stratigos24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ψαχνοντας επεσα σ αυτο το ποστ, ποσο οηγε το ρολοι σου αν επιτρεπεται? Το είχε στο κατάστημα 180. Τους ρώτησα αν έχουν κάποια έκτπωση και μου είπαν σε όλα τα seikο κάνουμε 25% έκπτωση και το πήρα 135. Στο σκρούτζ από ότι είδα μετά, ξεκίναγε από 145 εκείνη την εποχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ειναι πολυ ωραιο , θα παμε με τον φιλο μου να δουμε ρολογια, δε θελει κατι ακριβο, εως 200κατι ευρω, και κοιταει sector, casio edifice και εψαχνα αν υπαρχει και καποιο seiko σ αυτα τα χρηματα. Χρονογραφο με μπρασελε και μαυρο καντραν ιδανικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 κοιτα κ σιτιζεν,ειναι πολυ καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ειναι πολυ ωραιο , θα παμε με τον φιλο μου να δουμε ρολογια, δε θελει κατι ακριβο, εως 200κατι ευρω, και κοιταει sector, casio edifice και εψαχνα αν υπαρχει και καποιο seiko σ αυτα τα χρηματα. Χρονογραφο με μπρασελε και μαυρο καντραν ιδανικα. Μονο αρνητικό ότι είδα 2 φορές καθώς το φορούσα να έχει ανοίξει η κορώνα στην πρώτη σκάλα που είναι για να αλλάζεις την ημερομηνία, με αποτέλεσμα να φοβάμαι να το βάλω στη θάλασσα μήπως και τύχει και ανοίξει και πάρει τίποτα νερά. To μοντέλο είναι αυτό: SKS405P1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 οχι θαλασσα χωρις βιδωτη κορωνα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Για τη κορωνα μου το ειπαν και για μενα στο tag να προσεχω να ναι παντα βιδωμενη-κλειστη. Βεβαια εγω δε θα το βαλω στη θαλασσα, αλλα... Αφου δεν εισαι σιγουρος οτι κλεινει σωστα, πολυ καλα κανεις και δε το ρισκαρεις. Για τα citizen του το εχω πει, αλλα δε ψηνεται. Αντιθετως εγω ψηνομαι για ενα eco-drive ladies divers , αλλα εχει και 200€ θα δω γιατι θα χω κι αλλα εξοδα το καλοκαιρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 τωρα πηρες το tag κ αλλο θες? ποσα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Χαχα ελα ντε...καλα δε λεω για τωρα, Ιουνιο-Ιουλιο και αν.. Ηθελα απο περυσι ενα για τη θαλασσα,εκανα μια αποτυχημενη αγορα ενος σουοτς που γυρισα πισω και φετος παλι ψαχνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 volos27 θα σε χρειαστώ κι εγώ αργότερα φέτος, μη χαθείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τι σχεδια εχεις εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τι σχεδια εχεις εσυ? Εγώ ή ο volos; Αν ρωτάς εμένα σκέφτομαι να πάρω ένα όχι πολύ ακριβό πάλι μάλλον σε καφέ ή με μπρασελέ. Γενικά θέλω 3 ρολόγια, ένα το μαύρο - κόκκινο που έχω, ένα σε μεταλλικό χρώμα με μπρασελέ και ένα σε καφέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δες και το luminox navy seal για θάλασσα, βγαίνει και σε all black (και το γυναικείο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 100 ευρω χρεωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μy old dog Speedy (Speedmaster Professional Moonwatch) Eιπα να το ξεθαψω μετα απο πολυ καιρο.... ps: Aν δεν βαρεθω να παω στο bank safe locker την αλλη εβδομαδα, θα βαλω και 1-2 ακομα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 φτηνιάρικο για το επίπεδο σου για την παραλία είναι το moonwatch 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα