Voodooman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου H Tissot είναι μια ιστορική φίρμα, η οποία αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο μεσαίο προς κάτω τμήμα του Swatch Group στο οποίο ανήκει και συνολικά στα entry level luxury watches. Σε αυτό το τμήμα το Swatch group έχει τις Tissot και Mido για κάποιον που προσανατολίζεται πιο πολύ προς τα dress και dress/sport και τις Certina/Hamilton για όποιον θέλει κάτι αμιγώς sport. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Voodooman είπε H Tissot είναι μια ιστορική φίρμα, η οποία αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο μεσαίο προς κάτω τμήμα του Swatch Group στο οποίο ανήκει και συνολικά στα entry level luxury watches. Σε αυτό το τμήμα το Swatch group έχει τις Tissot και Mido για κάποιον που προσανατολίζεται πιο πολύ προς τα dress και dress/sport και τις Certina/Hamilton για όποιον θέλει κάτι αμιγώς sport. ναι το ξερω επειδη θελω να κανω τοποθετηση θελω να εχω μια εικονα της ντοπιας αγορας αν και δουλευω με τουριστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου ένα Tissot αυτόματο με μηχανισμό Powermatic 80 έχω κι εγώ. δεν το πολυφοράω πλέον αλλά το είχα πάρει κάπου το 2018 και το φορούσα σχεδόν αδιάλειπτα μέχρι πριν κάνα 1,5 χρόνο. παλικάρι με έβγαλε. είχα αγοράσει και το καουτσούκ λουράκι που του πήγαινε πολύ (για τα γούστα) μου και για τα περίπου 850 ευρώ που είχα δώσει αν θυμάμαι καλά μπορώ να πω ότι έχω μείνει μια χαρά ευχαριστημένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μου αρέσει το citizen tsuyosa αλλά δεν θέλω να πάρω αυτόματο. Έχει ακουστεί τίποτα για έκδοση Quartz ή eco-drive ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras22 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Στις 26/2/2024 στις 8:49 ΜΜ, Bomber-21 είπε Μου αρέσει το citizen tsuyosa αλλά δεν θέλω να πάρω αυτόματο. Έχει ακουστεί τίποτα για έκδοση Quartz ή eco-drive ; Ενα eco-drive tsuyosa θα ήταν ιδανικό, ειν εξαιρετικό το άτιμο, το χω πάρει σε μπλέ, αλλα δε με βολεύει κι εμένα το αυτόματο, οπότε τό βαλα Αγγελία, πραγματικά πανέμορφο, δες και το prx το quartz στο ίδιο στιλλ και σχετικά κοντά σε τιμή με το citizen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 17 ώρες πριν, trelaras22 είπε Ενα eco-drive tsuyosa θα ήταν ιδανικό, ειν εξαιρετικό το άτιμο, το χω πάρει σε μπλέ, αλλα δε με βολεύει κι εμένα το αυτόματο, οπότε τό βαλα Αγγελία, πραγματικά πανέμορφο, δες και το prx το quartz στο ίδιο στιλλ και σχετικά κοντά σε τιμή με το citizen. Το έχω φίλε μου το PRX το 40άρι σε μπλε αλλά δεν έχω τρελαθεί κιόλας… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoulisMafia Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου Για Tissot γνωρίζετε αν γίνονται εκπτώσεις στα μαγαζιά και μέχρι ποιο ποσοστό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, SoulisMafia said: Για Tissot γνωρίζετε αν γίνονται εκπτώσεις στα μαγαζιά και μέχρι ποιο ποσοστό? @SoulisMafia Σε γενικές γραμμές, έχεις 5% στην μπουτίκ και παραπάνω από 10% σε διάφορα μαγαζιά. Το πόσο εξαρτάται από το μοντέλο (αν φεύγει, αν πρέπει να παραγγελθεί, τι κόστος έχει) και το κατάστημα (ποια είναι η τιμή του μαγαζιού σε σχέση με την τιμή αντιπροσωπείας, ποια η πολιτική του στις εκπτώσεις κλπ). Είναι κάτι συγκεκριμένο που σε ενδιαφέρει; Αν ναι, πρώτα βρίσκεις που κάθεται η αγορά στην Ευρώπη, και μετά πας μελετημένα σε μαγαζί να το δεις από κοντά. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από Dante80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoulisMafia Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, Dante80 είπε @SoulisMafia Σε γενικές γραμμές, έχεις 5% στην μπουτίκ και παραπάνω από 10% σε διάφορα μαγαζιά. Το πόσο εξαρτάται από το μοντέλο (αν φεύγει, αν πρέπει να παραγγελθεί, τι κόστος έχει) και το κατάστημα (ποια είναι η τιμή του μαγαζιού σε σχέση με την τιμή αντιπροσωπείας, ποια η πολιτική του στις εκπτώσεις κλπ). Είναι κάτι συγκεκριμένο που σε ενδιαφέρει; Αν ναι, πρώτα βρίσκεις που κάθεται η αγορά στην Ευρώπη, και μετά πας μελετημένα σε μαγαζί να το δεις από κοντά. Καλησπέρα Για το prx powermatic 80 ice blue ψάχνομαι, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα από κοντά, από chrono24 μεταχειρισμένο που το έψαξα λίγο το βρίσκω κάπου στα 600€.Περίμενα μεγαλύτερη έκπτωση από τα μαγαζιά δλδ της τάξης του 20% αλλά μάλλον πάνε αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, SoulisMafia said: Καλησπέρα Για το prx powermatic 80 ice blue ψάχνομαι, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα από κοντά, από chrono24 μεταχειρισμένο που το έψαξα λίγο το βρίσκω κάπου στα 600€.Περίμενα μεγαλύτερη έκπτωση από τα μαγαζιά δλδ της τάξης του 20% αλλά μάλλον πάνε αυτά. O συγκεκριμένος κωδικός (T137.407.11.351.00) έχει αρχική 775€, δεν παίζει να τον βρεις στα 600 καινούριο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από Dante80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras22 Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Στις 4/3/2024 στις 2:21 ΜΜ, Bomber-21 είπε Το έχω φίλε μου το PRX το 40άρι σε μπλε αλλά δεν έχω τρελαθεί κιόλας… Το tsuyosa πριν το πάρεις να το δοκιμάσεις, βγαίνει ελάχιστα μικρότερο απ το prx στο χέρι, για πολύ πολύ μεγάλους καρπούς παίζει να φαίνεται οριακά μικρό, εμένα μου αρέσει πολύ, έχω το μπλε, αλλα μετανιώνω που πήγα σε αυτόματο, δε χάνει, δευτερόλεπτα την εβδομάδα το δικό μου, αλλα αν τύχει να μην το φορέσω για κάποιες μέρες μιας κ έχω κι άλλα ρολόγια, πρέπει να του ρυθμίζω την ώρα , αυτή τη δουλειά έχω. Αν υπάρξεις γεναίος με τ αυτόματα pm me, στο αντάλασσα με το prx, με διαφορά προφανώς απο μεριάς μου, μιας και το δικό σου με τη μπαταρία παραμένει ακριβότερο.\ Υ.Γ.: Προτείνετε ρε παίδες και κανένα μπαταρίας, με μπλέ καντράν και μπρασελέ ασημί, , versatile ρε παιδί μου για όλες τις ώρες, πέρα απ το prx, έχουμε κάτι άλλο ενδιαφέρον μέχρι τα 300 400; Στο citizen που προτείνατε πέσατε μέσα, ειν εξαιρετικό. Ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2 hours ago, trelaras22 said: Το tsuyosa πριν το πάρεις να το δοκιμάσεις, βγαίνει ελάχιστα μικρότερο απ το prx στο χέρι, για πολύ πολύ μεγάλους καρπούς παίζει να φαίνεται οριακά μικρό, εμένα μου αρέσει πολύ, έχω το μπλε, αλλα μετανιώνω που πήγα σε αυτόματο, δε χάνει, δευτερόλεπτα την εβδομάδα το δικό μου, αλλα αν τύχει να μην το φορέσω για κάποιες μέρες μιας κ έχω κι άλλα ρολόγια, πρέπει να του ρυθμίζω την ώρα , αυτή τη δουλειά έχω. Αν υπάρξεις γεναίος με τ αυτόματα pm me, στο αντάλασσα με το prx, με διαφορά προφανώς απο μεριάς μου, μιας και το δικό σου με τη μπαταρία παραμένει ακριβότερο.\ Υ.Γ.: Προτείνετε ρε παίδες και κανένα μπαταρίας, με μπλέ καντράν και μπρασελέ ασημί, , versatile ρε παιδί μου για όλες τις ώρες, πέρα απ το prx, έχουμε κάτι άλλο ενδιαφέρον μέχρι τα 300 400; Στο citizen που προτείνατε πέσατε μέσα, ειν εξαιρετικό. Ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, trelaras22 said: Υ.Γ.: Προτείνετε ρε παίδες και κανένα μπαταρίας, με μπλέ καντράν και μπρασελέ ασημί, , versatile ρε παιδί μου για όλες τις ώρες, πέρα απ το prx, έχουμε κάτι άλλο ενδιαφέρον μέχρι τα 300 400; Στο citizen που προτείνατε πέσατε μέσα, ειν εξαιρετικό. Οι νέοι Solar χρονογράφοι της Orient είναι καλή περίπτωση. Ο μπλε βγαίνει και σε πολύ καλή τιμή. https://www.skroutz.gr/s/43399903/Orient-Roloi-CHronografos-Solar-me-Asimi-Metalliko-Mprasele-RA-TX0201L10B.html Επίσης (μιας και σου αρέσουν τα tsuyosa και PRX σε στυλ), χθες είδα από κοντά στην Καλλιθέα στον Μπίστα το Seiko SUR555. https://www.skroutz.gr/s/46216561/Seiko-Roloi-Mpatarias-me-Asimi-Metalliko-Mprasele-SUR555P1.html Ειλικρινά οι official φωτογραφίες της Seiko είναι ΓΤΠΚ. Το καντράν από κοντά είναι απίστευτο σε ομορφιά. Ρίξτου μια ματιά αν μπορείς, είναι επίσης εντός budget. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από Dante80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου έπαθα πλάκα με το Seiko @Dante80 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου Να βάλουμε μια και το τελευταίο αγροτεμάχιο, από βαθιά Κίνα αυτή την φορά. 62mas homage από την San Martin. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα