fylatos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Girard-Perregaux όχι Cartier ναι (και ακόμα χειρότερα Audemars Piguet, από την οποία αγοράζει η Cartier τα πάντα); IWC; hublot; Η δική μου λίστα χωρίς να βάζω όμως σειρά: Patek Vacheron C Hublot A. Lange & Sohne Roger Dubois Audemars Piguet Louis Moinet Breguet Blancpain Girard-Perregaux Και βασικά 10 δε φτάνουν γιατί υπάρχουν και ακόμα πιο niche μικρής παραγωγής ρολόγια από άλλους. Ας πούμε όμως αυτούς που μπορεί να αγγίζει ο μη πολυεκατομμυριούχος.
volos27 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 roger dubuis hublot louis moinet δεν μπορουν να ειναι στην 10αδα λογο ελλειψης ιστοριας
stelios18120 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Παιδια συμφωνω με τις λιστες σας αλλα προσθετω κατα την γνωμη μου και τα breitling Μ αρεσουν παρα πολυ!
fylatos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 roger dubuis hublot louis moinet δεν μπορουν να ειναι στην 10αδα λογο ελλειψης ιστοριας Dubuis δλδ ως ωρολογοποιός δεν είναι στη λίστα;Αν το πάμε έτσι έπρεπε να βάλεις και Glashutte κλπ. Δεν πρέπει να κρίνουμε τη σύγχρονη παραγωγή; Μόνο τα επίτευγματα των παλιών;
volos27 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 αν βαλουμε μεσα κ τις νεωτερες τοτε σιγουρα δεν φτανουν 10 προτιμησα την lange
stelios18120 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ε καλα ναι δεν συγκρινεται με patek η με vacheron (για μενα αυτες ειναι οι 2 στην κορυφη μου για αγορα ποιοτικου ρολογιου) και τα σχεδια της breitling ωραια πιστευω ειναι! Bεβαια γουστα ειναι αυτα ειδικα σε ενα χωρο οπως τα ρολογια που ο καθενας εχει το γουστο του. Παρακολουθω καιρο το θεμα αλλα δεν ειχα γραψει.θα ανεβασω κ εγω τα ρολογια μου να τα δειτε να μ πειτε αν σας αρεσουν 1
fylatos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 αν βαλουμε μεσα κ τις νεωτερες τοτε σιγουρα δεν φτανουν 10Ναι προφανώς και δε φτάνουν. Είναι μίνιμουμ 20 οι μεγάλες και μικρές εταιρίες που έχουν πραγματικά ιστορικά κομμάτια (έστω ένα). Στο μεταξύ αν πας σε tourbillon σε κάθε μία από τις παραπάνω πρέπει να είσαι πολυεκατομμυριούχος.Σκέφτομαι να αγοράσω το Nomos Tetra Gangreserve. Ψάχνω τετράγωνο ρολόι εδώ και πολύ καιρό και έχω καταλήξει πάνω κάτω. Ποια είναι η γνώμη σας; Να πω εδώ ότι είμαι 28 και ντυνομαι casual συνήθως αν και κατά περίπτωση θα ντυθώ και καλά. Ωστόσο το Nomos λόγω μινιμαλιστικού σχεδίου νομίζω κάθεται καλά. Επίσης έχω μικρά σχετικά χέρια οπότε... 1
volos27 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εναλακτικα υπαρχουν franck muller christophe claret bulgari piaget ulysse nardin philippe dufour roger dubuis de bethune harry winston jaquet droz τα nomos ειναι παρα πολυ καλα ρολογια κ μενα μ αρεσουν
fylatos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εναλακτικα υπαρχουν franck muller christophe claret bulgari piaget ulysse nardin philippe dufour roger dubuis de bethune harry winston jaquet droz τα nomos ειναι παρα πολυ καλα ρολογια κ μενα μ αρεσουν Ναι είναι καλά έχω βάλει το tetra και σε επερχόμενο ταξίδι θέλω να διαλέξω χρώμα. Απλά θέλει μικρό χέρι. Γενικά τα nomos είναι μικρά.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Οταν καποιος δεν ασχολειται με μαρκες κ δεν εχει ιδεα απο ρολογια,οταν ακουει για ακριβο καλο ρολοι αμεσως θα σκεφτει rolex/tag/omega/breitling ....Τουλαχιστον αυτες ηξερα εγω κ μου κανει εντυπωση που δεν τις ειδα στην δεκαδα .. Ειναι αρκετα κατωτερες μαρκες απο αυτες που βαλατε;;;Στην 20αδα θα εμπαιναν ;;
volos27 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 οχι η tag πολυ πιο κατω απο ρολεξ κ ωμεγκα η ρολεξ ισως ηταν στην 20αδα λογο του οτι τα ρολογια της ειναι 100% in house η ελβετικη ωρολογοποιια θα μπορουσε να ειχε προχωρησει πολυ πιο μπροστα,στην δεκαετια του 1960 ειχε παρει φορα ,ειχαν βγαλει πολυ καλους μηχανισμους κ ηταν σε ανοδικη πορεια αλλα η κακια seiko το 1969 τους μαμησε κυριολεκτικα παρουσιαζοντας το πρωτο ρολοι quartz,τα επομενα χρονια η ελβετικη ωρολογοποια περασε τεραστια κριση,γνωστη κ ως κριση του quartz ,πολλες εταιρειες κατασκευης μηχανισμων κλεισανε,μεγαλες παραδοσιακες εταιρειες φαλίρισαν ,κ γενικως ηταν χαλια κατασταση κ τιποτα δεν πηγαινε μπροστα
margaritagr Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Cartier εχει η ξαδερφη μου που μενει Γενευη. Νομιζω δε θα παιρνα τετοιο ρολοι. Ωραια τα κοσμηματα τους, αλλα για ακριβο ρολοι θα τα δινα σε καθαρα μαρκα ρολογιων 1
volos27 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ρολογια χειρος με τους πιο πολύπλοκους μηχανισμουw οι τιμες αρχιζουν απο 1.100.000 εως 2.600.000 απο αριστερα προς δεξια 1. jaeger lecoultre μηχανισμος αποτελουμενοs απο 1300 διαφορετικα εξαρτηματα 2.frank muller 1483 εξαρτηματα 3.bulgari 850 εξαρτηματα 4.harry winston 1066 εξαρτηματα 5.lange&sohne 876 εξαρτηματα 6.vacheron constantin 900 εξαρτηματα 7.patek philippe 1366 εξαρτηματα 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 6.vacheron constantin 900 εξαρτηματα 7.patek philippe 1366 εξαρτηματα τα νουμερο 6-7 είναι τα αγαπημενα μου μοντελα από τις συγκεκριμένες εταιριες. ρολογια ονειρο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα