Antwni Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δεν το έχω ψάξει καθόλου αλλά ποια είναι η καλύτερη έκδοση τον Linux (Δεν ξέω εάν υπάρχουν και πολλές)!!Σκέφτομαι να βάλω για να δω πώς είναι γιατί όλοι μου τη ζωή είχα Windows!!!Μπορίς να την κατεβάσεις free αλλά να είναι νόμιμο???Σας το ξαναλέω δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου με Linux!!!:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εάν δεν έχεις ιδέα από linux, κάνε μια αναζήτηση στο web, διάβασε ένα δυο άρθρα, στο insomnia δες τα sticky και ό,τι συζητιέται ήδη περί πρώτης επαφής με linux και μετά άνοιξε νέο θέμα (εάν δεν έχεις καλυφθεί). Προειδοποίηση, μην βιάζεσαι. Είναι κρίμα να καείς και να απογοητευτείς από το linux επειδή είναι κάτι που απλά "δεν το περίμενες έτσι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δεν το έχω ψάξει καθόλου Θα πρέπει όμως φίλε μου... ποια είναι η καλύτερη έκδοση τον Linux Δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη διανομή Linux. Θα πρέπει να βρεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και στις ανάγκες σου. Δεν ξέω εάν υπάρχουν και πολλές)!! Δεκάδες... Σκέφτομαι να βάλω για να δω πώς είναι γιατί όλοι μου τη ζωή είχα Windows!!! Να το κάνεις. Να ξέρεις όμως ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Μπορίς να την κατεβάσεις free αλλά να είναι νόμιμο??? Οτιδήποτε είναι open source λογισμικό και διέπεται από την GPL (άδεια χρήσης), διανέμεται και χρησιμοποιείται ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272993 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Θα έχω και Windws και Linux μαζί διπλό boot!!Εσείς πιο θα μου προτείνατε??Μου το έχουν πει ότι είναι εντελώς διαφορετικό και θα ήθελα να το δοκιμάσω!!Μου έχουν πει επίσης ότι έιναι κάπως δύσκολα στη χρήση!!!!Σας ευχαριστώ για τις απαντήση σας εάν έχετε να προσθέσετε κάτι άλλο ή να μου προτείνετε κάτι, δεκτός!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Αν θες κάτι εύκολο,μπορείς να κάνεις εγκατάσταση ubuntu και μέσα απο τα windows,ώστε να δεις πως είναι.Αλλιώς σου προτείνω mandriva. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον αυτο ειναι απο αυτο το θεμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2478853#post2478853 Σου προτεινω α)διαβαζεις λιγο για linux β)φορτωνεις διαφορες διανομες το iso τις καις σε δισκακια και τις τρεχεις δοκιμαστικα να δης ποια ταιριαζει σε σενα και στο hardware σου.Εδω θα τις βρης http://distrowatch.com/επισης υπαρχουν και ελληνικες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=286764και βεβαια υπαρχει το http://wubi-installer.org/ για ubuntu που σε γλυτωνει απο την διαμερισματοποιηση αλλα δεν συνισταται για μονιμη λυση, για αρχαριο ειναι μια χαρα τοχα για μηνες αυτα. Επισης επειδη εριξα μια ματια στα μηνυματα σου το sagem που εχεις ειναι ταλαιπωρια το linux θελει ethernet και router και συνδεεται με την μια.Παντως το χρειαζεσαι το διαβασματακι σου "αγαλι αγαλι γινεται και η αγουριδα μελι" Καλη αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ριξε μια ματια και σε sidux εχει ελληνκο manual και ειναι οτι πρεπει για νεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγω θα προτείνω Sabayon 3.5.1 dvd με kde.....που ειναι καπως windowsειδες περιβαλλον..........!!!!!!!!!! Δεν ειναι δυσκολο στην χρηση, ειναι λιγο δυσκολο να βρεις αλλον τροπο(καλυτερο βεβαια) να κανεις αυτο που εκανες με τα "παραθυρα"......αλλα με λιγο διαβασμα και μερικες ερωτησεις σε κανενα forum θα εισαι μια χαρα;):rolleyes:;);) Μπες εδω(http://distrowatch.com) να δεις και αλλες διανομες απο live cd/dvd και σιγουρα θα βρεις καποια που θα σου τεριαζει......Καλη αρχη :-):-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avoulk Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα κι απο εμένα! Θα έλεγα ότι το sabayon είναι εύκολο στην αρχή αλλά μετά θα τον δυσκολέψει κάπως, καθώς από κάτω υπάρχει ένα gentoo καθαρόαιμο (εντάξει, σχεδόν καθαρόαιμο). Για αρχή κι εγώ θα πρότεινα κάτι σε (k)ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δεν αντιλεγω απλα το λεω απο την αποψη με το Sabayon εκανα οτι ηθελα με τα λιγοτερα προβληματα....... απο εκει και περα πρωτεινω και Mandriva 2008-2009 και Sidux, γιατι οχι..............αλλα τωρα, εαν ο φιλος μας ειναι μονος του και δεν εχει καποιον φιλο η γνωστο και θα το παλεψει με forums τοτε καλυτερα Ubuntu-Kubuntu που ειναι μεγαλυτερη η ελληνικη κοινοτητα.....τεσπα.....αυτος ξερει.......!!!!!!!!!!!!:shifty::o:o:shifty: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ναι μάλλον Ubuntu θα βάλλω και ότι απορία έχω θα σας ρωτήσω!!!:-D:-D:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Άν και έχουν αναφερθεί πολλές διανομές, θα προτείνω κι εγώ μια: το Linux Mint, που είναι ένα "φτιαγμένο" Ubuntu. Έχοντας Linux Mint, μπορεί κανείς να ρωτάει και στα ubuntu forums για απορίες. Ενώ είναι πιο φιλικό απ'ότι το Ubuntu.(works out of the box που λένε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ναι μάλλον Ubuntu θα βάλλω και ότι απορία έχω θα σας ρωτήσω!!!:-D:-D:-) Ubuntu βάλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Tο Ubuntu για newbie είναι η καλύτερη επιλογή Το mint επίσης έχω ακούσει ότι είναι καλό για νέους αλλά δεν τόχω τρέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.