Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν υπαρχει ρολοι απο μεταλλο που να μην αφηνει σημαδια.μονο τα κεραμικα κ καποια μοντελα τις rado ειναι scratch proof

υπαρχουν κ καποια απο βολφράμιο αλλα ειναι πολυ βαρια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είπα να βγαλω μια με τη συλλογη :P αγνοείται ενα follie follie με κοκκινο δερματινο λουράκι.

Αριστερα λοιπον ειναι το Nixon rubber player . Πανω απο αυτο, ειναι δυο follie follie ιδιο μοντελο , που μου αρεσαν και τα δυο κι ειπα να μη μεινω στο διλημμα :P
Διπλα στο πορτοκαλι ff διακρίνεται ενα ασπρο swatch που μου το χε φερει η ξαδερφη απο Γενευη, και ηταν special edition, το καντράν ειναι διπλής όψης (σηκωνεται και διπλώνει). Μοντελο 2001

Απο αριστερα παλι διακρίνεται ενα ροζ swatch 2002, διπλα του Daniel Wellington απόκτημα του Γεναρη, διπλα ενα swatch 2008 που το φοραω στη πισινα, διπλα ff , διπλα oozoo , μετα tw steel , και διπλα του δυο ff.

Απο κατω εχουμε το tag , διπλα το Garmin και δεξια δυο ρολογαρες των 5€ που φοραγα στη Τηνο :P

Τελευταια φοραω κυριως το tag, και μετα το γαλάζιο οπως ειπα στη πισινα , το garmin στη γυμναστικη , το dw και το ασπρο-ροζ χρυσο μπρασελέ ff.

Το tw το χα λιωσει το χειμωνα.

Το οτι μ αρεσει να φοραω διαφορα ρολογια ηταν ο λογος που δε πηγα σε αυτοματο ;)

Μου χει μεινει απωθυμενο ενα gshock ή ενα citizen Eco drive divers , θα δω αν θα παρω καποιο.....

Ενταξει τωρα;;;; :P

Τώρα οκ!

Αν και δεν φαίνονται πολύ καλά πιο πολύ μου αρέσουν το λευκό, το πορτοκαλί, το γαλάζιο, το dw, το προτελευταίο από δεξιά και το καινούργιο σου :)

Canvas strap. Λουράκι αδιάβροχο καμβά.

Πολύ ωραίο είναι, μάλλον τέτοιο έπρεπε να πάρω για το seiko!

Τώρα οκ!

Αν και δεν φαίνονται πολύ καλά πιο πολύ μου αρέσουν το λευκό, το πορτοκαλί, το γαλάζιο, το dw, το προτελευταίο από δεξιά και το καινούργιο σου :)

Δες το προτελευταίου από δεξιά που λες http://assets7.follifollie.com/filesFF/products/WF8R031BEW_XX-1000x1000.jpg . Το αγαπώ αυτο το ρολόι

Τώρα οκ!

Πολύ ωραίο είναι, μάλλον τέτοιο έπρεπε να πάρω για το seiko!

Είναι άνετο και τουλάχιστον το μαμά δεν μυρίζει από τον ιδρώτα κλπ επειδή είναι αδιάβροχο.

• Like 1

οργασμος

τουτο δα εχει ενα συστημα λιπανσης που αποτελειται απο 5 διαφορετικων ειδων λιπαντικα τα οποια υπαρχουν σε 145 διαφορετικα σημεια

post-204789-0-88241300-1464866934_thumb.jpg

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...