stratigos24 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 To έχει φίλος μου, δεν μου έχει πει κάτι. Το είχε νομίζω και ο volos27, κάτσε μήπως ξέρει αυτός κάτι. Ωραίο ρολόι!
alex_000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 δεν υπάρχει αυτόματο που να μην χάνει / κερδίζει κάποια δευτερόλεπτα την ημέρα. Από 1-2 (chronometers πχ επίπεδου rolex μέχρι και 7-8 δευτερόλεπτα ανάλογα με το grading του μηχανισμού) 2
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 καλησπερα θελω να παρω αυτο το ρολοι http://www.skroutz.gr/s/357826/Tissot-SPORT-PRS516-Stainless-Steel-Bracelet-T044-430-21-051-00.html αλλα εχω ακουσει οτι χανει δευτερολεπτα.. μηπως το εχει καποιος? Oλα τα αυτοματα χανουν-κερδιζουν δευτερολεπτα..... μονο τα quartz(battery) δεν χανoυν..... Τα rolex μου, χανουν περισσοτερα seconds, απο το omega μου. αυτο που χανει λιγοτερα και απο τα 2 ειναι ενα Breitling ξεχασμενο που εχω. 1
dimos15 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 υπαρχει τροπος να μαθω ποσα δευτερολεπτα χανει πριν το αγορασω γιατι αν χανει 1-2 οκ αλλα 7-8 μου φαινονται πολλα..
j0hnn1e Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Oλα τα αυτοματα χανουν-κερδιζουν δευτερολεπτα..... μονο τα quartz(battery) δεν χανoυν..... Τα rolex μου, χανουν περισσοτερα seconds, απο το omega μου. αυτο που χανει λιγοτερα και απο τα 2 ειναι ενα Breitling ξεχασμενο που εχω. αν δεν μας τρολάρεις γενικώς σε όλα τα θέματα, πρέπει να πεινάς πολύ (κυριολεκτικά και μεταφορικά
alex_000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 όχι δεν υπάρχει, το πόσο χάνει είναι random. Μπορείς να ξέρεις από το grading του μηχανισμού αν το ψάξεις. Πχ το rolex μου επειδή είναι graded chronometer πρέπει να χάνει μέχρι 4 (νομίζω) για να πάρει το grading οπότε είναι 1-4. Ενας που ξέρω έχει AP που πήρε 40κ και χάνει 7 1
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 αν δεν μας τρολάρεις γενικώς σε όλα τα θέματα, πρέπει να πεινάς πολύ (κυριολεκτικά και μεταφορικά Το αποκλείω να τρολάρει... Ωραίο το tissot, όμορφο σχέδιο!
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 υπαρχει τροπος να μαθω ποσα δευτερολεπτα χανει πριν το αγορασω γιατι αν χανει 1-2 οκ αλλα 7-8 μου φαινονται πολλα.. 4-5 λεπτα τον μηνα το μαξιμουμ οσο για το τισσο μην το σκεφτεσαι ,με κλειστα τα ματια.παρα πολυ καλο για τα λεφτα του
j0hnn1e Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Το αποκλείω να τρολάρει... Ωραίο το tissot, όμορφο σχέδιο! Τρέφω μια ελπίδα οτι μας τρολάρει γιατί αλλιώς η πραγματικότητα με θλίβει
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τρέφω μια ελπίδα οτι μας τρολάρει γιατί αλλιώς η πραγματικότητα με θλίβει Σε θλίβει γιατί; Το αντίθετο θα έπρεπε, να χαίρεσαι
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 αν δεν μας τρολάρεις γενικώς σε όλα τα θέματα, πρέπει να πεινάς πολύ (κυριολεκτικά και μεταφορικά Τι ακριβως σου φαινεται περιεργο ? Επισης το οτι πειναω πολυ, το βλεπεις στο Antifitness.... 1
dimos15 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις θα παω να το παρω αυριο γιατι το εχω ερωτευτει μια τελευταια ερωτηση εχω διαβασει οτι στο πισω μερος εχει μια βιδα που το ρυθμιζεις ωστε να μην χανει δευτερολεπτα αυτο ισχύει? δηλαδη μπορει να το ρυθμισω να χανει μονο 1-2 την μερα
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 όχι δεν υπάρχει, το πόσο χάνει είναι random. Μπορείς να ξέρεις από το grading του μηχανισμού αν το ψάξεις. Πχ το rolex μου επειδή είναι graded chronometer πρέπει να χάνει μέχρι 4 (νομίζω) για να πάρει το grading οπότε είναι 1-4. Ενας που ξέρω έχει AP που πήρε 40κ και χάνει 7 Αlex , εδω Patek Phillipe Complications $70k και χανει περιπου 8 seconds..... το AP δεν θα εχανε ? 1
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 σε τι να τρολαρει? Ότι έχει τα ρολόγια που ανέφερε στο προηγούμενο ποστ πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα