Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ φοράω 46αρι με βάρος 268γρ. Και άλλος 36αρι με βάρος 68 γρ δλδ τι σημασία έχει; Δεν υπάρχει σύγκριση όταν αλλάζει το μέγεθος του καρπου το ύψος και το βάρος. Δείτε το βίντεο του nico Leonard με θέμα ρολόγια για χοντρούς. Προτείνει από 46 και πάνω. Βάλτε ό,τι σας πηγαίνει όχι ότι λένε οι άλλοι. Αλλά αν δεν φτάνουν τα λεφτά για ρόλεξ 41αρι μη πάρετε 36αρι αλλά άλλη μάρκα. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές …

https://youtu.be/YmIwPPVqRQE?si=JNsrrAIZEyBgmY-W

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Εγώ φοράω 46αρι με βάρος 268γρ. Και άλλος 36αρι με βάρος 68 γρ δλδ τι σημασία έχει; Δεν υπάρχει σύγκριση όταν αλλάζει το μέγεθος του καρπου το ύψος και το βάρος. Δείτε το βίντεο του nico Leonard με θέμα ρολόγια για χοντρούς. Προτείνει από 46 και πάνω. Βάλτε ό,τι σας πηγαίνει όχι ότι λένε οι άλλοι. Αλλά αν δεν φτάνουν τα λεφτά για ρόλεξ 41αρι μη πάρετε 36αρι αλλά άλλη μάρκα. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές …

https://youtu.be/YmIwPPVqRQE?si=JNsrrAIZEyBgmY-W

Αν ειναι να δώσει καποιος τοσα χρηματα φιλε μου δεν θα κολλησει στο χιλιαρικο.

Επισης δεν υπαρχει 36 αρι η 34 αρι 68γραμμαρια...μην γραφετε οτι να ναι

Επεξ/σία από sakisaudi
Δημοσ.

IMG_2208.jpeg

IMG_2207.jpeg

Στα ρολόγια υπάρχουν ότι θες όπως το θες… μέχρι και μουσική παίζουν τώρα… 

Αν σου έχω δώσει την εντύπωση ότι γράφω ότι να ναι … λυπάμαι είναι άποψη σου και δεν θα ασχοληθώ .. όλοι κρινόμαστε με ότι γράφουμε εδώ μέσα 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, avacan23 είπε

IMG_2208.jpeg

IMG_2207.jpeg

Στα ρολόγια υπάρχουν ότι θες όπως το θες… μέχρι και μουσική παίζουν τώρα… 

Αν σου έχω δώσει την εντύπωση ότι γράφω ότι να ναι … λυπάμαι είναι άποψη σου και δεν θα ασχοληθώ .. όλοι κρινόμαστε με ότι γράφουμε εδώ μέσα 

Ρε φιλε τωρα τι δειχνεις το bulgari το πιο λεπτο ρολοι στον κοσμο;;; 🤣 και τα δυο που δειχνεις ειναι απο τιτανιο επισης το omega δεν εχει μπρασελε...

Δημοσ.
On 16/09/2024 at 14:04, sakisaudi said:

Καλησπέρα σας

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια ρολόγια μεχρι 8 χιλιαδες ευρω;

Για Καινούργιο (τα μεταχειρισμένα δεν τα εμπιστεύομαι σε τετοιες τιμές)

Υποχρεωτικά 36mm

Υποχρεωτικά με μπρασελέ

Αδιαβροχο 100m και πάνω

Χρωμα καντράν δεν έχω προτιμηση

Ημερομηνία η οχι δεν με πειραζει

Ευχαριστώ 

Δεν μας είπες φίλε μου, το ρολόι είναι για τον καρπό σου;

Τι χρώματα σου αρέσουν;

Τι χρήση θέλεις να έχει; (όλα τα ντυσίματα; σπορ; επίσημο κλπ)

Ποια ρολόγια έχεις ήδη;

Γιατί έως 8k για ένα ρολόι;

Δώσε μας λίγες πληροφορίες.

Δημοσ.

https://nivadagrenchenofficial.com/products/titanium-anthracite?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=21459770156&utm_content=21459770156||&utm_term=|&gad_source=1&gbraid=0AAAAAoS0l5vMDX_H1y6iHcIFCDOx_dtRD&gclid=EAIaIQobChMI64CG6trMiAMVqXtBAh2tIQGwEAAYASAAEgJGrvD_BwE

αυτό το 36αρι έχει μπρασελέ και είναι 80 γραμμάρια. Νομίζω το αγαπημένο μου citizen forza με μπρασελέ είναι 90 γραμμαρια. Υπάρχουν τόσα πολλά.. στα 8.000 χιλιάρικα θα κοίταζα και σε μπουλγκαρι αφού τα θεωρώ ανώτερα από τα Καρτιέ.  

P.s δε θα κάτσω να διαφωνήσω . Το omega δεν έχει μπρασελέ άρα δεν είναι ρολόι για σένα… μάλιστα. Ότι πεις. Ίσως γράφω ότι να ναι τελικά ίσως όμως να γράφει κάποιος άλλος ότι να ναι. Να ‘‘μαστε καλά να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εμένα πάντως στα 5000+ 3 ρολόγια υπάρχουν σαν βασικές επιλογές. 

Seamaster ή Submariner και ένα ρολόι που ταιριάζει με άπειρα λουριά το omega moonwatch sapphire

Τα παραπάνω θα είναι διαχρονικά για πολλά χρόνια 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 3
Δημοσ.

Έχω βάλει στο μάτι το άσπρο επετειακό Moonwatch. Έρωτας! Είναι υποκειμενικό το θέμα ρολόι αλλά για μένα έχεις δίκιο είναι και τα τρία διαχρονικά και ιστορικά ρολόγια και κρατάνε τα λεφτά τους..αλλά υπάρχουν κι άλλα και με ιστορία και πολύ όμορφα που αντέχουν μια ζωή στα 8.000 ευρώ 

https://youtu.be/4Kr9KPcdrN4?si=UIDxm5yOVHMdS-Ls

Εκτός από αυτό και η Bulova έχει ρολόι που πήγε στο διάστημα. Κι έβγαλε ένα συλλεκτικό που μοιάζει πολύ στο moonwatch 

IMG_2214.jpeg

IMG_2213.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, sphinxgr said:

Για εμένα πάντως στα 5000+ 3 ρολόγια υπάρχουν σαν βασικές επιλογές. 

Seamaster ή Submariner και ένα ρολόι που ταιριάζει με άπειρα λουριά το omega moonwatch sapphire

Τα παραπάνω θα είναι διαχρονικά για πολλά χρόνια 

Από εμένα είναι +1 για το Submariner. Να ευλογήσουμε και τα γένια μας :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

Από εμένα είναι +1 για το Submariner. Να ευλογήσουμε και τα γένια μας :P

Ούτως ή άλλως αντικειμενικά είναι πεταμένα λεφτά, ας πάρει κάποιος το πιο γνωστό τουλάχιστον που θα κρατήσει την τιμή του καλύτερα απ ολα όπως και τη σχεδίαση του. 

Επίσης είναι και το πιο γνωστό ρολόι / μάρκα παγκοσμίως. Μετά έρχεται 2η η omega. 

Βάζω φώτο από moonwatch τι ωραίο φαίνεται και με δερμάτινο 

JPM-Vintage-Leather-Mid-Brown-P-34-BLOG_1024x1024.jpg

1 ώρα πριν, avacan23 είπε

Έχω βάλει στο μάτι το άσπρο επετειακό Moonwatch. Έρωτας! Είναι υποκειμενικό το θέμα ρολόι αλλά για μένα έχεις δίκιο είναι και τα τρία διαχρονικά και ιστορικά ρολόγια και κρατάνε τα λεφτά τους..αλλά υπάρχουν κι άλλα και με ιστορία και πολύ όμορφα που αντέχουν μια ζωή στα 8.000 ευρώ 

https://youtu.be/4Kr9KPcdrN4?si=UIDxm5yOVHMdS-Ls

Εκτός από αυτό και η Bulova έχει ρολόι που πήγε στο διάστημα. Κι έβγαλε ένα συλλεκτικό που μοιάζει πολύ στο moonwatch 

IMG_2214.jpeg

IMG_2213.jpeg

Μεγάλο θέμα είναι η αναγνωρισιμότητα και πόσο τον ενδιαφέρει κάποιον. Το να δώσεις κάτι χιλιάδες € και να νομίζουν οι περισσότεροι ότι είναι ρολόι των 100€, σε κάποιους δεν αρέσει και τόσο πχ Panerai. Αυτό στη φώτο έχει 15.000€ πχ....

Είναι θέμα προτεραιοτητων φυσικά. Αν έχεις εκατομμύρια προφανώς δεν σε απασχολεί γιατί ούτως ή άλλως θα υποψιαστουν οι αλλλοι. 

Panerai-CMO-interview-Alessandro-Ficarelli-Luna-Rossa-novelties-Watches-Wonders-2024-Submersible-dive-watches-titanium-collaboration-3.jpg

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 4
Δημοσ.
19 ώρες πριν, avacan23 είπε

https://nivadagrenchenofficial.com/products/titanium-anthracite?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=21459770156&utm_content=21459770156||&utm_term=|&gad_source=1&gbraid=0AAAAAoS0l5vMDX_H1y6iHcIFCDOx_dtRD&gclid=EAIaIQobChMI64CG6trMiAMVqXtBAh2tIQGwEAAYASAAEgJGrvD_BwE

αυτό το 36αρι έχει μπρασελέ και είναι 80 γραμμάρια. Νομίζω το αγαπημένο μου citizen forza με μπρασελέ είναι 90 γραμμαρια. Υπάρχουν τόσα πολλά.. στα 8.000 χιλιάρικα θα κοίταζα και σε μπουλγκαρι αφού τα θεωρώ ανώτερα από τα Καρτιέ.  

P.s δε θα κάτσω να διαφωνήσω . Το omega δεν έχει μπρασελέ άρα δεν είναι ρολόι για σένα… μάλιστα. Ότι πεις. Ίσως γράφω ότι να ναι τελικά ίσως όμως να γράφει κάποιος άλλος ότι να ναι. Να ‘‘μαστε καλά να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα .

Screenshot_20240919_125448_Chrome.jpg

20 ώρες πριν, Dante80 είπε

Δεν μας είπες φίλε μου, το ρολόι είναι για τον καρπό σου;

Τι χρώματα σου αρέσουν;

Τι χρήση θέλεις να έχει; (όλα τα ντυσίματα; σπορ; επίσημο κλπ)

Ποια ρολόγια έχεις ήδη;

Γιατί έως 8k για ένα ρολόι;

Δώσε μας λίγες πληροφορίες.

Γεια σου φιλε μου

Για εμενα ψαχνω ρολοι, εχω σχετικα λεπτο καρπο περιπου 16.5 mm , το θελω για καθημερινη χρηση (γενικα ενα all around ρολοι). Ειχα διαφορα ρολογια στο παρελθον αλλα ολα πουληθηκαν. τωρα  αυτη την στιγμη εχω ενα breitling που ειναι αψογο, αλλα θα πουληθεί κ αυτο και ψαχνω κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, iznodur είπε

Έπαιξα safe με το prx σε μαύρο 

IMG-20240917-WA0001.jpg

Με γειά και καλοφόρετο! Είναι πολύ ωραίο και άνετο ρολόι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...