insomnian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ένα είναι το ρολόι. κάνεις αποταμίευση. στριμώχνεσαι λίγο, το αγοράζεις το βάζεις στο χέρι σου και το βγάζεις πάλι όταν είναι να σε νεκροφιλίσουνε και να το δώσεις τότε στα παιδιά σου. Φανταζομαι την εικονα... να σε νεκροφιλουνε και ταυτοχρονα να σου αρπαζουν το ρολοι Μια τετοια κατασταση ειχα πριν μερικα χρονια, πεθανε ενας θειος και οι αδελφες του τσακωνονταν ποια θα παρει το ρολοι του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ενα είναι το ρολόι. κάνεις αποταμίευση. στριμώχνεσαι λίγο, το αγοράζεις το βάζεις στο χέρι σου και το βγάζεις πάλι όταν είναι να σε νεκροφιλίσουνε και να το δώσεις τότε στα παιδιά σου. Πανε καποτε 2 φιλοι και παίρνουν εναν ανιχνευτή μετάλλων..έπρεπε ομως να τον δοκιμάσουν..Πανε λοιπον ενα βραδυ στο νεκροταφείο ενος χωριού και ξαφνικά το μηχανάκι χτυπάει. Όπα! λεει ο ένας. 2 λεπτά φίλε και τη πέταξα έξω τη γρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 "γιατι φορας το ρολοι του, μωρη" "γιατι εμενα μου το 'χε ταξει, μωρη!" (συνεχεια του καυγα που ανεπτυξα στο προηγουμενο μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σκέφτομαι για κάποιο φθηνό ρολογάκι και μου άρεσε αρκετά αυτό... Τι λέτε, αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 τα τρια ρολογακια μεσα τι μετρανε, την ατμοσφαιρικη πιεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 τα τρια εσωτερικα ρολογακια τι μετρανε? την ατμοσφαιρικη πιεση? τα τρια ρολογακια μεσα τι μετρανε, την ατμοσφαιρικη πιεση? Μήπως ψάχνεις κάτι που να μετράει την ατμοσφαιρική πίεση... Από αυτά τα δύο που ρώτησες κανένα δεν τη μετράει. google watch barometer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Για μια στιγμή νόμιζα ότι μιλάς πάλι με τον εαυτό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 τα τρια ρολογακια μεσα τι μετρανε, την ατμοσφαιρικη πιεση? Αυτό θές το παπάρι αριστερά μετράει την ατμοσφαιρική πίεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Κουβαλάω τον μετεωρολογικό μου σταθμό συνήθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Από αυτά τα δύο που ρώτησες κανένα δεν τη μετράει. google watch barometer Δεν απαντας με την αφαιρετικη... Τι μετρανε ειναι το ζητουμενο, οχι τι δεν μετρανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ότι όλοι οι χρονογράφοι φαντάζομαι, χρόνο σε διάφορες κλίμακες, δευτερόλεπτα, λέπτά, ώρες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το ένα από ότι φαίνεται δείχνει τις ημέρες, το άλλο ημερομηνία...και το άλλο με το 24 και το 12 αν είναι πμ ή μμ(; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Πως θα δειχνει τις μερες ρολογακι με δεικτες? Μηπως μετρανε τη χοληστερινη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Α τα TUE, WEB, THU κτλπ που γράφει μέσα δείκτες για χοληστερίνη είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αυτό θές το παπάρι αριστερά μετράει την ατμοσφαιρική πίεση Το sensor εννοείς? Είχα κι εγώ αυτό: και είμαι εντελώς πεπεισμένος ότι δεν χρησιμοποιούσα ούτε το 50% των δυνατοτήτων του. Πως θα δειχνει τις μερες ρολογακι με δεικτες? Οι χρονογράφοι μετράνε δευτερόλεπτα/λεπτά/ώρες αντίστοιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα