vrwmiaris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εάν πάρει το μάτι κάπου το Mudmaster red cross edition από Ευρώπη για να γλυτώσω το άγχος του τελωνείου, ας βάλει λινκ .να είναι από αξιόπιστο μαγαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Του λουτζιν μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα θα ήθελα μια γνώμη. Ο καρπός μου είναι από αυτούς τους άσχημους τους αδύνατους. Έψαχνα κάτι σε smartwatch (που με εξυπηρετεί κιόλας) αλλά είναι πολύ τέρατα και θα φαίνεται πως κάτι με πάει βόλτα. Οπότε σκέφτηκα να πάρω κάποιο απλό ρολόι. Αρχικά το γούστο μου είναι περίεργο, μου αρέσουν τα minimal γενικά. Το budget μου είναι 40€ max. Προς τι να κοιτάξω? Δεν έχω καμία ιδέα από ρολόγια και ποτέ δεν φόραγα ρολόι, αλλά θέλω να αρχίσω. edit: θα προτιμούσα κάτι σε μαύρο με λουράκι σαν σχοινί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβα τι λουράκι εννοείς! Δεν βάζεις καμιά φωτογραφία από κάποιο που σου αρέσει κι ας είναι ακριβότερο; Volos, όμορφο ρολόι! Είναι ακριβό; Τι μέγεθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι 41mm,ειναι λιγο Κανονικα έτσι επρεπε να βγαλω την φωτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Αξίζει η αγορά από ebay ρολογιού πιστεύετε; Το έχει επιχειρήσει κανείς; Μιλάω πάντα για πωλητή με υψηλό feedback... Επίσης θα έρθει συστημένο; όσες αγορές έχω επιχειρήσει άνω των 100 ευρώ ήρθαν συστημένα με χαρτί για να πάω στο ταχιδρομείο να το πάρω... Το προτιμώ έτσι φυσικά για λόγους ασφάλειας... Μικρής αξίας αντικείμενα έρχονται χύμα στην εισοδο της πολυκατοικίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγω πηρα 3 φορες πριν 5-6 χρονια κ ηταν οκ, αλλα πληρωσα τελωνείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πήρα ένα από το αμερικανικό amazon και τα πλήρωσα όλα στην παραγγελία. Νομίζω γίνεται και στο ebay αυτό και δεν έχεις φόβο να σου βγάλουν κι άλλα μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τελωνείο φανταζομαι ισχύει μόνο για Αμερική; Η γενικα για ρολογια; Εγώ μιλάω μέσω ebay από ευρωπαίο πωλητή. Κυρίως Ιταλό ή Γερμανό... Ξεχασα να το αναφέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν εχει τελωνείο αν ειναι απο Ευρώπη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τη βοήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ο seikos μου, ερωτας μεγαλος λεμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβα τι λουράκι εννοείς! Δεν βάζεις καμιά φωτογραφία από κάποιο που σου αρέσει κι ας είναι ακριβότερο; Volos, όμορφο ρολόι! Είναι ακριβό; Τι μέγεθος; Κάτι τέτοιο εννοώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι τέτοιο εννοώ Ψάξε σε αυτα https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia/m/268_1290/Casio_or_Timex/f/361549_361552/Δέρμα-Αναλογικό.html?price_max=40&price_min= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι τέτοιο εννοώ https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?from=catspan&keyphrase=oozoo+vintage ειναι περιπου στα 60 ευρω και ειναι ΟΚ εχω ενα ολομαυρο 1 χρονο περιπου του εχω αλλαξει 1 φορα μπαταρια και 2 φορες εχει χασει χρονο (30λεπτα με μια 1 ωρα) εγω παντως θα μαζευα αλλα 40 και θα πηγαινα απευθειας σε dw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα