fylatos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Όχι δεν παίζει ρόλο. Το monaco ας πούμε μου αρέσει με χρονογράφο είναι σαν μάτια. Αλλά δε το θεωρώ τόσο ιδιαίτερο όσο το tetra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 εγω θα επαιρνα αυτο Baume & Mercier Hampton Chronograph . στεγανοτητα ρολογιου ισως καποιοι δεν το γνωριζουν οτι τα μετρα στεγανοτητας που γραφουν πανω το ρολογια δεν σημαινουν το ποσο βαθια στην θαλασσα μπορεις να κατεβεις βαζω τον επισημο πινακα με την σημασια των ενδείξεων στεγανοτητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Νομίζω ότι ήμαστε off topic . Ντάξει μωρέ για ρολόγια μιλάμε και πάλι... Η ένσταση μου είναι σε αυτό το "να σταθώ και πρέπει να έχω ένα τέτοιο αντικείμενο" που έγραψες νωρίτερα. Ελπίζω να συμφωνούμε στο ότι σε έναν επαγγελματικό χώρο ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δε στέκεσαι ούτε καταξιώνεσαι με ένα ρολόι ασχέτως αξίας. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό εννοούσες και εσύ... Το είπες και μόνος σου εξάλλου, όταν είσαι καταξιωμένος σκας και με ρολόι από περιοδικό, κλαην μαην... Εννοείται ότι κάποια επαγγέλματα/πόστα απαιτούν και το ανάλογο dress code αλλά στην Ελλάδα ο κάθε τυχάρπαστος πάει και παίρνει ένα ρόλεξ μη γνωριζοντας στοιχειώδη πράγματα γύρω από το σπορ... Βέβαια θα μου πεις εδώ άλλος πάει και τα σκάει για να πάρει slk, νομίζωντας ότι απέκτησε σοβαρό αυτοκίνητο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Έτσι είναι, το σωστό θα ήταν πριν αγοράσεις Rolex περνάς από σεμινάρια, συνέντευξη και να συναρμολογήσεις κάνα 2 ρολόγια μόνος. Η slk επίσης είναι όντως τραγικό αμάξι. Το hardtop δεν ανεβοκατεβαίνει αν πας πάνω από 40km/h, και τα δερμάτινα καθίσματα είναι πολύ σκληρά. Άσε που η Mercedes έχει προβλήματα αξιοπιστίας όλο στο συνεργείο θα είναι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ασε τα sekonda εδω εισαι https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia/m/3537_307_2638_11768_1329_341_1295/Bulova_or_Citizen_or_Roamer_or_Rodania_or_Sector_or_Seiko_or_Tissot/f/361548/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AD.html?keyphrase=%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1&price_min=150&price_max=200%2C00+%E2%82%AC Wow τόσες επιλογές. Ευχαριστώ! στεγανοτητα ρολογιου ισως καποιοι δεν το γνωριζουν οτι τα μετρα στεγανοτητας που γραφουν πανω το ρολογια δεν σημαινουν το ποσο βαθια στην θαλασσα μπορεις να κατεβεις βαζω τον επισημο πινακα με την σημασια των ενδείξεων στεγανοτητας Όπως είπε και ένας σοφός κάποτε, όταν είδε εμένα και κάτι φίλους (ήμουν δεν ήμουν 7-8) να βουτάμε τα ρολόγια μας στον κουβά με το νερό να δούμε αν θα λειτουργούν μετά, "Αδιάβροχο είναι όχι υποβρύχιο". Δε ξέρω γιατί αλλά μου έμεινε αυτή η φράση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ντάξει μωρέ για ρολόγια μιλάμε και πάλι... Η ένσταση μου είναι σε αυτό το "να σταθώ και πρέπει να έχω ένα τέτοιο αντικείμενο" που έγραψες νωρίτερα. Ελπίζω να συμφωνούμε στο ότι σε έναν επαγγελματικό χώρο ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δε στέκεσαι ούτε καταξιώνεσαι με ένα ρολόι ασχέτως αξίας. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό εννοούσες και εσύ... Το είπες και μόνος σου εξάλλου, όταν είσαι καταξιωμένος σκας και με ρολόι από περιοδικό, κλαην μαην... Εννοείται ότι κάποια επαγγέλματα/πόστα απαιτούν και το ανάλογο dress code αλλά στην Ελλάδα ο κάθε τυχάρπαστος πάει και παίρνει ένα ρόλεξ μη γνωριζοντας στοιχειώδη πράγματα γύρω από το σπορ... Βέβαια θα μου πεις εδώ άλλος πάει και τα σκάει για να πάρει slk, νομίζωντας ότι απέκτησε σοβαρό αυτοκίνητο Τι πράγματα δηλαδή χρειάζεται να ξέρει ένας που θα αγοράσει ακριβό ρολόι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 δεν νομιζω οτι χρειαζονται καποιες ειδικες γνωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τι πράγματα δηλαδή χρειάζεται να ξέρει ένας που θα αγοράσει ακριβό ρολόι; Πόσο κάνει για να δει αν μπορεί να το πάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 well, well, well!!! long story short..... Θα παιχτει γαμος τον Αυγουστο (not mine) και θελουμε να κανουμε ενα δωρακι στον bridegroom. ο ετοιμοθανατος, @ 38ish ... (εχει μια ''μικρη'' τρελα με τα handwatches) και ειναι πολυ καλος φιλος και business partner. ειπαμε με αλλα 2 ατομα, να ριξουμε money για να του παρουμε ενα ''ρολογακι΄΄. Θα αγοραστει φυσικα απο AD. Any thoughts, ideas ? Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 well, well, well!!! long story short..... Θα παιχτει γαμος τον Αυγουστο (not mine) και θελουμε να κανουμε ενα δωρακι στον bridegroom. ο ετοιμοθανατος, @ 38ish ... (εχει μια ''μικρη'' τρελα με τα handwatches) και ειναι πολυ καλος φιλος και business partner. ειπαμε με αλλα 2 ατομα, να ριξουμε money για να του παρουμε ενα ''ρολογακι΄΄. Θα αγοραστει φυσικα απο AD. Any thoughts, ideas ? Thanks. Budget και προτιμήσεις από προηγούμενα κομμάτια; Επίσης ψάχνουμε κάτι iconic ή κάτι ιδιαίτερο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 για να ακούς ρολόι που για να το πάρουν πρέπει να τσοντάρουν 3 unabomber μαζί σε budget υπολόγιζε 5-6... οικόπεδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ναι αλλά μπορεί να μην γουστάρει ο άλλος τόσο ακριβό δώρο και να το έχει πεί. Επίσης ακριβό είναι και το 30 και το 90. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 well, well, well!!! long story short..... Θα παιχτει γαμος τον Αυγουστο (not mine) και θελουμε να κανουμε ενα δωρακι στον bridegroom. ο ετοιμοθανατος, @ 38ish ... (εχει μια ''μικρη'' τρελα με τα handwatches) και ειναι πολυ καλος φιλος και business partner. ειπαμε με αλλα 2 ατομα, να ριξουμε money για να του παρουμε ενα ''ρολογακι΄΄. Θα αγοραστει φυσικα απο AD. Any thoughts, ideas ? Thanks. Nα προτείνω κάτι φτηνό; Από εκείνα τα gadget-ο-ρολόγια όπως για παράδειγμα το apple watch; Ναι αλλά μπορεί να μην γουστάρει ο άλλος τόσο ακριβό δώρο και να το έχει πεί. Επίσης ακριβό είναι και το 30 και το 90. η κλίμακα unabomber ξεκινάει πάντα από χιλιάρικα. Δηλαδή 30 χιλιάδες, 90 χιλιάδες, κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Budget και προτιμήσεις από προηγούμενα κομμάτια; Επίσης ψάχνουμε κάτι iconic ή κάτι ιδιαίτερο; Oops. ξεχασα το budget... $30-35k Το top κομματι του ειναι ενα RM 052.... κανα 2 αλλα που εχει παρει το ματι μου.... ενα VC Patrimony Traditionelle και ενα AP Royal Oak rose gold... φυσικα εχει και αλλα, αλλα αυτα εχω συγκρατησει επειδη μου εκαναν ''κλικ΄΄ tip: τα rolex ουτε να τα δει.... οπως και τα panerai. Nα προτείνω κάτι φτηνό; Από εκείνα τα gadget-ο-ρολόγια όπως για παράδειγμα το apple watch; η κλίμακα unabomber ξεκινάει πάντα από χιλιάρικα. Δηλαδή 30 χιλιάδες, 90 χιλιάδες, κτλ Eχει το Watch Edition σε rose gold.... το πολυ να το εχει φορεσει 2-3 φορες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Nα προτείνω κάτι φτηνό; Από εκείνα τα gadget-ο-ρολόγια όπως για παράδειγμα το apple watch; η κλίμακα unabomber ξεκινάει πάντα από χιλιάρικα. Δηλαδή 30 χιλιάδες, 90 χιλιάδες, κτλ Κοίτα για 3 άτομα που έχουν καλό εισόδημα και για τέτοιο δώρο τέτοιας περίστασης τα 10k ο καθένας είναι πολλά; Δηλαδή στην Ελλάδα δεν έκαναν παλιά τέτοια δώρα; Ή δεν έδιναν οι γονείς σπίτια; http://www.jomashop.com/patek-philippe-watch-5146j-010.html Κάτι σαν κι αυτό; Ή ψάχνεις κάτι λιγότερο κλασικό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα