volos27 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 εννοειτε οτι αν σου αρεσει μπορεις να παρεις οτι θες,αν το ψαξεις ομως μπορει να βρεις κατι εξισου ωραιο αλλα κ ποιοτικο ποιο θα διαλεγατε? 1
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 τα ρολογια fashion δεν φτιαχνονται απο τις ιδιες της εταιρειες,τα σχεδια ειναι ισως δικα τους η κατασκευη της κασας ειναι αλλης εταιρειας κ ο μηχανισμος ειναι seiko / citizen / κ καποιοι κινεζικοι τα casio ειναι παρα πολυ καλα ρολογια,ειδικα τα ακριβα 200+,ειναι σκυλια αν εχεις να διαθεσεις 500+ τοτε hamilton η tissot hamilton, tissot ,longines,tag heuer εχουν τους ιδιους μηχανισμους,ειναι της ETA η οποια ανηκει στο swatch group που τις ανηκουν κ οι περισοτερεσ ελβετικες μαρκες Άρα, αφού οι μηχανισμοί είναι επώνυμοι από καλές εταιρείες, δεν είναι σχετικά οκ αν διαλέξουμε ένα τέτοιο ρολόι; Εγω παντως ειμαι της αποψης οτι στις χαμηλες τιμες 100-150-200 δεν χρειαζεται να το ψειρισω κ πολυ με τις μαρκες Θα παρω αυτο που μου αρεσει σαν σχεδιο κ ας γραφει timberlad η tommy κ οχι seico η tissot Hamilton;;; Νομιζω πρωτη φορα τα βλεπω..Υπεροχα !! Ωραιος ο φιλος!! khaki-x-landing-hamilton-watch.jpg Hamilton_Railroad.jpg Το πρώτο ειδικά είναι κουκλι! εννοειτε οτι αν σου αρεσει μπορεις να παρεις οτι θες,αν το ψαξεις ομως μπορει να βρεις κατι εξισου ωραιο αλλα κ ποιοτικο ποιο θα διαλεγατε? Εγώ θα φορούσα το πρώτο και τα δύο τελευταία.
volos27 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 οι μηχανισμοι ειναι των 20 ευρω μπαταριας,τα περισσοτερα δεν εχουν κρυσταλο ζαφειρι κ τα πληρωνεις αρκετα παραπανω απ οσο πραγματικα κανουν καλες επιλογες,αλλος? τιμες θα σας πω μετα 1
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καθαρά αισθητικά απάντησα εγώ και προσωπικά, τιμές δεν ξέρω καθόλου! (Όταν έψαχνα ρολόι που ήσουν να βοηθήσεις;; )
fylatos Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 εννοειτε οτι αν σου αρεσει μπορεις να παρεις οτι θες,αν το ψαξεις ομως μπορει να βρεις κατι εξισου ωραιο αλλα κ ποιοτικο ποιο θα διαλεγατε? Το Patek 5016A γιατί είναι κουκλί. Θα το πουλούσαν τα δισέγγονα μου όταν με ξεθαβαν για να μου το βγάλουν από το χέρι. 1
volos27 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 χωρις σχολια παρακαλω μην επηρεαζετε τους υπολοιπους
alex_000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Λίγο μπερδεμενα τα λες volos καθώς είναι άλλης κατηγορίας. Εγώ θα διαλεγα το submariner που λείπει
volos27 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 δεν μιλησα για κατηγοριες ειπα πιο θα διαλεγατε αν εβαζα ρολεξ ολοι οσοι δεν ασχολουνται αυτο θα λεγανε
alex_000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 To ίδιο είναι.. Πιο θα διαλέγατε την Lambo aventador η ένα fiat punto?
fylatos Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 χωρις σχολια παρακαλω μην επηρεαζετε τους υπολοιπους Δε σχολίασα, θα μπορούσα να βάλω και τιμές. Και το VC με το open heart tourbillon κούκλα είναι αλλά πολύ formal. Το άλλο από την άλλη παρά τα complications δε παύει να φαίνεται πιο ανεπιτείδευτο. Όνειρα θερινής νυκτός...
volos27 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 οριστε κ ενα αλλιωτικο καποιοι δεν εχουν ιδεα απο μαρκες ,σε καποιους μπορει να φαινονται ολα ιδια
alex_000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Θα διάλεγα το VC tourbilion http://www.vacheron-constantin.com/en2/watches/traditionnelle%20small%20model-/patrimony%20traditionnelle%2014-day%20tourbillon-89000-000R-9655.html προτιμώ chocolate daytona σε αυτό το στυλ σε ποιο γήινο κόστος. Το VC είναι πολύ dressy Bracelet δεν θέλω άλλο έχω το submariner.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα