volos27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 δεν υπαρχει ρολοι απο μεταλλο που να μην αφηνει σημαδια.μονο τα κεραμικα κ καποια μοντελα τις rado ειναι scratch proof υπαρχουν κ καποια απο βολφράμιο αλλα ειναι πολυ βαρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αυτά τα λουράκια σαν αυτό που έχει το seiko του fylatos πως λέγονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Είπα να βγαλω μια με τη συλλογη αγνοείται ενα follie follie με κοκκινο δερματινο λουράκι. Αριστερα λοιπον ειναι το Nixon rubber player . Πανω απο αυτο, ειναι δυο follie follie ιδιο μοντελο , που μου αρεσαν και τα δυο κι ειπα να μη μεινω στο διλημμα Διπλα στο πορτοκαλι ff διακρίνεται ενα ασπρο swatch που μου το χε φερει η ξαδερφη απο Γενευη, και ηταν special edition, το καντράν ειναι διπλής όψης (σηκωνεται και διπλώνει). Μοντελο 2001 Απο αριστερα παλι διακρίνεται ενα ροζ swatch 2002, διπλα του Daniel Wellington απόκτημα του Γεναρη, διπλα ενα swatch 2008 που το φοραω στη πισινα, διπλα ff , διπλα oozoo , μετα tw steel , και διπλα του δυο ff. Απο κατω εχουμε το tag , διπλα το Garmin και δεξια δυο ρολογαρες των 5€ που φοραγα στη Τηνο Τελευταια φοραω κυριως το tag, και μετα το γαλάζιο οπως ειπα στη πισινα , το garmin στη γυμναστικη , το dw και το ασπρο-ροζ χρυσο μπρασελέ ff. Το tw το χα λιωσει το χειμωνα. Το οτι μ αρεσει να φοραω διαφορα ρολογια ηταν ο λογος που δε πηγα σε αυτοματο Μου χει μεινει απωθυμενο ενα gshock ή ενα citizen Eco drive divers , θα δω αν θα παρω καποιο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Σόρυ αλλά τίποτα δεν διακρίνω εγώ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εμένα τώρα δεν μου ανοίγει την φωτογραφία, μόνο μικρή τη βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αυτά τα λουράκια σαν αυτό που έχει το seiko του fylatos πως λέγονται; Canvas strap. Λουράκι αδιάβροχο καμβά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εμένα τώρα δεν μου ανοίγει την φωτογραφία, μόνο μικρή τη βλέπω... Ενταξει τωρα;;;; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ενταξει τωρα;;;; Τώρα οκ! Αν και δεν φαίνονται πολύ καλά πιο πολύ μου αρέσουν το λευκό, το πορτοκαλί, το γαλάζιο, το dw, το προτελευταίο από δεξιά και το καινούργιο σου Canvas strap. Λουράκι αδιάβροχο καμβά. Πολύ ωραίο είναι, μάλλον τέτοιο έπρεπε να πάρω για το seiko! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τώρα οκ! Αν και δεν φαίνονται πολύ καλά πιο πολύ μου αρέσουν το λευκό, το πορτοκαλί, το γαλάζιο, το dw, το προτελευταίο από δεξιά και το καινούργιο σου Δες το προτελευταίου από δεξιά που λες http://assets7.follifollie.com/filesFF/products/WF8R031BEW_XX-1000x1000.jpg . Το αγαπώ αυτο το ρολόι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τώρα οκ! Αν και δεν φαίνονται πολύ καλά πιο πολύ μου αρέσουν το λευκό, το πορτοκαλί, το γαλάζιο, το dw, το προτελευταίο από δεξιά και το καινούργιο σου Πολύ ωραίο είναι, μάλλον τέτοιο έπρεπε να πάρω για το seiko! Είναι άνετο και τουλάχιστον το μαμά δεν μυρίζει από τον ιδρώτα κλπ επειδή είναι αδιάβροχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 οργασμος τουτο δα εχει ενα συστημα λιπανσης που αποτελειται απο 5 διαφορετικων ειδων λιπαντικα τα οποια υπαρχουν σε 145 διαφορετικα σημεια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 οργασμος Για Seiko καλο ειναι..... $60-400k απο οτι θυμαμαι κοστιζουν αυτα..... 112 Jewels νομιζω εχει ο μηχανισμος τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 150 χιλιαρικα τα φτιαχνουν 13 master watchmaker σε ξεχωριστο μερος απο εκει που φτιαχνονται τα αλλα σεικο κ ειναι χειροποιητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Credor Fugacu Tourbillon $460k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα