volos27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καμια σχεση,η μερα με την νυχτα,η καρτιε ειναι υψηλη ωρολογοποιια
stratigos24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Η raymond όχι; Οκ, δεν το ήξερα για την cartier.
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν περίμενα να θεωρείται υποδεέστερη η Raymont που είναι ωρολογοποιίας καθαρά. Ναι, οκ, τα cartier τα ξέρει και η κουτσή Μαρία, αλλά στον κόσμο του ρολογιού, περίμενα να είναι προτιμότερο να πάρεις ένα raymond. Προφανως και οτι γουσταρεις παιρνεις και τα περι ''ανωτερης'' και ''κατωτερης'' ειναι ψιλο για γελια αλλα τελος παντων. τα cartier ειναι τα μοναδικο ρολογια που θεωρουνται κ κοσμηματα ταυτοχρονα ,εχω δει καρτιε αντρικο κ μου φανηκε εξαιρετικο παιζει ρολο κ το ονομα,αλλο να λες εχω καρτιε κ αλλο ρειμοντ βειλ Ναι γιατι ως γνωστον αν ρωτησεις τους περισσοτερους οι οποιοι μονο casio/seiko ή κανενα Festina αν ξερουν και απο ακριβα μονο οτι εχουν λιγο ακουστα δηλαδη rolex/omega θα σου πουν πολυ το παραπανω τι να σου πω. Ακομα και Breitling αν πεις οτι εχεις που οι πιο πολυ δεν την εχουν ακουστα την εταιρια θα σου πουν κλασσικα ενα πραγμα.Ποσο το πηρες... Ασε που απο οτι θυμαμαι και πιο πισω που το λεγανε οι περισσοτεροι ρολοι παιρνεις κυριως γιατι σου αρεσει εσενα(οι περισσοτεροι πλεον ουτε καν ρολοι δεν εχουν λογω smartphone ή εχουν πολυ φθηνα ρολογια).Τωρα αν εισαι σε τπτ κυκλους μεσα που να εχει τοσο ρολο το ονομα του ρολογιου πασο αλλα αναρωτιεμαι αυτο σε ποσους αντιστοιχει σε μας στην Ελλαδα.
volos27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 αν σκεφτομασταν ολοι ετσι θα υπηρχε μονο η σεικο κ η ρολεξ γελοια το ανωτερης κ κατωτερης? μην παιρνεις bmw παρε lada ολα σε ενα τσουβαλι
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 αν σκεφτομασταν ολοι ετσι θα υπηρχε μονο η σεικο κ η ρολεξ γελοια το ανωτερης κ κατωτερης? μην παιρνεις bmw παρε lada ολα σε ενα τσουβαλι Δεν καταλαβες. Γελια με το ''ανωτερη'' και ''κατωτερη'' σαν λογος αγορας επειδη το λεει καποιος(δεν λεω για σενα προσωπικα απλα για το παραδειγμα που αναφερθηκε). Δηλαδη αν εμενα στα χρηματα του Cartier πχ μου αρεσε ενα Omega δεν θα το επαιρνα επειδη καποιοι θεωρουν την εν λογω εταιρια κατωτερη απο την Cartier??? Οσο για το αλλο που αναφερω περι ρολογιων γιατι ψεμματα ειναι?Ποσες μαρκες νομιζεις οτι γνωριζουν οι περισσοτεροι? Και δεν σου λεω για πιο ακριβα ρολογια αλλα ακομα και σχετικα φθηνοτερα. Βασικα οι περισσοτεροι ουτε Tissot,Oris,tag heuer (που ειναι και πιο προσιτα) νομιζεις οτι τα γνωριζουν?Ποσο μαλλον τα ακομα πιο ακριβα που εκει προφανως δεν τους ενδιαφερουν και λογω χρηματικου. Την παραπανω εταιρια βεβαια που αναφερθηκε σε σχεση με Cartier ομολογω οτι δεν την γνωριζω και πολυ αφου δεν μου αρεσουν και εμφανησιακα τα περισσοτερα ρολοια που ειχα δει.
volos27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 η ομεγκα δεν ειναι κ τοσο μεγαλη,100 χρονια εταιρεια κ δικο της μηχανισμος εφτιαξε πριν 5 χρονια,μαρεσει που μερικοι την συγκρινουν με την ρολεξ γινονται καποια τουρ για φιλους της ωρολογοποιιας στην ελβετια κ υπαρχει καποιος ειδικος κ τους πηγαινει στις εταιριες σε ενα απο αυτα περνουσανε μπροστα απο την ομεγκα κ ρωταει καποιος ,εδω δεν θα παμε,κ λεει ο ειδικος αν απλα θελετε να βλεπετε την ωρα πηγαινετε,αν θελετε το κατι παραπανω ελατε μαζι μου
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 η ομεγκα δεν ειναι κ τοσο μεγαλη,100 χρονια εταιρεια κ δικο της μηχανισμος εφτιαξε πριν 5 χρονια,μαρεσει που μερικοι την συγκρινουν με την ρολεξ Καλα δεν βγαζει και ρολογια των 300ευρω η omega για την πεις και κατωτερη πανω σε αυτο και μη σου πω οτι το γεγονος οτι υπαρχουν και ρολογια κατω των 2000 σαν entry ενθαρυνει και αρκετο κοσμο αφου ειναι πιο προσιτα. Βεβαια και παλι για αυτοματο omega οι αρχικες τιμες ανεβαινουν κλασσικα σε επιπεδα Rolex αναλογα το μοντελο. Ασε που τωρα εχει μπει στο παιχνιδι και μια αλλη μοδα που δεν βλεπω να αναφερεται καθολου και ειναι τα Smartwatch(εννοειται οτι δεν ειμαι και υπερ τους).
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ναι αυτες οι αηδιες που τολμανε να τα λενε και ρολογια με αυτονομιες 1 και 2 ημερων.... Μεχρι και smartband εχω δει να φορανε αρκετοι τελευταια για την ωρα https://www.skroutz.gr/c/1913/Activity_Trackers.html?from=catspan&keyphrase=smartband (κατι σαν χαζο μοδα ενα πραγμα).
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 η ομεγκα δεν ειναι κ τοσο μεγαλη,100 χρονια εταιρεια κ δικο της μηχανισμος εφτιαξε πριν 5 χρονια,μαρεσει που μερικοι την συγκρινουν με την ρολεξ γινονται καποια τουρ για φιλους της ωρολογοποιιας στην ελβετια κ υπαρχει καποιος ειδικος κ τους πηγαινει στις εταιριες σε ενα απο αυτα περνουσανε μπροστα απο την ομεγκα κ ρωταει καποιος ,εδω δεν θα παμε,κ λεει ο ειδικος αν απλα θελετε να βλεπετε την ωρα πηγαινετε,αν θελετε το κατι παραπανω ελατε μαζι μου Η Ομέγκα όμως πιστεύω για τους παλιούς ότι διαδώθηκε γιατί επί ένα φεγγάρι φορέθηκε από μεγάλα πρόσωπα (Κένεντυ, Λίντον και τα λοιπά).
volos27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 συμφωνω με το φεγγαρι,θεωρω οτι ηταν η μεγαλυτερη στιγμη στην ιστορια της,κ ρολεξ φορουσε ο κενεντυ ηταν κατι σαν το ρολεχ που εφτασε στο πιο βαθυ σημειο στην θαλασσα .
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 συμφωνω με το φεγγαρι,θεωρω οτι ηταν η μεγαλυτερη στιγμη στην ιστορια της,κ ρολεξ φορουσε ο κενεντυ ηταν κατι σαν το ρολεχ που εφτασε στο πιο βαθυ σημειο στην θαλασσα . Αυτό είναι ένα πανάσχημο ρολόι κι ας έφτασε στον πάτο της θάλασσας.
volos27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 φτιαχτηκε μονο γιαυτο τον σκοπο,να αντεξει τους 4 τονους πιεσης ανα τετραγωνικη ιντσα το να δουλεψει ενα ρολοι στο φεγγαρι δεν ειναι κατι φοβερο 2
Unabomber Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Limited edition sub για να πουληθει ΜΟΝΟ στο καταστημα της Cartier εδω στη NY.... $100k η αξια του νομιζω..... Επισης εκτος απο το sub εφτιαξαν και ενα Sea Dweller για τον ιδιο σκοπο.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα