.
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 το ξερω οτι υπαρχει και σε ασημι αλλα αν επαιρνα αυτο το ρολοι μονο χρυσο θα το παιρνα......
astrosunnefo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Oops, δεν γκούκλισα. Στο χρώμα στάθηκα μόνο. Sorryz.
astrosunnefo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Επομένως να αναδιατυπώσω. +1 στον Βόλο, Μαργαρίτα. Κι εγώ δεν θα το προτιμούσα σε χρυσό. Αφενός δεν είμαι τόσο fan του χρυσού σε ρολόγια, αφετέρου το βρίσκω too much. Μόνο σε σπέσιαλ στιγμές δίνω πόντο σε χρυσό ρολόι.
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 καλη η προταση αλλα δε θα παιρνα ενα οποιοδηποτε χρυσο, μονο στο συγκεκριμενο μου κανει λιγο κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα