Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Grfoxz είπε

Μιλάω για ρολόι που θα χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. 

Το μπρασελέ είναι πιο ανθεκτικό αυτό το καταλαβαίνω.

Όπως ανέφεραν και τα υπόλοιπα παιδιά κοιτάς σε ελβετικό αυτόματο ρολόι.

Κανένα δεν ρολόι δεν είναι αθάνατο, αλλά τα καλά ελβετικά αν τους κάνεις service ανά κάποια διαστήματα θα κρατήσουν για πολλά χρόνια και θα βρίσκεις και ανταλλακτικά.

Αν ανέβεις και παραπάνω σε budget ανοίγουν και οι επιλογές σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο να λειτουργούν σήμερα ρολόγια 50 ετών. Το 50χρονο ελβετικό του μπαμπά μου δουλεύει ακόμη, είναι μιας χαμένης πλεόν ελβετικής εταιρίας και δεν έχει πάει ποτέ του για σέρβις. Το επίσης 50 ετών Zenith του πεθερού μου κάποια στιγμή χάλασε και το παράτησε, το πήγα σε ρολογά, το έφτιαξε με €50 και δουλεύει μια χαρά. Το 25 ετών φτηνό citizen μου έχει πάει μια φορά για προληπτικό σέρβις και ποτέ δεν είχε πρόβλημα, παρόλο που για 15 χρόνια δεν το έβγαλα ποτέ και πουθενά. 

Τα ρολόγια αντέχουν, το θέμα είναι αν εμείς θέλουμε να τα φοράμε.

• Like 4

7 hours ago, Grfoxz said:

Μιλάω για ρολόι που θα χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. 

Το μπρασελέ είναι πιο ανθεκτικό αυτό το καταλαβαίνω.

quartz δεν εχει ζωη,μολις τελειωσει η μπαταρια πεθανε.

αυτοματα παντα.

5 hours ago, Grfoxz said:

Πολύ σωστά με ψυχολογησες.  Αυτο με το καφέ λουράκι είναι ακριβώς στα γούστα. 

Λίγο που τα κοιτάω δεν βλέπω πουθενά κάποιος να ισχυρίζεται ότι κάποια ρολόγια θα κρατήσουν γενιές. 15-20 χρόνια λένε οι περισσότεροι.

Εκτός και αν κάνεις κάθε τοσο το full service που λένε. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα δώσω αυτά τα χρήματα κάθε 5 χρόνια πχ. 

Οπότε ίσως έχω υπερβολικές απαιτήσεις. 

Τέλος, οταν λέμε ελβετικό τι μάρκες εννοούμε;

20 χρονια ειναι πολυ λιγο για αυτοματα ρολοι,υπολογιζε χωρις σερβις 50 χρονια στο χαλαρο,αμα κανεις σερβις καθε 10 χρονια ανετα  γινεται αθανατο.

32 λεπτά πριν, dsi44 είπε

χωρις σερβις 50 χρονια στο χαλαρο,

ούτε δύο φορές τη μέρα δεν θα πετυχαίνει την ώρα χωρίς σέρβις μισό αιώνα οποιοδήποτε ρολόι αλλά τέλος πάντων :P

• Like 1
  • Haha 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sorry αν ειμαι off topic αλλα σε apple watch se 44mm ειναι συμβατα τα λουρακια των 49mm??? γιατι στο σκρουτζ σε μερικα γραφει 44mm/45mm/49mm

Επεξ/σία από alex.fentagin

Λοιπόν κύριοι έχω κολλήσει με τα Casio. Αυτή την στιγμή είμαι ανάμεσα στο DW5000U made in Japan και τα σχετικά ( έχω ήδη το 5600) ή στο Rangeman 9400. Επίσης κοιτούσα κάποια Luminox αλλά έχω ακούσει άσχημα σχόλια. Ποια είναι η γνώμη σας? Και τα 2 μετεχειρα κοντά στα 200 

Μάλλον εννοείς το GW-5000U-1ER Καταπληκτικό ρολόι, φοβερό λουράκι. Είναι λίγο βαρύ σε σχέση με τα υπόλοιπα g-shock, επειδή έχει ατσάλινη κάσα, αλλά εμένα μου αρέσει αυτό, έχει πιο πολύ αίσθηση ακριβού ρολογιού. Δεν έχω γνώμη για το Rangeman, είναι με αρνητική οθόνη; 

Είχα ένα Mudmaster GWG-1000-1A3, αλλά το έδωσα γιατί δεν έβλεπα με τίποτα την μικρή αρνητική οθόνη που είχε και το λουράκι του μου προκάλεσε ερεθισμό. 

20240221_134643.jpg

20240221_133534.jpg

• Like 2

Suunto D6

---Ρολόι Σκύλος ,Εργάτης πραγματικός στην Δουλειά κάθε μέρα Μέσα στα νερά Πληροφορίες οτι χρειάζεσαι

Και το φοράω και Οταν δεν Δουλεύω και οπού παω Αυτό εχω έτσι και αλλιώς ..

Δεν το Αλλάζω με τίποτε και επειδή η σειρά εχει καταργηθεί και έρχονται  αυτές οι αηδίες που τις βάζεις για φόρτιση Ανχωνομαι και ψάχνω απο τώρα να πάρω ενα Καινούργιο ακόμα να το εχω ( Καβατζα ) 

Ρολοι Προηγούμενο Suunto D4i  Και αυτό Σκυλί αλλά Μια μέρα ( Εσκασε ) και έβαλε απο παντού νερά απο την πίεση Αλλά οκ του χα πιει το αίμα Screenshot_32.png.d8f434bd88a1fe7cd6f01ee29fbb4531.png

Επεξ/σία από xarakass

Μιας και αναφέρθηκαν τα Casio ψήνομαι για αυτο : ABL100WE-1AVT το εχει κανεις?.
Εχω εναν φιλο που θα ερθει απο Ταϊλάνδη και του εχω πει αν το βρει να μου το παρει, νομιζω το εργοστάσιο της Casio στην Ταϊλάνδη ειναι ανώτερο απο αυτο της κινας και νομιζω οτι το συγκεκριμένο δεν βγαινει απο το ερ/σιο της Ιαπωνίας, δεν ξέρω ισως να κανω και λάθος στο τελευταίο. 

Screenshot from 2024-11-11 23-01-51.png

original.jpg

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 7

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή καθώς έψαχνα κάτι καθημερινό για το γραφείο που να είναι άνετο και ελαφρύ στο χέρι, να φοριέται με business casual look αλλά και με αθλητικά και να είναι αδιάβροχο / ανθεκτικό σε ταλαιπωρία. 

Για τα 90€ του μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικό. 

1000013864 (1).jpg

• Like 10

Έχω κολλήσει τώρα τελευταία στο Casio GST-B100-1AER, το έχει κάποιος να πει εντυπώσεις; 299€ στο clachic.grΡολόι CASIO GST-B100-1AER G-Shock με Μαύρο Καουτσούκ Λουράκι και με  Bluetooth

Επεξ/σία από vaggospro
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...