o_magazatoras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 >Αρχικό μήνυμα απο o_magazatoras Ναι,συμφωνώ μαζί σου,ιδίως αν εσύ είσαι το αντικείμενο του γέλωτα.Είσαι πολύ μικρούλης για να βγάζεις συμπεράσματα μιας ζώής,εκτός κι αν η δικιά σου πάει στο ffwd,οπότε και γω πάω πάσο και συ κατεβάζεις ρολλά όπου νάνε. Δεν ειναι για μένα, ειναι για την μανουλα μου, που εχει ζαχαρο και δεν μπορεί να φάει Δεν σε "πιάνω" αγαπητέ,κάνεις "παράσιτα".Να φάει η μάνα σου τί;Σε ρώτησα τις διατροφικές της συνήθειες,ή το alzheimer με έχει κατακυριεύσει; >Παράθεση:Δεν θάθελα να σε δω μετά από (παραπάνω από )1/4 του αιώνα και εφ' όσον στις δικές σου πλάτες έχουν παίξει μπιλιάρδο δεκάδες πτωχοί πλην τίμιοι εργοδότες που βασισμένοι στο (πρώην 114 και νυν 120) άρθρο του συντάγματος φτιάξανε το μπακαλικάκι τους και στηρίχτηκαν στο (κακώς εννοούμενο) φιλότιμο για να το πουλήσουν δυο και τρεις φορές,το ίδιο μαγαζάκι... Και συ το μόνο που θα εισπράξεις είναι το link της πόρτας εξόδου με ένα μηνιάτικο το χρόνο + άδεια-επίδομα + δώρα + 1/6 αυτών. Και να ψάχνεις στα λαμόγια,που ζητάνε δεκαπεντάωρα στο βασικό και να μη βρίσκεις ούτε για διανομές... Και ολα αυτα σημαινουν πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κατηγορησουμε τα λαμογια, τους ισοβιους δημοσιοεργολαβους και την Λερναια Υδρα των 51 βουλευτων αλλα τον συναδελφο μας που κανει υπερωριες. Εχεις δικιο. Δεν λεω, πολυ λογικο, ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ολα θα ειναι καλυτερα, θα τρωμε με χρυσα κουταλια, King Midas got shit on me, τα πιλαφια και τα ουρι ειναι μπροστα μας(τρελο κρεββατι το ουρι σου λεω) εφοσον πεισουμε ολο τον κοσμο να μην κανει υπερωριες επ αμοιβη. Αυτο ειναι. Τωρα το επιασα. Το θεμα δεν ειναι να εχουμε λεφτα, το θεμα ειναι να εχουμε τα ιδια ή περισσοτερα απο τον αλλον.My bad, sorry και δεν θα επαναληφθει Όταν λέω "εσύ" απλά έτυχες,δεν προσωποποιώ αυτή τη δημόσια συζήτηση.Δεν ανέφερα κάπου ότι με ενοχλούν οι υπερωρίες συναδέλφων.Μου διέφευγε πάλι κάτι; Γίνεσαι εριστικός και μάλλον θα σταματήσω να σε παίρνω στα σοβαρά... ΥΓ. Ειρωνικο nickname για τετοια κουβεντα δεν νομιζεις?ΥΓ2. Πες μου μονο ποσο λαμογιο ειμαι που εχω 2 δουλειες ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΕΣ η μια απο την αλλη. Πρεπει να εγλυψα πολυ ε?Ε?Ε?Αυτο μονο πες μου, τελος. Υ.Γ.Είναι η πραγματική μου ταυτοποίηση αυτό τον καιρό.Τριάντα χρόνια μισθωτής σκλαβιάς,εξαγορασμένα σε τρία βιβλία-πέντε κουκλάκια και δυό καυλιτζέκια... Υ.Γ2.Ως γνωστόν,η δουλειά δεν είναι ντροπή,είναι μαλακία και συ,ως φαίνεται μιας και δουλεύεις σε δύο,πρέπει νάσαι πολύύύ μαλάκας. Άσχετο αν στην ηλικία σου δούλευα 18-19 ώρες το 24ωρο.Δεν με συμφέρει να το θυμάμαι...
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ο μαγαζάτορας είναι ΘΕΟΣ!!! Τα σέβη μου.
o_magazatoras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ο μαγαζάτορας είναι ΘΕΟΣ!!! Τα σέβη μου. Αδερφέ μου Λεφτέρη,ένας ψιλομαλακάκος είμαι,την παλεύω πάντως. 'Φχαριστώ και καλή χρονιά νάχεις.
tax_opari91 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Οταν εσυ κερδιζεις στο Χρηματηστηριο ειναι γιατι καποιος αλλος εχασε τα λεφτα του. Μια χαρα τα λες καιζερ, αλλα μου εξηγεις λιγο το quoted text? Αν δηλαδη εχω μετοχες της Α εταιριας, η οποια επενδυει τα χρηματα μου και των αλλων μετοχων πχ σε νεα μεσα παραγωγης με αποτελεσμα να εχει μεγαλυτερα κερδη, τοτε εγω κερδιζω χρηματα λογω παραγωγικοτητας της εταιριας και δε τα χανει καποιος αλλος. Τουλαχιστον ετσι νομιζω
o_magazatoras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μια χαρα τα λες καιζερ, αλλα μου εξηγεις λιγο το quoted text?Αν δηλαδη εχω μετοχες της Α εταιριας, η οποια επενδυει τα χρηματα μου και των αλλων μετοχων πχ σε νεα μεσα παραγωγης με αποτελεσμα να εχει μεγαλυτερα κερδη, τοτε εγω κερδιζω χρηματα λογω παραγωγικοτητας της εταιριας και δε τα χανει καποιος αλλος. Τουλαχιστον ετσι νομιζω Αυτό που λες (για την παραγωγικότητα δηλαδή και το αντίκτυπό της στην χρηματιστηριακή αξία (=μετοχή) της εταιρείας)γινότανε παλιά.Τώρα όλα είναι τζόγος,αυτό νομίζω ότι θέλει να πει ο ποιητής και αυτό καταλαβαίνω ότι γίνεται σήμερα.Όλα ανάγονται στο εδώ-παπάς-εκεί-παπάς-που-είν'-ο-παπάς"...
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Όταν λέω "εσύ" απλά έτυχες,δεν προσωποποιώ αυτή τη δημόσια συζήτηση.Δεν ανέφερα κάπου ότι με ενοχλούν οι υπερωρίες συναδέλφων.Μου διέφευγε πάλι κάτι; Γιαυτες αντιμαχουσαμε με το αφεντικο7, νομιζα οτι η στηριξη σου ηταν στο πληρες των θεσεων του. Εαν αναφερεσαι ΜΟΝΟ στο "που να βρω αλλη δουλεια" το ξαναπιανουμε απο την αρχη(το ξαναπιανουμε ομως, γιατι και σε αυτο διαφωνω, οτι δεν υπαρχουν δουλειες. Δεν υπαρχουν πλεον ισαξιες/ομοιες δουλειες. Οχι ομως να μου λες οτι δεν υπαρχει τιποτα. Εμεις δηλαδη που δουλευουμε, σε αλλη χωρα?Λυπαμαι, αλλα εαν σε χαλαει κατι στην δουλεια(οπως τον Αφεντικο που δεν γουσταρει να υπαρχουν υπερωριες γιατι αυτος δεν θελει να κανει αλλα αν δεν κανει θα φαινεται τεμεπλης) που εχεις ηδη τοτε μπορεις να βρεις αλλη απλά μαζί με τα κακά μπορεί να χασεις και τα καλά της τωρινης σου δουλειάς.Εαν παλι αποφασισεις να μεινεις, τοτε μαλλον τα κακα δεν σε χαλαγαν τοσο Γίνεσαι εριστικός και μάλλον θα σταματήσω να σε παίρνω στα σοβαρά... 1. Ευχαριστω για το εριστικος 2. Απο ποτε το εριστικος εγινε συνώνυμο του γραφικος ή του γελοιος και δεν μπορεις να παρεις καποιον εριστικο στα σοβαρα Υ.Γ2.Ως γνωστόν,η δουλειά δεν είναι ντροπή,είναι μαλακία και συ,ως φαίνεται μιας και δουλεύεις σε δύο,πρέπει νάσαι πολύύύ μαλάκας. Άσχετο αν στην ηλικία σου δούλευα 18-19 ώρες το 24ωρο.Δεν με συμφέρει να το θυμάμαι... Αποψεις. Δεν θεωρω καθόλου μαλακία την δουλεια. Αυτη την περίοδο θα μπορουσα λογω αδειας να ξυνω τα παπάρια μου ομως δουλεύω αλλου. Οκ, ειμαι μαλακας, εισαι τεμπελης(ή στην καλυτερη κουλ-Τσιπρο-αριστερος στυλ προλεταριου που θελει να παρει Τουαρεγκ) Aσχετο που καποτε τα ιδια ελεγα καιγω με σενα -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 04 : 49 : 00----- Μια χαρα τα λες καιζερ, αλλα μου εξηγεις λιγο το quoted text?Αν δηλαδη εχω μετοχες της Α εταιριας, η οποια επενδυει τα χρηματα μου και των αλλων μετοχων πχ σε νεα μεσα παραγωγης με αποτελεσμα να εχει μεγαλυτερα κερδη, τοτε εγω κερδιζω χρηματα λογω παραγωγικοτητας της εταιριας και δε τα χανει καποιος αλλος. Τουλαχιστον ετσι νομιζω Θελω να πω οτι σκαει η Lehman's Brothers και πεφτει η Χαλιβδουργικη χωρις να φταιει. Πλεον το ολο χρηματηστηριακο σύστημα εχει γινει παγκοσμιο, πραγματικα αν η εταιρεια σου (που εχεις μετοχες) κανει καλες επενδυσεις, σε μια παγκοσμια κριση καλη ωρα, δεν γλυτωνεις τα λεφτα σου. Καποιοι πηρανε πετρελαιο, Limit up το πετρελαιο, ξαφνικα σκανε οι τραπεζες, περνει ο διαολος ολο τον κοσμο, 33$ το πετρελαιο. Τι εγινε, βρηκαμε φρεσκο πετρελαιο απο το Καιρο μεχρι το Κειπταουν και απο το Πεκινο ως το Καουνας και δεν το καταλαβα? Το Χρηματηστηριο για μας που δεν ξερουμε ειναι πλεον σαν το book. Πως λες 'Γιουνατεντ-Στοουκ, χμ, παει ασος καρφωτος σε παρολι για να στηριξω το Χ της Μπαρτσελονα μεσα στην Βιγιαρελ", ετσι λες "Βλεπω την Marfin να παιρνει σύντομα την Forthnet,ας παρω τωρα και θα τα βγαλω μετα" πως ομως?Απο καποιον αλλο που θα αγορασει ακριβα απο σενα οταν κλεισει το deal
o_magazatoras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Γιαυτες αντιμαχουσαμε με το αφεντικο7, νομιζα οτι η στηριξη σου ηταν στο πληρες των θεσεων του. Εαν αναφερεσαι ΜΟΝΟ στο "που να βρω αλλη δουλεια" το ξαναπιανουμε απο την αρχη(το ξαναπιανουμε ομως, γιατι και σε αυτο διαφωνω, οτι δεν υπαρχουν δουλειες. Δεν υπαρχουν πλεον ισαξιες/ομοιες δουλειες. Οχι ομως να μου λες οτι δεν υπαρχει τιποτα. Εμεις δηλαδη που δουλευουμε, σε αλλη χωρα?Λυπαμαι, αλλα εαν σε χαλαει κατι στην δουλεια(οπως τον Αφεντικο που δεν γουσταρει να υπαρχουν υπερωριες γιατι αυτος δεν θελει να κανει αλλα αν δεν κανει θα φαινεται τεμεπλης) που εχεις ηδη τοτε μπορεις να βρεις αλλη απλά μαζί με τα κακά μπορεί να χασεις και τα καλά της τωρινης σου δουλειάς.Εαν παλι αποφασισεις να μεινεις, τοτε μαλλον τα κακα δεν σε χαλαγαν τοσο... Mόνο για εκεί που έχω ενστάσεις και -πάντα- σύμφωνα με τα προσωπικά μου βιώματα,γι αυτά λοιπόν τα θέματα αντιπαρατίθεμαι. Δεν υπάρχουν δουλειές,φίλτατε.Το υπογράφω και με τα τέσσερα (clopywright by PD).Δούλευα κάνοντας κουμάντο σε 120 άτομα.Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η δουλειά μου και η καινούργια διοίκηση μ' έστειλε.Έψαξα αντίστοιχη και το μόνο που βρήκα ήταν 15ωρο στο βασικό.Μαύρα,μέχρι νεωτέρας.Να αποδείξω δοκιμαστικά τί;Έχω όνομα στο αντικείμενο,οπότε είπα άει γαμήσου εσύ κι γρύλος σου και ντάνιασα τα €μου σε 37 m². Σου λέω δεν υπάρχουν δουλειές,ούτε για courier δεν βρήκα,πόσο θες ακόμη να το καταλάβεις; Α,σε όλα σου τα υπόλοιπα "έπεα πτερόεντα" συμφωνώ,οπότε δεν έχω αντιλογισμό. Καλή χρονιά.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλη χρονια να εχουμε μαγκα... Και ας διαφωνουμε. Στον προσωπικο μου περιγυρο(και δοξα τω Θεω ειναι τεραστιος λογω σκοχλων, γειτονιας, αθλητισμου, εργασιας) αυτο που βιωνεις εσυ δεν το εχει ζησει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Ουτε γονιος φιλου/συγγενη, ουτε η τελευταια φουρνια εργαζομενων, εγω, οι φιλοι μου, και οι σγγενεις στην ηλικια μου. Αλλοι βρηκαν αυτο που ηθελαν(λιγοι), αλλοι καναμε συμβιβασμους(οι περισσοτεροι) Αλλα να μην βρουμε δεν παιζει και αρκετοι απο εμας κανουμε και 2η, ασχετη με την 1η βεβαια εσυ εισαι αλλη φαση, μεγαλυτερος, και με το δικιο σου δεν ηθελες να πας απο διεθυντης σε θυρωρος ΑΛΛΑ οπως εγω δεν γενικευω επειδη ο φιλος μου κανει ECDL μαθηματα και η κολλητη μου μαθηματα Αγγλικων(κατι που προφανως δεν μπορεις στην θεση σου να κανεις εσυ ούτε ειναι λογικο στα 50 σου να εισαι κουριερ) ετσι και εσυ μην γενικευεις.Μην μου λες δεν υπαρχουν δουλειες, πραγματικα πρεπει να δεις την 25η ωρα. Θες να μου στειλεις συγγενη σου αμα δεν εχει δουλεια να τον βαλω με τον θειο μου οικοδομη?(σοβαρα μιλαω) Οικοδομη ομως ετσι?Να σηκωνεται 5:30 και 6:30 να αρχιζει να φτιαχνει λασπη Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα κατι ειναι, το δεν υπαρχουν δουλειες μου μοιαζει τρομερα ευθυνοφοβο και ακομα χειροτερα, "βολικο". ΥΓ. Αυτο που λες μου θυμιζει το "Ειμαστε -20% απο περσυ". Ρε πουστη μου, πως γινεται τα μαγαζια καθε χρονο να χανουν 20% απο την προηγουμενη και ομως να κλεινει μονο 1/6 ή 1/7(εγω πχ σε κεντρο και Ν.Ιωνια και Mall που ψωνιζω δεν εχω δει τεραστιες αλλαγες τα τελευταια 3-4 χρονια)
jimarass Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Η κρίση στα μαγαζιά που αναφέρεις είναι μεγάλη, απλά τόσα χρόνια τρώγανε με χρυσά κουτάλια και τώρα τους παίρνει κάποια χρόνια να βγαίνουν μείον . Βάλε ότι από Αμερική αγόρασα γνωστή μάρκα παπούτσια 60 ευρώ (με τα μεταφορικά μέσα) και εδώ στο αυθεντικό μαγαζί, αλλά και στο πιο πέρα, είχανε 250. Φαντάσου τώρα τι βγάζανε οι π***δες τόσα χρόνια με τα πουκάμισα 40 χιλιάδες και τα πουλόβερ 50 και τα uniform jeens 80...... Τώρα όσον αφορά το the mall, τόσοι εργαζόμενοι είναι μέσα, οπότε ως πολιτικός δεν μπορείς να το κλείσεις. Απλά δεν έπρεπε να ανοίξει ΠΟΤΕ. Τώρα είναι αργά.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.