vagos789 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Για Hamilton αξιζει να δωσω τοσα λεφτα; https://www.hamiltonwatch.com/en-gr/h32705640-jazzmaster-open-heart-auto.html
Dante80 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, vagos789 said: Για Hamilton αξιζει να δωσω τοσα λεφτα; https://www.hamiltonwatch.com/en-gr/h32705640-jazzmaster-open-heart-auto.html To είδα από κοντά προχθές αυτό (σε μπορντό ντεγκραντέ 40αρι), έψαχνα δώρο για ένα γιατρό που με χειρούργησε - τελικά πήγα σε Bulova. Εξαιρετικό κόψιμο στην κάσα, ελαφρώς πομπέ DD σαπφείρι και πολύ όμορφο γδύσιμο στον H-10 (ο οποίος είναι στην καλή έκδοσή του, χωρίς τα πλαστικά μέρη του .101). To κατεβάζεις κάτω από χιλιάρικο επίσης. Η Hamilton για το group τοποθετείται ανάμεσα σε Tissot προς τα κάτω και Longines προς τα πάνω. Σε αυτά τα λεφτά και στυλ, το αντίστοιχο Sharp Edged Aitetsu της Seiko είναι ελαφρώς χειρότερο κατά την γνώμη μου (έχω δει και τα δύο από κοντά). Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Dante80 3
Dante80 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Προσωπικά πάντως θα έριχνα και μια ματιά στο JDM Moving Blue της Orient Star. Θα τα φέρεις εδώ (από τον γνωστό Ιάπωνα) με λιγότερα λεφτά και από τα δύο ανωτέρω, και για μένα κερδίζει σε βουρτσίσματα και (μπλέ MoP) καντράν από τα αποδυτήρια (πάντα στο συγκεκριμένο στυλ που κοιτάς). Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Dante80 3
Dante80 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Άρτι αφιχθέν, δώρο για ένα γιατρό που με χειρούργησε τις προάλλες. Το κονσεπτ ήταν να βρω κάτι να πηγαίνει με την φόρμα του που φοράει στην δουλειά (μπορντό). 🤩 Έχω ένα θέμα με τα μπορντοροδοκόκκινα, οπότε στο τσάκ ήμουν να το καβατζώσω και να του πάρω κανένα χαλβά ένεκεν... Αλλά άντεξα. Μάλιστα πήγα και του πήρα ένα δερμάτινο και ένα σιλικόνης, να έχει και σετ τρομάρα του... Σε καλή του μεριά...εύχομαι να μην τα φάει σε γιατρούς σαν και του λόγου μου...😋 Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από Dante80 13 1
Helionar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Έφαγε discount o doctor αλλά πήρε και σετακι λουράκια 😆 1
vagos789 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, Dante80 είπε Θα τα φέρεις εδώ (από τον γνωστό Ιάπωνα) Αρα δασμοι; 1
Dante80 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, vagos789 said: Αρα δασμοι; Σωστά, υπολόγιζε περίπου 30-35% στην τελική τιμή για έξοδα DHL, δασμούς και ΦΠΑ. Όπως είπα, και πάλι αρκετά φθηνότερο βγαίνει από τα άλλα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από Dante80
sakisaudi Δημοσ. Παρασκευή στις 08:31 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:31 πμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dkstopo είπε πόσο ζυγίζει; 124 gr με ολα τα links. Για 36 mm την εχεις την αίσθηση χωρίς να ενοχλεί..δεν ειναι και ελαφρύ Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:37 πμ από sakisaudi 1
Dante80 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:13 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρες! Κατάντια..φτάσαμε να φοράμε τα ρολόγια στο αριστερό...ελεοc..😭 Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:14 μμ από Dante80 14
VonLoutsos Δημοσ. Παρασκευή στις 09:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:44 μμ 4 hours ago, Dante80 said: Καλησπέρες! Κατάντια..φτάσαμε να φοράμε τα ρολόγια στο αριστερό...ελεοc..😭 Υπαρχει κάποιος άγραφος νόμος για το που πρέπει να φοράμε το ρολόι;; Απορία εδώ και καιρό που την έχω. 1
Directx Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Υπαρχει κάποιος άγραφος νόμος για το που πρέπει να φοράμε το ρολόι;; Απορία εδώ και καιρό που την έχω. Στην πραγματικότητα όχι, ο καθένας μπορεί να το φορέσει όπου του αρέσει ή τον εξυπηρετεί, από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορες απόψεις επί του θέματος. Αυτή που έχω υπόψη μου από πολύ παλιά (30 χρόνια+) είναι ότι το ρολόι ο άνδρας το φορά στο δεξί χέρι όταν θέλει να τονίσει την κατοχή-χρήση του ρολογιού ως κόσμημα (ως fashion item θα λέγαμε σήμερα), ενώ στο αριστερό όταν το χρησιμοποιεί κατά βάση ως εργαλείο μέτρησης του χρόνου και λιγότερο ως "fashion statement". Φυσικά σε όποιο χέρι και να φορεθεί, το ρολόι δεν παύει να είναι ρολόι αλλά εκείνα τα χρόνια αυτό λέγανε στον κύκλο μου και πράγματι οι περισσότεροι το φορούσαν στο αριστερό - - τρέχα γύρευε Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:01 μμ από Directx 3
Dante80 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:01 μμ (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, VonLoutsos said: Υπαρχει κάποιος άγραφος νόμος για το που πρέπει να φοράμε το ρολόι;; Απορία εδώ και καιρό που την έχω. Όχι, όπου σε βολεύει. Είθισται να μην το φοράς στο καλό σου χέρι γιατί το κοπανάς περισσότερο έτσι. Προσωπικά είμαι αριστερόχειρας και κανονικά το φοράω στο δεξί, οπότε αυτοσαρκαζόμουν τώρα που δεν μπορώ να το κάνω...😅 Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:02 μμ από Dante80 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα