Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Μπορεί. Γενικότερα μιλάω. Υπάρχουν και καλά προϊόντα. Αγοράζω και εγώ. Αυτήν δεν την έχω δοκιμάσει.

εγω εχω παρει αυτο https://www.northedgewatch.com/mens-sport-digital-military-watch-apache

και αυτο https://www.northedgewatch.com/pilot-hybrid-watch-quartz-gavia

πολυ ομορφα και σκεφτομαι και για αυτο αργοτερα...https://www.northedgewatch.com/digital-analog-wristwatch-waterproof-mars-3

Επεξ/σία από czarjuly
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.de/-/en/Instinct-Waterproof-Smartwatch-Functions-Training/dp/B09MTP5QXS   174

Επεξ/σία από zacharis1955

Καλησπέρα, άσχετος από ρολόγια εδώ.

Ίσως είναι χαζή η ερώτηση αλλά υπάρχει κάποιο ρολόι που να είναι πραγματικά αθάνατο; Μιλάω για ρολόι που θα το φοράει κάποιος 30-40 χρόνια και θα το δωρίσει πχ σε κάποιο εγγόνι.

Δερμάτινο καφέ λουρί, μαύρο/ασημένιο, σχετικά μικρό 40mm. 

1 ώρα πριν, Grfoxz είπε

Ίσως είναι χαζή η ερώτηση αλλά υπάρχει κάποιο ρολόι που να είναι πραγματικά αθάνατο; Μιλάω για ρολόι που θα το φοράει κάποιος 30-40 χρόνια και θα το δωρίσει πχ σε κάποιο εγγόνι.

λεφτα;

9 ώρες πριν, Grfoxz είπε

Casio G Shock!!!

Αλλιώς θες πολλά λεφτά και πολλές συντηρήσεις για να πάρεις κάτι που έχει ουσία και θα αξίζει, οπότε μιλάμε για Omega / Rolex. 

Επίσης είναι σχεδόν αδύνατον να φοράει κάποιος το ίδιο ρολόι 40 χρόνια. Το 99,99999% κάποια στιγμή στη ζωή τους θέλουν αλλαγές....

10 hours ago, Grfoxz said:

ολα τα ελβετικα αυτοματα καθως και αλλων εταιρειων εκτος ελβετιας.Προσφατα σε σαβουρα στην αποθηκη βρηκα ενα seiko τουλαχιστον 43 ετων,αφου το εφερα μερικες βολτες αμεσως λειτουργησε.

11 ώρες πριν, dkstopo είπε

λεφτα;

Νομίζω τα 500-600 είναι το ταβάνι μου για κάτι τέτοιο.

2 ώρες πριν, dsi44 είπε

ολα τα ελβετικα αυτοματα καθως και αλλων εταιρειων εκτος ελβετιας.Προσφατα σε σαβουρα στην αποθηκη βρηκα ενα seiko τουλαχιστον 43 ετων,αφου το εφερα μερικες βολτες αμεσως λειτουργησε.

Κοιτάω για Quartz ή αυτόματα ;

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Casio G Shock!!!

Αλλιώς θες πολλά λεφτά και πολλές συντηρήσεις για να πάρεις κάτι που έχει ουσία και θα αξίζει, οπότε μιλάμε για Omega / Rolex. 

Επίσης είναι σχεδόν αδύνατον να φοράει κάποιος το ίδιο ρολόι 40 χρόνια. Το 99,99999% κάποια στιγμή στη ζωή τους θέλουν αλλαγές....

Δυστυχώς το G shock δεν μου αρέσει καθόλου!

1 ώρα πριν, Grfoxz είπε

Νομίζω τα 500-600 είναι το ταβάνι μου για κάτι τέτοιο.

Κοιτάω για Quartz ή αυτόματα ;

Δυστυχώς το G shock δεν μου αρέσει καθόλου!

φοραω ενα ελβετικο 25 χρονια δωρο της μανας μου, αν ζησει αλλα 15 χρονια αυτος που θα το παρει θα το βαλει σε συρταρι. Τα αλλα 2 που εχω ειναι σε κατασταση βιτρινας, τα φοράω 10φορες τον χρονο, θα φοριούνται αρκει να αρεσουν. Φυσικα ειναι όλα μπρεσελε. 

9 λεπτά πριν, dkstopo είπε

φοραω ενα ελβετικο 25 χρονια δωρο της μανας μου, αν ζησει αλλα 15 χρονια αυτος που θα το παρει θα το βαλει σε συρταρι. Τα αλλα 2 που εχω ειναι σε κατασταση βιτρινας, τα φοράω 10φορες τον χρονο, θα φοριούνται αρκει να αρεσουν. Φυσικα ειναι όλα μπρεσελε. 

Μιλάω για ρολόι που θα χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. 

Το μπρασελέ είναι πιο ανθεκτικό αυτό το καταλαβαίνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, Grfoxz said:

Μιλάω για ρολόι που θα χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. 

Το μπρασελέ είναι πιο ανθεκτικό αυτό το καταλαβαίνω.

Πάρε κάποιο αυτόματο ελβετικό, κατά προτίμηση με μηχανή ΕΤΑ (2824 ή 2896). Στο πλαίσιο τιμής που κοιτάς υπάρχουν αρκετά, τα περισσότερα New Old Stock.

Ένα παράδειγμα που έχω στην κατοχή μου είναι το (προηγούμενο) 40αρι Visodate της Tissot με την 2836. Πάει με μπρασελέ και δερμάτινο.

kmiEFxV.jpg

yGEwqmk.jpg

6YEskDw.jpg

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 9

1 ώρα πριν, Dante80 είπε

Πάρε κάποιο αυτόματο ελβετικό, κατά προτίμηση με μηχανή ΕΤΑ (2824 ή 2896). Στο πλαίσιο τιμής που κοιτάς υπάρχουν αρκετά, τα περισσότερα New Old Stock.

Ένα παράδειγμα που έχω στην κατοχή μου είναι το (προηγούμενο) 40αρι Visodate της Tissot με την 2836. Πάει με μπρασελέ και δερμάτινο.

kmiEFxV.jpg

yGEwqmk.jpg

6YEskDw.jpg

Πολύ σωστά με ψυχολογησες.  Αυτο με το καφέ λουράκι είναι ακριβώς στα γούστα. 

Λίγο που τα κοιτάω δεν βλέπω πουθενά κάποιος να ισχυρίζεται ότι κάποια ρολόγια θα κρατήσουν γενιές. 15-20 χρόνια λένε οι περισσότεροι.

Εκτός και αν κάνεις κάθε τοσο το full service που λένε. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα δώσω αυτά τα χρήματα κάθε 5 χρόνια πχ. 

Οπότε ίσως έχω υπερβολικές απαιτήσεις. 

Τέλος, οταν λέμε ελβετικό τι μάρκες εννοούμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...