volos27 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ας βαλω κ εγω αυτο που φοραω τωρα ,χωρις σχολια οποιος καταλαβε καταλαβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ας βαλω κ εγω αυτο που φοραω τωρα ,χωρις σχολια οποιος καταλαβε καταλαβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 δεν εχω ιδεα τι εννοεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τι καρπό έχεις? Το seadweller θέλει σωληνα για να μην πλέει πάνω και κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ειναι αβολο,17,5 εκατοστα εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ας βαλω κ εγω αυτο που φοραω τωρα ,χωρις σχολια οποιος καταλαβε καταλαβε Άναψε ένα φως ρε συ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 α οχι ,υπαρχουν κ εφοριακοι ενα casio ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγώ εχω μια απορια. Πολλες εταιρειες εχουν diver μοντελα ιδιου ή παρόμοιου τυπου. Απο οικονομικα εως αρκετα ακριβα. Citizen divers, seiko divers, longines conquest, tag heuer aquaracer, Rolex , omega ειναι αυτες που μου ερχονται πρόχειρα στο μυαλο. Ξερουμε ποιος απ ολους εβγαλε πρωτος το συγκεκριμενο σχεδιο; Ή εμφανιστηκε ας πουμε απο 1-2 ακριβές εταιρειες και ακολούθησαν οι υπολοιποι; Τα βλεπω και δε ξερω ποιος αντέγραψε ποιον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δεν ήταν η πρώτη που έβγαλε diver, αλλά νομίζω είναι safe to say ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε από το Rolex submariner. Όταν βγήκε ήταν όντως diver / toolwatch ασχετα που σήμερα το φοράει CEO με κουστούμι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 το σχεδιο ηταν της ρολεξ,δεν φτιαχτηκε για πωληση στο κοινο,η εταιρεια comex που ειδικεύετε σε βαριες υποθαλασιες εργασιες ζητησε απο την ρολεξ ενα ρολοι αντοχης 300μ χωρις χρονικο περιορισμο παραμονης σε μεγαλο βαθος,κ επισης να μπορει ο δυτης να μετραει ποση ωρα εχει ακομη πριν τελειωσει το οξυγονο το πρωτο αδιαβροχο ρολοι το εβγαλε η omega 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 A little bit of dive watch history.... http://www.elitedivingagency.com/articles/dive-watch-history/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 αλλη ομως εχει το ομορφοτερο καταδυτικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Αλεξ κατι τετοιο πηγα να σχολιασω, οτι καποτε ηταν εργαλεια και σημερα τα φορανε με κοστουμια. Και το δικο μου ειναι για θαλασσα αλλα δε σκοπευω να το φορεσω εκει Παντως το rolex ειναι σημα κατατεθεν των diver , και νομιζω αυτο που ερχεται στο μυαλο των περισσοτερων οταν σκεφτονται καποιο καλο ρολοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 για diver καλη ειναι εδω ομως μιλαμε για πολλαπλο οργασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τι ειδαν τα ματακια μου.... Παω να πουλησω ενα νεφρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα