Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το τζαμι σε longines που ηθελε αλλαγη, παει πανω απο 500€. Να κανει κατω απο 100 σε Ω λιιιιιιγο δυσκολο.

Πρεπει να ρωτησεις στην Ω αλλα ετοιμασου για μεγαλο ποσό.

Σε Rolex Sub άλλαξα τζαμι και bezel. 120€ και 50€ αντίστοιχα. Χλωμό να είναι ποιό πολλά για Ω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εβαλες ζαφειρι σε επισημη αντιπροσωπεια και ειπαν τοσο; πολυ περιεργο μου φαινεται πραγματικα οταν για longines η τιμη ειναι εκει που ανεφερα.

Ναι στη αντιπροσωπία στη Σταδίου.

Ζαφείρι χωρίς AR coating είναι το μαμά τζάμι και αλουμινίου η στεφάνη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Χαιρετώ την παρέα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Μια μικρή βοήθεια ΑΝ κάποιος γνωρίζει. Ψάχνω ρολόι για να μεγαλώσω την συλλογή μου και γιατί θέλω να έχω μια νέα επιλογή καθώς άρχισα λίγο να "βαριέμαι" τα ίδια. Δε θέλω να κινηθώ κλασσικά στις επιλογές μου, οπότε πήρα την απόφαση να πάρω κάτι ιδιαίτερο. Έπειτα από μίνι έρευνα, βρέθηκα πάνω σε αυτό:

https://shopuk.eone-time.com/products/bradley-classic?utm_medium=cpc&utm_source=googlepla&variant=26903371977&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=g-shopping-UK-brand&utm_content=163705293523&gclid=COKO7OPustMCFQISGwodYoYHig

Bradley_Classic_Front_1024x1024.jpg?v=14

Έχεις κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο; Απ' όσο ξέρω το ορίτζιναλ κόνσεπτ ήταν ότι το ρολόι προοριζόταν για τυφλούς γιατί μπορείς να "δεις" την ώρα αγγίζοντας τους δείκτες. Κατέληξε όμως να χρησιμοποιείται απ' όλους. 

Θέλω να μάθω όμως αν όντως αξίζει τα λεφτά του καθώς δεν έχω καμία επαφή με το ρολόι και δε γνωρίζω και κανέναν που να το έχει. Η τιμή του είναι στις 299 λίρες Αγγλίας οπότε δεν το λες και φθηνό για να πεις ότι παίρνω το ρίσκο κι ας μη μου βγει καλό.

Ναι αλλά από πλευράς ποιότητας;

Έχει άπειρες κριτικές που ουσιαστικά ξέρεις ακριβώς τι παίρνεις. Κάνε ένα search σε mens watch και κάνε ταξινόμηση σε number of orders και θα πάθεις την πλάκα σου τι μπορείς να πάρεις με 10-30€.

Μετά απο αυτό θα δεις πως το πιο πάνω ρολόι που θες, δεν αξίζει πάνω απο 10€ και η τιμή που ζητά ο πωλητής (300€) είναι ξεκάθαρα "marketing issue"

Κάποια στιγμή πήρα αυτό για δοκιμή να δω πόσο χάλια μπορεί να είναι. Ένα έχω να πω. Πραγματικά εκπληκτικό. Δεν το περίμενα για κανένα λόγο!!!!!!!!!!!

Ιδιαίτερο πάρα πολύ , δεν ξέρω μου φαίνεται δύσκολη επιλογή χωρίς καμία μεταπωλητικη αξία.

Και ιδίως όταν στις 300£ τελική με μεταφορικά υπάρχει το φοβερό VFM seiko sarb033.( Βέβαια το σχέδιο είναι στην αντίθετη πλευρά από αυτό που κοιτάς , απλά ένα παράδειγμα τι υπάρχει σε τέτοια ποσά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...